Přehled posledních diskuzních příspěvků

Moje aktivní léto: Vzdělávací

Dana Kolářová 26.7. 12:31
PS Brožurku ke hře obdržíte v knihovně města HK.

Z deníku hlídací babičky - v Labyrintu

Daniela Řeřichová 26.7. 12:19
Akční babička, akční vnoučata. Vlaďko, moc hezký deníček, vidím vše naprosto živě.

Však si někoho zase najdeš, říkali mi přátelé. Začala jsem se jim vyhýbat, vzpomíná vdova Monika (67)

Daniela Řeřichová 26.7. 10:10
Rozumím tomu, prožila jsem s manželem více než čtyři desetiletí a jeho místo je stále v mém srdci. Mám přátele, spolupracovníky i ovdovělé kamarády, s nimiž je mi dobře, ale o žádný nový vztah nestojím.

Chorvatská červená

Daniela Řeřichová 26.7. 08:42
Moc hezké, červená je veselá.

Jazykový koutek 3

Vladislava Dejmková 25.7. 08:18
Výborně, toto jsem potřebovala. Teď ještě na to nezapomínat v praxi.

FEJETON: Hrajte LZVSLH, není to hřích!

Helenka Vambleki 25.7. 07:21
Já jsem pro každou srandu. Jen udržet opratě, aby lež někomu neublížila či nezpůsobila celoživotní trauma :-)

Grilování je milované i zatracované. Pravda je někde uprostřed

Jarmila Komberec Jakubcová 24.7. 14:24
Grilování máme jako rodina moc rádi. Není to jen o jídle, ale o i zábavě. Na grilování zveme své sousedy, oni zase nás. Grilovat lze i báječnou zeleninu či sýr. Nejraději mám ryby. Po návratu z lázní budeme mít zahradní grilovačku u mně na domečku a pak chystám další na chatě.

Dobrodruh na cestách 8. Split

Zdenka Soukupová 24.7. 14:03
Helenko, díky moc za krásné a vtipné reportáže.

Z deníku hlídací babičky - u rybníka

Zuzana Pivcová 24.7. 12:52
Usuzuji, že děti nejsou z domova nijak rozmazlené. Proto je dokáží prarodiče různými činnostmi zaujmout. To se mi líbí a ráda Tvé vyprávění čtu.

Kolik medailí získají čeští sportovci na olympiádě v Tokiu? Tipněte si v naší Olympijské tipovačce

Anna Potůčková 24.7. 11:36
Moc děkuji za další tipovačku. O mě je známo, že soutěžím ráda a tak tuto soutěž určitě nemůžu vynechat. Všem kdo se zapojí, pak přeji jen samé dobré tipy.

Pouť na horu Mountsalvage

Věra Ježková 24.7. 07:22
Můj milý básníku, je obdivuhodné, že tak krásnou poezii jsi napsal již coby velmi mladý muž. :-)

Tipy na prázdninovou četbu

Věra Ježková 24.7. 07:18
Honzo, díky. Vybrala bych si. Určitě ale ne Gotta. Měla jsem radši Waldu a Ivanu G. nemusím. Bártových Sedm zákonů jsem dala Jendovi k narozeninám. Je to jeho největší oblíbenec. Kniha je moc zajímavá a krásná.

Moje aktivní léto: Cestovní

Daniela Řeřichová 23.7. 17:09
Děkuji za připomínku hezkého setkání a přeji ještě další pěkné zážitky a překvapení.

Z deníku hlídací babičky - jahodové knedlíky

Daniela Řeřichová 23.7. 12:17
Vlaďko, logistiku zvládáš bravurně. Už se těším na nějaký zádrhel. ☺

Královské město Rakovník

Daniela Řeřichová 23.7. 08:13
Děkuji za nahlédnutí do sympatického města, které zatím moc neznám.

Své předky tu vidím na každém kroku. Hrabě František Kinský zve do času svého dětství na zámek v Kostelci nad Orlicí

Daniela Řeřichová 23.7. 06:43
Smekám před rodem Kinských a před jejich statečností a hrdostí. Viděla jsem dokument Občan Kinský od O. Sommerové, který po zásluze obdržel cenu na LFŠ v Uherském Hradišti. Sledovala jsem občas dokumentární cyklus Modrá krev, který přibližoval historii aristokratických rodů atraktivní i edukativní formou. Ti, kteří vložili mnoho energie a prostředků do obnovy památkového fondu, si zaslouží naši úctu. Děkuji za tento článek.

Po smrti manželky se mi převrátil život naruby. K veršování je nutná inspirace, já jsem teď v tvůrčím útlumu, říká básník a textař Zdeněk Horenský

Oldřich Čepelka 22.7. 17:38
Za tím vším zaznívá jeden z mnoha silných, působivých životních příběhů. Žádné totální výsluní, odkud si pamatujeme mistry sportu, ba i slavné vědce a silné politiky, ale život, o němž bychom chtěli vědět víc, protože už teď k němu cítíme hluboký respekt. Jdu si najít aspoň kus vaší poezie a doufám, že najdu. oldrich.cepelka@tima-liberec.cz

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.