Přehled posledních diskuzních příspěvků
Moje nezapomenutelné prázdniny: Seno na vodě
Dalibor Polanský 16.7. 11:19
Krásně jsem se pobavil, děkuji.
Dobrodruh na cestách 4. Vánoce
Jana Šenbergerová 16.7. 09:58
Tak teď nevím, jestli se vám zachtělo Vánoc, nebo vánočního mlsání. Ale vanilkovými rohlíčky bych nepohrdla nikdy a nikde. Patří k mým oblíbeným. Tak si pochutnejte a pak tu sladkost jděte spláchnout něčím slaným. Třeba koupelí v moři. :-) A pak si hezky ty Vánoce užijte.
Tip na výlet - Skleněná zahrada (venkovní část)
Marie Měchurová 16.7. 08:12
Posunula jsem si článek prstem a už jsou tam zase jen tři hvězdičky - moc se omlouvám. Článek i fotky jsou přitom na 10 hvězdiček. Musel to být velký zážitek!!
Ceny českých nemovitostí mírně klesají
Patrik Poula 15.7. 19:49
Já jsem si teda nevšiml, že by nemovitosti klesaly. Všechno je čím dál tím dražší, takže jsem rád, že jsme si koupili dům už před pěti lety. Teď bychom za něj zaplatili minimálně o půl milionu víc. Dům byl za dobré peníze, sice potřebuje trochu opravit, ale všechno zvládám sám. Občas mi s něčím přijde pomoct syn. Minulý víkend jsme třeba předělávali komín. Koupil jsem jednoprůduchový z https://www.poctivy-komin.cz/ , tak jsem zvědavý, jak s ním budou v zimě kamna hořet :-) .
Rychleji, dál a na co nejlepším kole. Posedlost cyklistikou pronikla i mezi seniory
Svatava Páleníková 15.7. 13:07
Vtipný článek. Mamila znám, je to náš soused. Jezdí nejméně třikrát týdně v tom cyklistickém oblečku. sice mu táhne na sedmdesát, ale na kole se cítí jak třicátník. Já mu fandím.
Nové boty a telefon
Alena Švancarová 15.7. 11:09
Já myslím,že je to jen Vaše věc,mě ,očkované je naprosto jedno kdo okolo mě je očkovaný a kdo ne.Nikoho se neptám nikomu se nevyhýbám.
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ VIII
Jindra Hubačová 15.7. 09:38
Skvělé čtení, jsem též asi hypochondr, ale 15 chorob jsem zatim nenapočitala No , co není, může být! Děkuji a přeji prima léto!
Pěstujete na zahrádce amelanchier? Jeho plody mají řadu zdraví prospěšných minerálů
Marta Nosková 15.7. 09:12
Ano, muchovník na zahrádce mám již mnoho let a nedám na něj dopustit. Právě v těchto dnech, kdykoliv jdu kolem něj , ráda se zastavím a "zobu". Dozrává postupně a tak mám ještě na pár dní vystaráno. Kompoty i marmeláda z něj již čekají ve spižírně "až se zima zeptá".
Moje aktivní léto - Návštěva levandulové farmy
Alena Švancarová 14.7. 13:05
Početla jsem si a vůni levandule cítila,obrázek k článku to umocnil.
Dobrodruh na cestách 3. Kolo
Zuzana Pivcová 14.7. 11:12
Helenko, obdivuji Tvou aktivitu a držím Ti palce, ať vše zvládneš. Já bych se k "Tvému" zálivu nedostala, protože neumím jezdit na kole!! :-D
BTV, ASAP, Pls. Mluvíme ve zkratkách čím dál častěji. Ale není to nic nového, zkratky se objevovaly i v minulosti
Martina Růžičková 14.7. 09:25
Kdysi dávno jsem krátkou dobu pracovala v Pražské výstřižkové službě, která na objednání zájemcům dodávala výstřižky z novin a časopisů na požadovaná témata. Instituci už internet dávno odsoudil k zániku a zapomenutí. Při vstupním pohovoru mě vedoucí zkoušel, co znamenají zkratky. Dodnes si pamatuji, že jednou z nich byla zkratka Adast (Adamovské strojírny).
Pomíjení
Dalibor Polanský 14.7. 09:20
Všechno v životě odplouvá a člověk se s tím musí smířit a hledět dál po proudu v očekávání věcí příštích.
Tip na výlet: Svět škodovek
Martina Růžičková 14.7. 09:14
Díky za tip. Bezva jste ta vystavená auta nafotila. Mně se nejvíc líbí to, které veze medvídky :-)
Ivana Gottová: Nedokážu popsat svůj vděk všem lidem, kteří ho milovali, obdivovali a byli mu v těžkých chvílích, byť i jen na dálku, oporou
Jitka Hašková 13.7. 19:59
Jsem ráda, že tento rozhovor vyšel na íčku. Děkuji.
Bugenvilea. Růžová středomořská krasavice se snaží usadit i v Česku
VANDA Blaškovič 13.7. 13:22
Já si s naším růžovým stromem u baráku povídám. A věříte, že mi odpovídá? Je mu již 20 let, nebo teprve...?
Senioři chtějí taky patřit do online světa
Antonín Nebuželský 13.7. 13:00
Dobrá aktivita, nikdo nic. Možná ten Vodafone vadí, nevím...
Dobrodruh na cestách 2. Oči vidí
Jitka Hašková 13.7. 11:08
Díky za další zajímavosti. Jenom bych si oloupala ty brambory.
Kdo rozluští tuhle záhadu?
Elena Valeriánová 13.7. 09:12
Toť zapeklitá otázka! Nevím, koukám, ale opravdu nevím. Koberec určitě ne, spíše hádám na zvířecí srst. Že by nějaká domácí micinka? Nechám se poddat. Dobrá hádanka.
Fotoreportáž: Zámek Ploskovice
František Matoušek 13.7. 08:20
Tradice dodržena. Skvělá, krátká reportáž doplněná pěknými fotgrafiemi. Na zámku jsme také kdysi byli, zahradu jsme ale celou pro nedostatek času neprošli.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.