Přehled posledních diskuzních příspěvků
Po smrti manželky se mi převrátil život naruby. K veršování je nutná inspirace, já jsem teď v tvůrčím útlumu, říká básník a textař Zdeněk Horenský
Oldřich Čepelka 22.7. 17:38
Za tím vším zaznívá jeden z mnoha silných, působivých životních příběhů. Žádné totální výsluní, odkud si pamatujeme mistry sportu, ba i slavné vědce a silné politiky, ale život, o němž bychom chtěli vědět víc, protože už teď k němu cítíme hluboký respekt. Jdu si najít aspoň kus vaší poezie a doufám, že najdu. oldrich.cepelka@tima-liberec.cz
U nás v červenci
Zuzana Pivcová 22.7. 17:37
O zahradě dokážete napsat poutavě a velmi poetickým jazykem. Je vidět, že k ní máte citový vztah. A ta trocha nadhledu neuškodí.
Milé malé setkání v Litoměřicích
Daniela Řeřichová 22.7. 11:29
Soňo, děkuji za hezkou fotoreportáž. Do Litoměřic jezdím často a ráda, ale v takové sympatické sestavě muselo být setkání mnohonásobně radostnější.
Z deníku hlídací babičky - den první
Daniela Řeřichová 22.7. 09:05
Hezky si dál užívej, babičko Vlaďko.
Zdravotní gramotnost je v Česku nízká, lidé chodí k lékaři pozdě
Olga Škopánová 22.7. 07:03
Moje matka tak moc věřila lékařům až ji rychle a bezbolestně dopravili do věčných lovišť.
Měl by si člověk spořit na stáří? 3 důvody, proč se vám to vyplatí
Ivo Patta 21.7. 22:44
Na zajištění stáří musíte především vychovat alespoň dvě děti. Vzhledem k tomu, že starobní důchody jsou výnosy z vkladů do výchovy dětí (definice), nemá bezdětným důchodcům kdo financovat z odvodu sociálního pojištění (správně daň), jejich starobní důchod. Již v roce 2004 Jiří Rusnok přednášel a psal o černých pasažérech ve státním důchodovém systému.
Citoví vyděrači. Jejich blízkost komplikuje životy a nejhorší jsou ti ve vyšším věku
Zdenka Soukupová 21.7. 12:54
Nikoho takového ve svém okolí neznám. A doufám, že do takového stádia nedorostu.
Moje aktivní léto - Šumava
Dana Puchalská 21.7. 11:40
Ano Maruško, Šumava je nádherný kout naší minizemičky. Já tam jezdím moc ráda. Máme tam dost přátel. Jsem ráda,že se Ti líbila stejně jako mnohým z nás. A děkuju Ti za moc poutavé vyprávění a pěkné fotografie.
Moje léto 2021 - Výšlap na Házmburk
Marie Ženatová 21.7. 09:19
Milá Alenko to byl překrásný výšlap* a fotečky jedna báseň* Díky moc
Fotoreportáž: Obyčejná šedá
Marie Měchurová 20.7. 13:31
Už zase 3 hvězdičky s mým jménem. Přidávám ještě "********. Šedá není vůbec obyčejná, když se dobře nafoti, a to Ty umíš!!
VIDEOSERIÁL: Jak si naplno užít fotoaparát a kameru v chytrém telefonu
Alena Tollarová 20.7. 13:22
Já se přiznám, že zrovna patřím k těm, co fotografovat telefonem neumějí ani nechtějí umět a k tomu účelu telefon použiji jen třeba v lese, když použiji aplikaci k rozpoznání hub. Také jsem byla zaskočená, když jsem si chtěla koupit nový foťák, že vlastně není z čeho vybírat. Ani na kompakt, vážící dvě kila, jsem nenarazila. Ale netvrdím, že takové nejsou, to bych opravdu tahat na krku nechtěla. Časem asi fotoaparáty z trhu zmizí a nezbude nám, než fotit telefony. Zní to divně?
O psích čumáčcích
Anna Potůčková 20.7. 11:30
Jo, Věrko olizování nohou psím jazýčkem je hodně příjemné. Když sedím u počítače, naše psí dám lehnou pod stůl a šmejdí po mých nohách - super jemná masáž chodidel.
Chorvatská černá
Daniela Řeřichová 20.7. 11:04
Všechny chorvatské barvy jsou pěkné. Černobílá kombinace je mi sympatická.
Moje aktivní léto: Pracovní
Daniela Řeřichová 20.7. 08:18
Ano, rozumím tomu povzdechu. Také jsem v poslední době musela zredukovat knihovnu ze tří tisíc titulů na polovinu, a srdce krvácí.
Po stopách hutí a hamrů v kraji Čapkovy Strže
Daniela Řeřichová 20.7. 07:06
Děkuji za článek, z vlastní zkušenosti mohu návštěvu Památníku K. Čapka doporučit. Milovníci literatury navíc určitě ocení i kvalitní pořady v exteriéru. Na novou výstavu se těším.
Jazykový koutek 2 - Používání zájmen jí/ji, ní/ni
Jitka Hašková 19.7. 15:53
Dík za pokračování. S tímto jsem problém nikdy neměla.
Výprava do cizí říše aneb od medúz k robotům
Daniela Řeřichová 19.7. 13:19
Paní Jano, to jsou nádherné fotografie, gratuluji. A děkuji za zajímavý tip na výstavu.
Moje manželka nikdy nelže!
Daniela Řeřichová 19.7. 11:41
Humorná zápletka. My jsme dali akcie coby vlastenci do Tatry Kopřivnice a Českých lesů - a nula.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.