Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ritornel o vzpomínce
Jitka Hašková 22.8. 09:21
Děkuji, dozvěděla jsem se pro sebe něco nového a krásného.
Fejeton: Jak jsme projednávali človíčka
Lidmila Nejedlá 22.8. 08:36
Pěkný článek! Tome, i když jste Polák / příjmením/, svým českým humorem jste mě potěšil.
Moje aktivní léto - westernové městečko v Boskovicích
Miloslava Richterová 21.8. 12:01
Pěkná příhoda :-)
Pasivní agresivita partnerky je to nejhorší, co se ve vztahu může stát
Jana Šenbergerová 21.8. 09:31
Když ji/ho miluješ, není co řešit.
Moje aktivní léto. Autorské čtení v parku V. H.
Soňa Prachfeldová 21.8. 09:19
Fandím takové nádherné aktivitě a tleskám !
Fresh senior festival ve Ville Pellé letos opět s naší módní přehlídkou
Jara Mokrá 20.8. 22:21
K programu, který nabízí "koncert prvorepublikové hudby" bych se chtěla zeptat, kolik dnešních seniorů zažilo 1. republiku? Maximálně se někteří na jejím sklonku narodili. Naše generace seniorů, je generace beatu 60. a 70. let 20 stol. Pro nás už je i jazz dechovka. :-)
Fotoreportáž ze špýcharu
Daniela Řeřichová 20.8. 15:29
Krásné fotografie. Už je mi jasné, že musím do Žirovnice.
Vzpomínky na prázdniny - Moskva nebo Londýn?
Daniela Řeřichová 20.8. 12:28
Paní Ivano, naprosto vám rozumím. Já jsem měla jako středoškolačka prázdniny, ale chodila jsem na brigádu. 21. srpna jsem se v Praze nikam MHD nedostala, všude byly tanky, ruské uniformy a naprosté zoufalství. Pro mne to byly také nejhorší prázdniny. Kdo bydlel na venkově, netušil, co se děje.
Miroslav Táborský: Svým postavám musíte fandit, to je základ toho, aby měl herec velké potěšení z práce
Alena Tollarová 20.8. 08:48
Děkuji za tento rozhovor. Pana Táborského a jeho projev mám moc ráda, nikdy nezklamal moje očekávání.
Končí bezplatné testy na covid-19. Stát bude hradit pouze preventivní testy osobám do věku 18 let
Daniela Řeřichová 19.8. 19:22
Souhlas.
V Dobrši zakopnete o historii na každém kroku
Alena Vávrová 19.8. 17:52
Tak se jako první hlásím, že jsem zde všude byla a zjišťuji, že to tu leckde prokouklo. Měly jsme tehdy s kamarádkou Z.S. bezva místního průvodce, jehož jméno jsem ale po těch 9 letech již zapomněla.
Okolí Lipna se mění
Daniela Řeřichová 19.8. 11:29
Nebyla jsem tam v poslední době, tak nedokážu posoudit, zda se do této lokality hodí naddimenzované stavby.
Nikdy paneláku neříkej "nikdy"
Marie Měchurová 19.8. 11:10
V paneláku (11 vchodů) jsem prožila ty nejkrásnější roky - po svatbě, narození dětí, aktivní střední věk. Bylo tam všechno po ruce. Domeček na stáří byl ale ten nejlepší nápad. Krásné fotky.
A neznáš to u nás doma... aneb Včera na Šumavě
Marie Měchurová 18.8. 21:45
Vloni v červnu jsme strávili týden na Lipně a protestovali jsme kus této náší krajiny. Známe Šumavu za sluníčka i za mlhy a deště. Je krásná za každého počasí. Přeji hodně takových krásných zážitků!
Nezapomenutelný výlet na Jungfraujoch ve Švýcarských Alpách
Zuzana Pivcová 18.8. 13:29
Při svém několikadenním soukromém pobytu ve Švýcarsku koncem září 2002 mi bohužel na Alpy nezbyl čas, navíc bylo dost chladno, a to i ve městech. Tak si teď alespoň prohlédnu hezké fotky.
Zahrada Vysočiny, Žirovnice
Eva Mužíková 18.8. 12:35
Díky, že jsi se s námi podělila. Aranžování květin a jiných třeba suchých rostlin je moje velká záliba...
Moje aktivní léto - Výlet na zámek Žirovnice
Naděžda Špásová 18.8. 09:58
Hezké fotky, tam se smělo uvnitř fotit? Některé zámky to zakazují.
Paliki. Místo v Řecku, které turisté zatím neovládli
Daniela Řeřichová 18.8. 06:09
Moc hezký článek - tam by se mi líbilo. A péče o seniory je v řeckých rodinách opravdu příkladná.
Cesta na Praděd: Moje dávné nezapomenutelné prázdniny
Daniela Řeřichová 17.8. 13:30
Moc hezké. Také jsem často neodhadla situaci a slibovala něco, co se nekonalo. Ale pak na to člověk vzpomíná s úsměvem.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.