Přehled posledních diskuzních příspěvků
Život je bílý dům ….?
Věra Ježková 3.8. 10:03
Jendo, já jsem život jako boj nikdy nevnímala. Prostě jsem se snažila problémy, starosti a úkoly, které přicházely, vyřešit a zvládnout co nejlíp. Brzy jsem zjistila, že se na sebe můžu spolehnout. To mi dávalo a dává do dalšího konání určitý pocit jistoty. Přeji ti hodně času příjemně stráveného s přáteli a nad svými texty. :-)
Kouzlo časů minulých: vesnická hospoda
Daniela Řeřichová 3.8. 07:14
Bejvávalo za časů našich babiček, vzpomínání se čte moc hezky, děkuji.
Řecký čaj – zázrak z hor, který většina turistů nikdy nepozná
Zuzana Pivcová 2.8. 13:17
Na horský čaj nás prvně upozornila průvodkyně na Krétě, prodával se buď ve svazcích nebo balený, nadrobno, ve foliích. Měli ho i na letišti jako suvenýr v tax free shopu. Od té doby už jsem si ho mnohokrát koupila v Praze v obchodě s řeckými specialitami. Samozřejmě ho měli i na jiných řeckých ostrovech i na Kypru, ale i v Albánii. Jeho chuť je pro mě výborná. Není aromatický jako třeba čaj mátový. Je jemný a osvěžující.
Letní přemítání o životě
Naděžda Špásová 2.8. 13:13
Soni, ty jsi prostě naše poetická dušička, viď. Ale neboj, nejsi sama, cítím to podobně a určitě nás je víc. Kdybys měla někdy cestu do ÚL, dej vědět, dáme kafe. Měj se krásně, Pepa, pejsci a rodina taky. :-)
Moje aktivní léto: Blatná 2 - výlety
Daniela Řeřichová 2.8. 09:14
Naďo, moc hezké putování a krásné fotoalbum, děkuji.
Opatření se opět uvolňují: Na zámek či do ZOO ve skupině do 20 lidí bez omezení
Dana Hošková 2.8. 08:54
Na jedné straně jsou tu nařízení, na druhé skutečnost, jak to vlastně chodí. V červenci jsem zažila na jednom nejmenovaném zámku prohlídku, kdy nás spolu s výletem školních dětí pustili dovnitř najednou cca 65. A povinné rozestupy v takové skupině?
Fotoreportáž: Tiché ráno u vody s labutěmi
Daniela Řeřichová 2.8. 07:16
Alenko, nádherné, poetické, děkuji. Četla jsem jedním dechem a fotografie jsou překrásné.
Na pivo nebo na zmrzku?
Eva Mužíková 1.8. 14:43
Já mám nejraději kopečkovou míchanou. Ta točená se podle mne rychleji rozpouští. Moje bývalá sousedka otevřela před časem cukrárnu, / Stráž pod Ralskem, nyní Mimoň/kde vyrábí neskutečné množství různých druhů zmrzlin. Zájem je veliký, jezdí k ní lidé i z daleka... Já ale ty různé bramborové, čabajkové, gulášové a další a další nekupuji. Klasika míchaná vanilková s nějakou ovocnou vede... Ujíždím na nealko pivu / citrónové/, vozím si ho domů celé kartony.
Nádor, který napadne 30 tisíc lidí ročně. Naštěstí se dobře léčí
Dana Novotná 1.8. 13:39
Patřím k těm 30000 lidí, kteří měli bazaliom, a zrovna na nosu, kde je to vidět na první pohled. Do solárka nechdím, už asi 15 let, i víc, používám sluneční krém s filterem 50, přes léto se snažím chodit v klobouku, ale stejně mě to postihlo. Chtěla jsem s prohlubní, kterou mám na nose něco udělat, ale v nemocnici, kde mi bazaliom vyřízli, mi bylo řečeno, že výplň je na půl roku, a jediná rada je nechat si platiku celého nosu. V mém věku to už nechci řešit. Moji známí si už zvykli, a těm novým, řeknu, že jsem měla nádor a je to vyřešeno. Ale je to nepříjemné a hyzdí to celkový vzhled.
Jazykový koutek 4
Irena Mertová 1.8. 10:43
Toto mi ani moc problém nedělá, i když někdy... Ale v chatu někdy píši hovorově docela záměrně :-)
Předpověď na SRPEN podle znamení zvěrokruhu
Jitka Hašková 1.8. 07:06
Moc se mi to líbí, povedlo se ti to.
A je to tady.
Eva Mužíková 31.7. 10:09
Tak to máte krásnou tradici, vracet se do takového oblíbeného místa. Musí tam být určitě hezky. Ráno rovnýma nohama do přírody, žádné oblékání kvůli venčení.... No a ty procházky. Vodička, louky, mraky, daňci, ptáčci - zkrátka jsi se vyřádila s foťákem a výsledek je opravdu koukavý.
Pasta Oner: Jsem staromilec, chtěl bych znát to, co bylo před více jak sto lety
Daniela Řeřichová 31.7. 08:17
Lidmilko, děkuji za neformální rozhovor. Pasta Oner je nezaměnitelný, jeho dílo vyvolává vášnivé emoce, vztah k jeho tvorbě je ambivalentní. Vnímám v jeho obrazech pokoru i ironii, je mi sympatický od chvíle, kdy začal spolupracovat na výmalbě pražského metra.
K letním dnům patří sukně. Ideálně hodně barevná
Daniela Řeřichová 31.7. 07:51
Modely jsou slušivé, osobně mám ráda letní sukně midi nebo dlouhé. Teď je jejich čas, užívám si je.
Moje nezapomenutelné prázdniny
Daniela Řeřichová 31.7. 07:08
Moc hezké, také se v myšlenkách ráda vracím do prázdnin, vonících lukami, bystřinami, láskou.
Blíží se volby, poslanci schválili zvýšení důchodů o 758 korun
Antonín Nebuželský 30.7. 14:47
Copak valorizace, ale to, že narostly platy, což všichni zohlednili" v cenách. A tomu ten důchod nestačí konkurovat. A ty adresné" příspěvky důchodcům, kteří mají s obtížemi na nájem a léky, mi přijdou ostudné. Když celý život poctivě pracujete a potom si musíte chodit pro jakési přídavky, jak to říct hezký, žebracenky, to člověka degraduje na úroveň těch, kteří nepracují. To by si měli uvědomit ti, co říkají "a co zbyde na nás". Jen takový dovětek :dřív se vyučilo, nebo vystudoval jen tolik mladých, kolik bylo potřeba v rámci ekonomiky. A další drobnost", neutíkali ti nejlepší do ciziny. A to stačí :-)
Jak jsem se stal podezřelým z vraždy
Jana Šenbergerová 30.7. 13:50
Kdo by čekal, co se vyvrbí z článku s výše uvedeným názvem. Pobavil mě.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.