Přehled posledních diskuzních příspěvků

Letní olympijské hry v Tokiu skončily úspěchem českých sportovců. A jak dopadla tipovačka?

Marie Měchurová 8.8. 22:28
Gratuluju všem výhercům, hlavně své spolužačce Ireně. Už ve škole to byla chytrá holka.

Bylo léto, byly prázdniny

Daniela Řeřichová 8.8. 10:27
Hezký fotopříběh, je vidět, že každá slečna je svá. Užívejte si společně co nejvíce - nejen - prázdnin, čas se nedá vrátit.

Jazykový koutek 5

Jana Šenbergerová 8.8. 09:10
Opakování může jen prospět. Obzvláště má-li někdo sklony zapomínat. Můj případ. Díky, Věro. :-)

Marie Rottrová odehraje v létě jediný koncert v Čechách na festivalu Brod 1995

Daniela Řeřichová 8.8. 09:06
Marii Rottrovou mám moc ráda, má nádherné písně, sympatické vystupování, je to legenda v tom nejlepším slova smyslu.

Indický běžec: Likvidátor slimáků, kterého milují zahrádkáři i děti

Elena Valeriánová 7.8. 10:00
Indické běžce znám a vím, že jsou požírači slimáků. Jen si tu zahradu nedovedu představit, myslím trávník. O kachnách je známo, že žerou a ... Běžci to snad nedělají? Asi bych nedoporučila brouzdání bosou nohou v trávě. A jak jim říct, že kytky neozobávat? Jednou v době hnízdění jsem našla kachní vejce od kachny divoké. Rozklepla jsem ho psovi do misky, bylo jiné než slepičí. Takové olejovité. Pes si čichnul a víc k misce nešel. Když mu dám slepičí vajíčko, tak to jo, to si dá.

Glosa o emocích

Věra Ježková 7.8. 09:31
Jendo, moc hezké zamyšlení. Někdy bych si přála nemít emoce žádné. Což ovšem nelze. A je to dobře. Jinak – co ti mám napsat? Znáš mě už dost dobře. Čas strávený s tebou je plný pohody. :-)

Senior v plavkách. Ano, ale v jakých?

Vladislava Dejmková 7.8. 09:25
Ukazuje mi to šest příspěvků v diskusi, ale po otevřeni žádný nevidím. No, byla jsem zvědavá, co kdo na tohle téma říká. Osobně se ráda koupu bez plavek, ovšem jen tam, kde jsou i další naturisté či nudisté. Plavky také mám, jak dvoudílné tak jednodílné. Myslím, že si z nabídky plavek může každý dobŕe vybrat, když je soudný. A mimo pláž si přes sebe může přehodit plážové šaty či šatek.

V pelhřimovském Muzeu rekordů máme otevřeno, i když prší!

Věra Ježková 7.8. 07:55
Byla jsem tam před několika lety. Muzeum je skvělé. Do Pelhřimova jsem jezdila dost často; je krásný. :-)

Jen tak jednou odpoledne

Anna Potůčková 6.8. 13:56
Chtěla bych být na místě Dorinky.

Co s vřeštícím dítětem v tramvaji?

Daniela Řeřichová 6.8. 12:10
Děti mám ráda, ale před nevychovanými prchám. Také bych nedokázala usměrnit matku s ječícím dítětem ve veřejném prostoru. Bohužel jsem toho svědkem často i v restauraci, na kulturní akci atd.

Portál i60 baví seniory už deset let

Daniela Řeřichová 6.8. 06:46
Gratuluji, to chce pořádnou oslavu! Děkuji redakci a všem íčkařům, že společně vytvářejí tento jedinečný prostor pro setkávání, zábavu, vzdělání i radost. Přeji do dalších let mnoho inspirace a energie!

Jak jsem jela navštívit kamarádku v rehabilitačním středisku

Daniela Řeřichová 5.8. 09:37
Tak to je fakt o nervy. Cestování po Praze, i pro mne křtěnou Vltavou, je někdy děs běs, naprosto vám rozumím. A poslednímu odstavci taky.

Moje aktivní léto: Procházky

Jana Hošková 5.8. 08:11
Fotky se moc povedly - ty s mraky mám moc ráda. Krásná procházka krásnou přírodou ! :-))

Vystříbřené léto

Daniela Řeřichová 4.8. 12:13
Jarko, díky za hezkou cestu za stříbrnou barvou. Ani jsem nečekala, kolik předmětů je stříbrných, přihodím namátkově kabelky, mobil, kliky, kufry, letadla...

Letní mňamka - zeleninová

Daniela Řeřichová 4.8. 09:04
Děkuji, to vypadá zajímavě, hlavně rychle a zdravě.

Pomozte a podpořte petici za legalizaci léčby konopím

Patrik Poula 4.8. 07:06
Léčbu konopím bych podpořil všemi deseti. Nechápu, proč se okolo něj dělají takové drahoty, když už existují jasné studie o tom, jak je konopí prospěšné, a že třeba CBD nezpůsobuje žádné vedlejší účinky, takže je mnohem bezpečnější a šetrnější než mnohé léky, které lékaři běžně předepisují. Já užívám CBD olej, který si objednávám z Cibdol https://www.cibdol.cz/cbd-olej , na bolavé klouby a sice neběhám jako 20 letý kluk, ale v noci mě už bolest nebudí.

Padesátku mají za sebou, ale rády se fotí odhalené. Krása nebo nevkus?

Antonín Nebuželský 3.8. 12:48
To je dobře, že to dorazilo i k nám. Jen nevím kam. Škoda :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.