Přehled posledních diskuzních příspěvků

Naše poslední prázdninové výletování

Daniela Řeřichová 26.8. 09:10
Maruško, moc povedené, děkuji a přeji vám všem další super zážitky. Jste správná parta.

doznívání léta

Jana Šenbergerová 26.8. 09:09
Mám ráda slunce, čas draků i "barevné" stromy. Obě verze se mi líbí.

Monolog stařeny

Blanka Lazarová 26.8. 08:35
Pěkné, treffné, líbí. :-)

Návaly horka a noční pocení. Co naznačují?

Patrik Poula 26.8. 07:56
U nás doma mám snad větší návaly horka já než manželka :-D . Přes zimu to je dobré, ale jakmile se oteplí, tak to mi to začne. Vloni na jaře jsem proto objednal klimatizaci z https://www.shop-klimatizace.cz/klimatizace-s-montazi/ , tak nám ji zadělali a vloni běžela od června, nebo od května, skoro každý den až do září :-) . I letos jsem ji hodně využil, a to i přes to, že se zdálo, že venku takové horko nebylo, tak doma mi teda teplo bylo.

Přerovské prázdniny

Jana Šenbergerová 25.8. 14:02
Díky za vaše vzpomínky na mládí. Všichni moji příbuzní žili ve stejném městě, nikdy jsem nikde u příbuzných nebyla.

Prší, prší...

Alena Švancarová 25.8. 11:33
Zdeničko, líbí se mi Vaše články.Dala jsem se do čtení ,postupně je přečtu všechny.Jsou krátké a čtivé.

Flora Olomouc - léto 2021

Daniela Řeřichová 25.8. 10:21
Mockrát děkuji za fotodokumentaci Flory Olomouc. Jezdívali jsme s manželem mnoho let a vždy byli nadšeni tématickou expozicí. Domů jsme si odváželi plné auto sazenic a také nás zajímaly odborné přednášky. Vždy hrál i cimbál, který mám ráda. Určitě jste si to užila.

Aničko, nesu vám čajíček. Zdrobněliny jmen používáme často, někteří lidé jsou ale na ně hákliví

Daniela Řeřichová 25.8. 09:54
Podnětný článek. Také nemám ráda zdrobněliny, ale protože se ve většině případů jedná o oslovení s citovým podbarvením, tak neprotestuji. Sama bych starší dámu nebo pána bez jejich svolení křestním jménem neoslovila.

50 let a výš je v práci výhoda

Olga Škopánová 25.8. 07:14
Teď ještě udělat průzkum kolik zaměstnavatelů si myslí to co autorka článku.

Hlavně zdraví...

Daniela Řeřichová 25.8. 06:12
Moc milé, s jemným humorem, ze života. Vaše články jsou mi velmi sympatické, protože přitakávají radosti a lásce.

Moje aktivní léto: Všude dobře, doma nejlíp

Daniela Řeřichová 24.8. 11:14
Moc krásné, Soňo, mám to podobně. A úvodní fotografie je přímo mystická.

Robin, jméno mé

Eva Krausová 24.8. 10:08
Omylem jsem dala Robinovi jen jednu *, klikla jsem nechtěně a už to bylo. :-( Stalo se mi to už vícekrát, myslím, že hodnocení by mělo být vlevo a pak by se to nestávalo. On je totiž mou jednou, ale velkou hvězdičkou, která mi přišla do života. Ostatně jsem se nechtěně překlikla i u videa a vložila ho 2x místo jednou. Hezké dny všem Robin & Eva

Iveta Luxová: Senioři optimisté jsou jednoznačně ve výhodě, a to včetně prognózy do budoucna

Daniela Řeřichová 24.8. 07:56
Děkuji za zajímavý rozhovor. Sympatická dáma a sympatické aktivity- přeji hodně radosti a nápadů. Také jsem druh společenský, potřebuji ke svému životu práci, činorodost a lidi napříč generacemi.

Vedlejší tragické účinky očkování

Anna Potůčková 23.8. 13:14
Člověk žasne, za co všechno očkování proti Covidu může. Pobavil mě článek Eleno.

V Česku roste spotřeba antidepresiv. Nejohroženější jsou ženy v produktivním věku a seniorky

Jiří Dostal 23.8. 12:28
:-) :-) Třeba nás pámbu trestá, že se nemodlíme, ale v souvislosti s duševním zdravím společnosti snad stojí za pozornost též politická reprezentace a mediální prostředí, které v úhrnu připomínají rozprášený cvokhaus a špatně střežená nápravná zařízení mravně závadných recidivistů... :-) :-)

Moje aktivní léto s vnoučaty

Jan Zelenka 23.8. 11:08
Občasná starost o vnoučata mě bohužel minula. Ostatně, vnučce je už 34 let, spíš bych rád někdy viděl oba pravnoučky. To, co píše paní Hošková, bych ale už těžko zvládal. Ale čte se to moc hezky.

Některé barvy sluší každé ženě, jiné ublíží i krasavici. Seznamte se s nimi

Daniela Řeřichová 23.8. 08:29
Modelky mají šmrnc. Osobně mám v šatníku nejvíce zastoupenou modrou ve všech odstínech, pak bílou, šedou a černou. Jiné barvy volím v létě a jiné v zimě, často se oblékám podle momentální nálady.

Jazykový koutek 7

Jan Zelenka 22.8. 11:19
Tyto Koutky, Věrko, jsou velice záslužným počinem. Já si je všechny zkopíruji do malé publikace a vytisknu. Rozhovor pánů Horníčka a Wericha je skvělý. Měl jsem na CD ještě jejich další rozhovory, ale někam se mi ztratily.

Moje nezapomenutelné prázdniny: U vody

Jitka Hašková 22.8. 09:26
Za mě moc školních výletů nebylo, jenom jednodenní, ráno odjezd, odpoledne návrat. Vzpomínám na ten poslední, už na gymplu, ani nevím ve kterém ročníku, když jsme byli na Máchově jezeře, jeli jsme parníkem a byli jsme na Bezdězu, samozřejmost tenkrát bylo mít jídlo z domova sebou. Bylo to kolem roku 1960.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.