Přehled posledních diskuzních příspěvků
Letní radovánky u Máchova jezera: Lodní doprava, rybolov a čistá voda
Daniela Řeřichová 30.6. 06:49
Bývala to naaše oblíbená štace, určitě je tam i nyní krásně.
Je to jako kdyby byla naše kůže o číslo menší. Tak popisují pacienti život se systémovou sklerodermií
Martin Vrba 29.6. 16:21
Nejsem si vůbec jist, zda tolik negativních zpráv je vůbec vhodné umísťovat na web, který se chlubí tím, že je určen pro aktivní seniory. Když je někdo nemocen a to i vážně, tak si najde o každé nemoci mnoho informací u svého lékaře a když mu to nestačí, tak i jinde na internetu, i když většina doktorů tomu moc nefandí. Na našich rodinných setkáních jsme musel zavést jistý režim. Jen prvních 30 minut je vyhrazeno k tomu, aby si všichni postěžovali na své neduhy a pak konec – už ani slovo. Protože jak stárneme, tak těch nemocí je stále více a mladší ročníky pak odmítali se těch setkávání zúčastňovat a hledaly si všemožné výmluvy. Pak jsou povoleny jen veselé příběhy a také se osvědčily scrabble, které dokáží odpoutat pozornost jinam, než jen na negativní stránky života. Ne - nejsem málo empatický, právě naopak, ale žít se musí a ne se v určitém věku obléknout do černého pro truhlu a přijímat jen samé negativní zprávy o sobě a celém světě. A tak se ptám, nemělo by se Íčko otevřít nějak více i mladším ročníkům a nezůstávat jen rezervací pro lidi od 60+. Je mi 70 a je mi tu smutno – připadám si tu jako puberťák a jsem jím ale rád. :)
Osm chorvatských NEJ
VANDA Blaškovič 29.6. 07:59
Ano, ano, ostrov Hvar, ostrov levandule! Zdravím odsud! Le-Vanda ..:)
Předpověď na ČERVENEC podle znamení zvěrokruhu
Daniela Řeřichová 29.6. 07:03
Přestože pro zábavu vytvořené, většinou předpovědi fakt sedí.
Respirátor
Zuzana Pivcová 28.6. 18:24
Hani, u nás na ulicích, ale především na pěšinách v sídlištních parcích se také povaluje hodně respirátorů. Z radosti, že už je nemusí nosit, by je lidé měli spíš zneviditelnit, tedy hodit do odpadu.
Obrázkové putování Chebem
František Matoušek 28.6. 11:14
V Chebu jsem byl už strašně dávno a tak děkuji za krásnou prohlídku.
Musée Robert Tatin - 1. část
Jana Hošková 28.6. 09:43
Zajímavý článek - o tomto umělci jsem nic nevěděla...jeho sochy mi trochu připomínají sochy starých Mayů, možná ho inspirovaly. Muzeum bylo určitě hodně zajímavé.
Důstojné zacházení, ohleduplnost, respektování soukromí. To jsou vybraná práva pacientů. Jak si může pacient stěžovat, když jsou mu práva upřena?
Daniela Řeřichová 28.6. 08:04
Prožila jsem před deseti lety bezmoc, když se nepěkně zacházelo s těžce nemocnou maminkou. Věřím, že dnes je na úrovni nejen zdravotnická technika, ale i etika.
Vltava mlhou oděná
Daniela Řeřichová 28.6. 07:58
Moc krásné zamyšlení a fotografie. Vltavu miluji, díky.
Daremná Chodská poudačka
Hana Šimková 27.6. 15:43
Pane Václave vyhrál jste. N bulačinu červená tužka nemá.
Lázně se pomalu probouzejí aneb aktivní dovolená ve Františkových Lázních
Zuzana Pivcová 27.6. 09:19
Musí tam být moc hezky. Františkovy Lázně vůbec neznám, jen jednou jsem jimi před lety projížděla autobusem do NDR. Minulý týden mi poslali nabídku do Poděbrad. Ale asi z toho nebude nic.
Kateřino, pošli ta eura domů. Zničeným obcím na jižní Moravě pomáhají i Řekové
Dana Puchalská 27.6. 03:02
Článek jsem přečetla minimálně třikrát. A děkuju za něj.
Češi jdou v neděli na Holanďany. A jak si vedou soutěžící v tipovačce?
Eva Mužíková 27.6. 00:23
Jak už jsem někde napsala, fotbalové týmy vůbec neznám tak opravdu střílím od boku. Jelikož pravidla hry trochu znám, na rozdíl od tenisu, do tipovačky jsem se tentokrát zapojila a moc mne to baví. Těším se jak moje tipy dopadnou, jsem opravdu překvapená při tom střílení na slepo " jak si vedu" :))))) Fotbalová fanynka Bertice.
Toxická přátelství. Udržujeme je, přestože škodí našemu zdraví
Eva Kopecká 26.6. 20:37
Když jsem své letité známé dala najevo, že pravda o nevydařených příbuzenských vztazích je složitá věc, na které se podílejí všichni zúčastnění, náš vztah se rapidně změnil. Jsou lidé, kteří potřebují slyšet, že mají pravdu za všech okolností. A to i když ji evidentně nemají. Vždy jsem po celou dobu její návštěvy měla stísněný pocit. Přišla, ač se mi to nehodilo, že zahrady odvezla, co šlo, náš rozhovor byl vpodstatě monolog plný stížností na všechny kolem ní. Jen jednou mě pozvala ona a to tak, že na daný určitý termín. Ráda by, abych na jejím víkendovém sídle vařila pro širokou rodinu. Byla velmi dotčená, že nepřijedu. Zaprvé jsem tu dobu chodila do práce. Zadruhé dávám přednost svému rekreačnímu objektů a své rodině. Na jednu stranu jsem ztratila bližší známou. Na stranu druhou se mi ulevilo.
Zlatá a další podzimní barvy
Jan Zelenka 26.6. 13:07
Máš krásné fotky, Věrko. Oblibu podzimních barev s tebou velice rád sdílím. Já jsem dal podzimní procházku po Bílých stráních loni 25. 10.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.