Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fotoreportáž: "Hnědá" neděle
Daniela Řeřichová 13.7. 07:27
Aničko, děkuji, tvůj pohled na svět a popisky fotografií jsou originální.
Čím nechci v příštím životem být
Jitka Hašková 12.7. 13:36
Vtipné, děkuji. Kdo ví, jestli příští život bude? A čím budeme? To si asi nejde zvolit.
Fotoreportáž: Zelená - moje oblíbená.
Daniela Řeřichová 12.7. 09:46
Marie, moc pěkné, zelená je osvěžující barva.
Chorvatská bílá
Anna Potůčková 12.7. 09:02
Lodí bílou, lodí bílou.....Zda-li už jsi na takové lodi byla? Koukáš kolem sebe dobře, kolik jsi toho v barvě bílé objevila.
Fotbalovým misrem Evropy je Itálie. Dramatické finále šampionátu rozhodovaly penalty
Dana Puchalská 12.7. 06:18
Gratuluji všem, kteří tipovali. Aničko super jsi první.... :-)
„Během tří dnů z Žida esesákem“
Věra Lišková 11.7. 13:39
Zajímavé čtení, byly jsme s turistickým kroužkem, který byl na internátě, v NDR. Jeden den nám chtěl německý profesor ukázat co nejvíce památek v Berlíně, rychlou chůzí, jsme chodili od jedné pamětihodnosti ke druhé. Brzy nás to přestalo bavit, ale jinak se nám v NDR líbilo.
Jedete do Itálie? Nezapomeňte ochutnat místní speciality, nejen pizzu a špagety
Milan Sova 11.7. 13:29
"Dušený" jihotyrolský speck? :-O
Dobrodruh na cestách 1. Ano-Ne?
Jitka Hašková 11.7. 09:08
To jsem ráda, že se ti cestování podařilo. Ale na tu cestu bych nervy neměla.
Stáří je pestrý dům
Jana Vargová 11.7. 08:01
Stáří je lucerna, dohasínání času. Užívej, co to jde tu vůkol všechnu krásu.
O cestování s démony
Daniela Řeřichová 11.7. 07:52
Přeji hodně dalších cestovatelských zážitků s démony i bez a těším se, že se o ně s námi podělíte.
Sbírám malé radosti
Alena Vávrová 10.7. 14:28
... a dobře děláš, Haničko. Radostí, ať malých, či větších, není nikdy dost.
Záleží na životech černých (bílých) bez souhlasu bílých (černých)?
Věra Ježková 10.7. 11:52
Oldřichu, perfektní. Díky. :-)
Recepty s vůní levandule
Daniela Řeřichová 10.7. 10:23
Levanduli miluji, záhon s růžemi, limonádu, plantáže v Provence...
Hon na fialovou
Zuzana Pivcová 10.7. 10:15
Vidím, že se najdou i pěkné fialové. Moc děkuji za hezké záběry a informace.
"Veselé" historky chovatelské aneb střípky z našeho dvorku
Daniela Řeřichová 10.7. 09:08
Eleno, moc hezké příhody, díky. Moji rodiče, pocházející z Prahy, si kdysi pořídili na chalupu dva králíčky, pojmenovali si je a hýčkali. Když přišel čas pekáčů, nebyli schopni se s nimi rozloučit, takže králíci se dožili vysokého věku. Osobně mám zkušenost s kunou na chalupě. Vždycky nás přivítá hmotným pozdravem u vstupních dveří. Večer se promenuje na zídce, ladně a sebevědomě se prochází i na hřebenu střechy souseda.
Láska, nebo přátelství?
Daniela Řeřichová 10.7. 08:07
Moc hezké rozjímání o dvou stěžejních vztazích, které nás provázejí celý život. Úvodní citát znám v této podobě: Láska se ptá přátelství: „Co tady děláš, když jsem tu já ?"A přátelství tiše odpoví: „Jsem tady, abych utřelo slzy, které ty způsobíš...."
Proč v lékárnách platíme různé částky za léky na recept?
Jiří Dostal 9.7. 17:47
:-) :-) Jakoby nenavštívené a zájmem nepolíbené téma jako hrom, náporem na inteligenci
je snad pro churavce i fakt, že slovo "lékař" má základ ve slově "lék" a nikoliv "léčit". :-) :-)
První vlna finanční pomoci po tornádu: ADRA potřebným odesílá 30 milionů korun
Daniela Řeřichová 9.7. 13:39
Myslím, že takové přírodní katastrofy naše lidi sbližují a spontánně pomáhají finančně i manuálně. Je to zlé, když člověk přijde o střechu nad hlavou, tak aspoň symbolicky může každý trochu pomoci.
Pamatuji se nejen na povodně, ale také na zemětřesení v Arménii v roce 1988. Bez internetu a mobilů se tato zpráva šířila rychlostí blesku a potkávali jsme se u Kotvy, kde jsme nakoupili deky atd. a rovnou je vkládali do kamionů.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.