Přehled posledních diskuzních příspěvků

Nezmar Helena. Šestašedesátiletá seniorka z Bohumína hýří aktivitami

Marie Měchurová 4.7. 19:35
Omlouvám se za 4 hvězdičky, vůbec nevím, jak se to stalo. Z velkým zájmem jsem si článek přečetla a jsem u vytržení. Tak aktivního člověka hned tak nepotkáte. Tak Helence přeju hodně inspirace do dalších aktivit a pevně zdraví.

Do třetice oranžová

Jana Šenbergerová 4.7. 15:10
Když dva dělají totéž, není to nikdy totéž, což teprve když jsou tři, nebo je jich ještě více. Mně rozhodně nevadí další pojetí oranžové, nejen proto, že mám tuto barvu ráda, ale protože je to pojetí jinak zajímavé. A vám se to také moc povedlo.

Panu učiteli s láskou (bez Sidney Poitiera)

Jana Vargová 4.7. 11:42
Rozumný to otec! Díky Vašemu příspěvku si vybavuji vlastní povedené taškařice ve škole.

Pátým pádem voláme

Jana Vargová 4.7. 11:39
Paní Ježková, díky za připomenutí ignorace 5. pádu. Kdybyste se jmenovala Věra Ježek, oslovila bych Vás: paní Věro Ježku?

Fotoreportáž: Červnové louky

Vlasta Ledlová 4.7. 09:09
To je přímo pozvánka na louky. Nádhera.

Kamarádím se s ORANŽOVOU

Blanka Lazarová 4.7. 08:53
Eli, móóc hezká galerie . Barvy se díky Elen rozjely a zdá se mi, že je to lepší a lepší. Snažím se o fialovou, ale moc mi to nejde. No, uvidíme, vlastně uvidíte.

Vysoký krevní tlak: Nebolí, ale zabíjí

Anna Potůčková 4.7. 08:30
Bohužel, s vysokým krevním tlakem se léčím již tak 5 let. Denně beru vždy ráno léky

Široká sukně, úzký pas. Móda 50. let byla lichotivá a stále se znovu vrací

Daniela Řeřichová 3.7. 08:53
Fotografie mojí maminky z 50. let odpovídají těmto snímkům. Jsem ráda, že se opět hodně nosí šaty a delší sukně.

Že by černá?

Jana Šenbergerová 2.7. 12:12
Dobrý nápad, Hanko. Barvy přece nejsou jen v přírodě. I doma se jich najde docela dost, jak vidím ve tvé fotogalerii. Přemýšlím, která barva ještě není zastoupena. Snad růžová a šedá.

Soňa (93): Kasu i účty jsem hlídala já, manžel měl svoji práci

Jana Šenbergerová 2.7. 12:04
Ráda čtu příběhy, ve kterých si mohu porovnat, jak se naše životy od sebe liší, přestože ve své podstatě jsou stejné. V manželství jsem to také byla já, kdo držel kasu, manžel se staral o velké nákupy, o auto a dělal skoro všechny řemeslné práce v domácnosti, samozřejmě po vzájemné dohodě. S druhým mužem se to obrátilo, peníze už mě moc nezajímají, on je zásobovač, i když nakupujeme spolu. Moc se mu do toho nepletu a vyhovuje mi to. Vařím, peču, smažím a on je rád, že to umím a on to dělat nemusí.

Pašování volů přes hranice

Zuzana Pivcová 2.7. 09:16
Pěkná úvaha i vzpomínka v jednom. Metafora o pašování ....se mi líbí. Jen mám někdy dojem, že někteří tu hranici nepřekročili. :-D

Na co si dát pozor, když posíláte peníze na charitu

Dana Divišová 2.7. 08:40
Proto jsem raději příspěvek poslala rovnou na hodonínský transparentní účet. Pro jistotu.

Když spolu souzní mimika, gestikulace s prvky tance, a to bez jediné hlásky

Martin Vrba 1.7. 11:36
Jasně, to bude určitě skvělá akce i když se tam nebude moc mluvit, nebo právě pro to! Ale já ještě od rána v šoku pod vlivem článku s názvem „Revoluce v přebalování. Dítě musí s výměnou plenky souhlasit, poučují experti rodiče.“ https://magazin.aktualne.cz/revoluce-v-prebalovani-dite-musi-s-vymenou-plenky-souhlasit/r~113f2a08d8e411eb98380cc47ab5f122/ jsem natolik zabředl v tématu, že jsem titulek tohoto článku přečetl takto: „Když spolu souzní miminka, gestikulace s prvky tance, a to bez jediné hlásky“. :)

Léto ve Švanďáku nabídne oblíbené komedie i čerstvou novinku, hrát se bude za každého počasí

Daniela Řeřichová 1.7. 09:09
Švandovo divadlo patří mezi naše oblíbené. Uvedené inscenace jsem viděla a mohu doporučit, na poslední jmenovanou se chystám.

Stárnutí bez cigarety? To nedokážeme. Ženám se méně daří skončit s kouřením

Marie 00000 1.7. 08:52
Cigarety nejsou dobré řešení, o tom není pochyb. Ale že by byly důvodem nemocí, to si nemyslím, protože rakovinu mají i lidi, kteří nikdy nekouřili, totéž platí i o jiných nemocech. Cigarety určitě nejsou přínosem, ale svádět na ně všechny nemoci to také není řešení.

Fotoreportáž: V hlavní roli bílá

Martina Růžičková 1.7. 08:08
Zajímavě a perfektně nafocená BÍLÁ. Moc mě ty barevné postřehy baví. Při procházkách jsem na tom obdobně :-). (Ruku s cigaretou jsem po delším zkoumání objevila). Přeji plno barevných zážitků a dobré světlo.

Vdova Šárka (75): Při vyřizování pozůstalosti jsem si připadala na některých úřadech jako otravný hmyz

Jana Šenbergerová 30.6. 15:25
Tento článek mi unikl. Někdy se nestačím divit, na jaké překážky může člověk narazit, když přijde o blízkého člověka. Občas jsem se s podobnými setkávala, dokud byl manžel nemocný a často v nemocnici. Několikrát jsem si myslela, že zemřel, ale on byl jen převezen jinam a nikdo mi nedal vědět. Po jeho úmrtí jsem měla na úředníky spíše štěstí. většinou mi veškeré vyřizování usnadnili.

Naše turistická dovolená u Berounky

Naděžda Špásová 30.6. 11:08
Vypadá to na bezva týden. Moc hezké fotky. :-)

Vždy ve střehu a neztratit glanc

Jana Šenbergerová 30.6. 09:10
Na to, že to jsou chvíle k nevypovězení, jste nám to popsal hezky. A šachy jste se hrát naučil? :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.