Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje aktivní léto - Výlet na zámek Žirovnice

Naděžda Špásová 18.8. 09:58
Hezké fotky, tam se smělo uvnitř fotit? Některé zámky to zakazují.

Paliki. Místo v Řecku, které turisté zatím neovládli

Daniela Řeřichová 18.8. 06:09
Moc hezký článek - tam by se mi líbilo. A péče o seniory je v řeckých rodinách opravdu příkladná.

Cesta na Praděd: Moje dávné nezapomenutelné prázdniny

Daniela Řeřichová 17.8. 13:30
Moc hezké. Také jsem často neodhadla situaci a slibovala něco, co se nekonalo. Ale pak na to člověk vzpomíná s úsměvem.

Svítání

Miloslava Richterová 17.8. 12:00
Díky za zachycení té krásné chvíle, kdy sluníčko přichází a den je před námi.

Geny nevyčůráš... nebo ano?

Svatava Páleníková 17.8. 11:09
Velká rodina je radost. A když jsou fungující vztahy i mezi vyvdanými či vyženěnými dětmi, je ta radost o to větší. A já mám radost, že jste se zase s námi podělila o váš rodinný "zážitek."

Kámen na střeše

Vladislava Dejmková 17.8. 09:37
Moc hezké fotky, děkuji. Také zastávám názor, že lépe méně fotek, ale výstižných a kvalitních.

Obrázky z cest - Šumava

Irena Mertová 17.8. 08:24
Hezké fotky, ráda jsem si s vámi zavzpomínala...

Moje léto

Zuzana Pivcová 16.8. 13:16
V tomhle Vás obdivuji. Že umíte tak pečovat o zahradu a zužitkovat veškeré plody.

Jazykový koutek 6

Zuzana Pivcová 16.8. 13:14
Věrko, tuhle část mluvnice sice snad umím, ale občas jsem v poslední době nedala to spojené Dals to tam? Vyřídils mu to? atd., protože jsem nevěděla, jestli se to ještě používá. Takže jsem ráda, že to tu čtu.

Umíme se léčit? Nejdůležitější je důvěra pacienta v lékaře, a naopak

Libuše Křapová 16.8. 12:30
Pokud obě strany dodržují, co by měly, je vše v pořádku. Já si většinou na své ošetřující lékaře stěžovat nemůžu, vždy se domluvíme. Také se nebojím zeptat, když něčemu nerozumím. Ale stalo se mi, dokonce velmi dávno, že jsem přišla do odborné ordinace k prvnímu vyštření (nové podivné příznaky), lékař mi po prvních slovech poručil odpovídat jen ano či ne. Pak mi kladl otázky, aby si ověřil svou diagnózu, na kterou usoudil po přečtení mých obtíží v doporučení. Vítězoslavně mi ji sdělil s doporučením určité diety. Teprve nyní jsem se dostala ke slovu. Sdělila jsem mu také . Že to, co mi řekl, dávno vím a umím s tím žít. Že mám problémy jiné. Víckrát mne v té ordinaci neviděl - ale také je pravda, že problémy se nevysvětlily. I když se to zklidnilo, řešit to začnu možná na podzim. Důvodně, cíleně a hlavně u jiného lékaře.

Moje léto 2021: Výlet s i60 do Doksan a Litoměřic

Jan Zelenka 16.8. 09:46
Vidím, Aleno, že u nás můžeš dělat profesionálního průvodce. Tebe by měla naše radnice platit. V Litoměřicích je na co koukat! Historické centrum je plné památek a kaváren. Příjemná kombinace. Cukrárna Lilie byla, s mou ženou, naší domovskou kavárnou. Na věži dómu jsem nikdy nebyl. Už bych tam nevylezl. A co se týče Doksan, tak tam je nejzajímavější a architektonicky nejvzácnější nádherná románská krypta. Fotky máš moc hezké.

Lásky

Daniela Řeřichová 16.8. 07:39
Děkuji, Zuzano.

Výrazné šperky se nehodí pro ženy vyššího věku? Opak je pravdou

Věra Ježková 16.8. 06:27
Budu potrestána za to, že šperky nemám ráda vůbec? Jako mladá jsem občas nosila kožený přívěsek nebo náramek. Titěrnosti mi jsou nepříjemné na pohled i na dotek.

Moje letní aktivita: Pozvánka na oběd

Věra Ježková 15.8. 15:58
Naďo, díky za tip. Záleží na tom, co na něj řekne Jenda. Příští týden určitě čas mít nebude. Přes Dolánky jezdím. :-)

Hradecké vycházky - z kopce sv. Jana k rybníkům

Zuzana Pivcová 15.8. 12:09
Děkuji, Vlaďko, za reportáž zpracovanou výborně jako vždy slovem i obrazem.

Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ X

Jitka Hašková 15.8. 10:39
Děkuji. Velmi zajímavé. Já jsem v zaměstnání psala návrhy počítačových programů a příručky pro jejich uživatele. Zůstalo mi z toho přesné, logické vyjadřování.

Fotoreportáž: Fialová ve městě

Daniela Řeřichová 15.8. 08:13
Aničko, moc hezké, i když zadání těžké. Krásné fotografie z přírody i města, díky.

Se štengrováním na věčné časy!

Daniela Řeřichová 15.8. 06:31
Bravo, díky za další vtipný fejeton. Kdysi se takto štengrovali v Divadle na Vinohradech V. Brodský s J. Bláhou. Znám sice hodně žen, které si umí udělat legraci ze sebe, ale štengrování je asi opravdu výsada mužů.

Pasekář, kterého znají i za oceánem. Beskydská legenda slaví osmdesátiny

Daniela Řeřichová 14.8. 09:59
Děkuji za virtuální seznámení s úžasným člověkem. Přeji panu Strnadelovi pevné zdraví a hodně enegie k zachování svébytného pasekářského kraje.

Moje aktivní léto aneb Pojďte paní, budeme grilovat

Naděžda Špásová 14.8. 09:35
Aleno, opět jsem se pobavila, úplně to vidím, ale hlavně, že vám všem chutnalo.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.