Přehled posledních diskuzních příspěvků
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ IX
Zuzana Pivcová 30.7. 12:43
Přiznat chybu je opravdu umění, zvlášť před dětmi. Nějaké roky jsem učila, ale nikdy bych nekopala nic "do outu" a netvrdila, že mám pravdu. Záleží na tom, jak se to přiznání chyby prezentuje. Chybu bych brala jako jasný fakt, prezentovaný nesprávně. Vše ostatní je jen vlastní mínění, dohad, domněnka. Děkuji oběma.
Orlíček je nejen krásný, ale i užitečný
Daniela Řeřichová 30.7. 08:06
Dano, opět zajímavá informace, děkuji.
Vzpomínky na Český ráj aneb moje léto v roce 1943
Helenka Vambleki 30.7. 07:48
Pěkné vzpomínky, snad se dočkáme pokračování, jaký byl červenec s maminkou a srpen s tatínkem
Nerozumíme si, dožijeme bez sebe. Šedivý rozvod je jev, který nabírá na síle
Danka Rotyková 29.7. 16:07
Rozchod manželů ve stáří musí být strašně smutný. Ale pokud se k tomu lidé odhodlají, měli k rozchodu určitě vážné důvody. A v tom případě se jim nedivím.
Výlet po Vltavě aneb Nezapomenutelné prázdniny
Daniela Řeřichová 29.7. 15:33
To je fakt nezapomenutelná příhoda.
Putování Tichomořím v roce 1995 – díl 7: Fidži, ostrovy kanibalů, Hari Krišny a islámu
Vladislava Dejmková 29.7. 15:06
Ráda jsem si početla a v duchu i cestovala.
Bez práce nejsou koláče?!
Jana Šenbergerová 29.7. 13:42
Je to, bohužel, tak. A navíc čím dražší, tím mizernější. Než někteří otevřou oči, nemusí už být na co koukat. A to jsem optimistka.
„Online výuka byla lepší, než osobní,“ pochvaluje si absolvent Abecedy vzdělávání pro seniory, který se v kurzech učil ovládat chytrý telefon
Antonín Nebuželský 29.7. 13:35
Když má člověk zájem, potěší i lektora. Takže určitě spokojenost oboustranná.
Taky tady ty návody sleduji, mimochodem, v domnění, že to znám, ale jiný pohled je dobrý. Díky mládeži:-)
Fantazie: Český tenis si odváží z Tokia dvě nejcennější medaile. Krejčíková se Siniakovou ovládly čtyřhru
Anna Potůčková 29.7. 10:48
Těmto olympionikům velmi moc gratuluji!
Letní mňamka - rychlovky
Anna Potůčková 29.7. 09:21
Jednohubky mám ráda a je jedno z jakých surovin jsou, zda je tam více sýru, uzenin či zeleniny. Dají se na ně použít různé pomazánky
Nebyl jsem dobrý rodič. Některé lidi celý život trápí pocity viny
Marie 00000 28.7. 11:57
Za děti máme odpovědnost do jejich dospělosti. Pak už ne. Ať už dítě žije život jakýkoliv, je to vždy jeho volba. A nemyslím, že dnešní mladí vychovávají děti lépe, než naše generace. Jen je třeba se podívat, kolik dětí (vychovaných podle dnešních měřítek) bere drogy, antidepresiva, a vůbec si se životem nevědí rady. Někteří si opakují pobyty v base, atd. Každý si svůj život žije na vlastní odpovědnost.
Z deníku hlídací babičky - loučení
Daniela Řeřichová 28.7. 11:11
Určitě to byl pro Adélku a Jakuba nezapomenutelný týden, stejně jako pro vás dva.
Chorvatská oranžová
Alena Vávrová 28.7. 09:45
Oranžová se ti také povedla. Absolutně vedeš, nafotila jsi celkem 10 barev.
Startuje národní screening plic. Měl by zásadně ovlivnit vysokou úmrtnost lidí na pneumologické nádory
Anna Potůčková 27.7. 15:55
Myslím si, že by měli jít i nekuřáci, nebot prakticky kouří pasivně. At už venku na nádražích, v restauracích apod.
Chorvatská hnědá
Dana Puchalská 27.7. 11:10
Helčo, napíšu to krátce a výstižně ,než mně zase ostatní předběhnou. Pak to vypadá,že opisuju. UMÍŠ FOTIT A PSÁT MOC HEZKY. :-)
Z deníku hlídací babičky - štípanec
Dana Puchalská 27.7. 11:06
Vlaďko, Adélka i Kubík se u Tebe tedy mají jako v ráji. Vyřiď Kubíkovi že na mně ty potvory komáři útočí taky,fuj potvory jedny d'obavý .Opět jsi mi přinesla úsměv i dojetí zároveň. A já Ti za vše pěkně děkuju.
Psi pořízení v době pandemie nyní dělají lidem starosti. Mnozí je nabízejí přes inzerát nebo dávají do útulků
Anna Potůčková 27.7. 07:07
Přesně tohle jsem čekala. Děti nechodily do školy, rodiče aby se nenudili pořídili pejska a ted budou končit v útulcích.
Setkání Íčkařů: Řevnice 21.-24. září 2021
Anna Potůčková 26.7. 16:15
Těšíme se s Vlastou a jen by se chtěla zeptat, zda je možné si pobyt o den prodloužit, tzn. že v našem případě od pondělí 20.9. Nebo si tam máme zavolat sami a domluvit se s nimi přímo?
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.