Přehled posledních diskuzních příspěvků
Zlatá a další podzimní barvy
Jan Zelenka 26.6. 13:07
Máš krásné fotky, Věrko. Oblibu podzimních barev s tebou velice rád sdílím. Já jsem dal podzimní procházku po Bílých stráních loni 25. 10.
Vzpomínky
Zuzana Pivcová 26.6. 09:07
Každý z nás je jediný A někdo zasvětí tomu jedinému celý svůj život. Děkuji.
Fotoreportáž: Setkání ve Frenštátě pod Radhoštěm
Marie Novotná 26.6. 08:38
Tohle je super. Fotečky ukazují pohodu a dobrou náladu. Tak někdy na viděnou. Děkuji za článek s fotkami.
Karibik na Hostibejku
Věra Ježková 25.6. 13:44
Jendo, Karel je sympaťák. Víš, jaké bylo mé překvapení, když jsem náhodou zjistila, že je kamarád mé bývalé kolegyně - jachtařky. Svět je malý.
Psychologická "první pomoc" pro lidi zasažené přírodní katastrofou. Radí odborníci z Modré linky
Anna Potůčková 25.6. 13:31
Tak toto je jistě velmi užitečný článek zejména pro ty, kdo byl touto katastrofou zasaženi, ale také pro ty, kteří chtějí pomoci a není jim jedno, co se stalo.
Fotoreportáž: Setkání v Národním divadle
Alena Tollarová 25.6. 09:48
Děkuji za nápad a uspořádání bezvadné akce s prohlídkou Národní třídy a Národního divadla. A teď i za pohotovou reportáž s fotkami :)
Budiž sláva puntíkům
Marie Měchurová 25.6. 09:20
Tak to se mi zase povedlo. Místo 5 hvězdiček 2. Je mi to líto, ale už to nenapravim. Puntíky miluju. Když jsem byla mladé děvče měla jsem bílé šaty s černými puntíky a o chlapce jsem neměla nouzi. Tak ať žije léto s puntíkama!!
Letní mňamka: Ostružinový řez
Marie Měchurová 25.6. 08:28
Aničko, určitě vyzkouším. Ostružin by mělo být letos hodně. Řezy vypadají moc lákavě.
Murphyho zákony jsou vždy platné
Jana Šenbergerová 24.6. 14:38
Kdyby ..., tak by Murphyho zákony neplatily a na světě by ubylo humoru. Především toho černého. Kolika trapasů bych byla jen já ušetřena!
Chvilky naděje
Anna Potůčková 24.6. 11:48
Určitě to není na škodu poznat pomůcky po postižené. A mnohdy je to nápad i v různých soutěžích. My když v práci měli Mikulášské večírky, tak se tam např. soutěžilo poznat určité věci se zavázanýma očima. Tak jak to musí poznávat zrakově postižení. Ovšem z žen všechny zcela bezpečně poznaly vibrátor, u čehož se nejen muži hodně zasmáli, jak si ženy s danou věcí rozumí
Roste počet pacientů, kteří řeší nádorové onemocnění alternativní léčbou, říká onkoložka Petra Garnolová
Helena Štěpánková 24.6. 10:41
Prodělala jsem rakovinu prsu, žiju, zatím jsem zdravá. Vůbec si ale nedovedu představit, že bych se léčila nějak alternativně. Za současný stav vděčím výborným lékařům.
Pražská pouliční červená - fotoreportáž
Věra Ježková 24.6. 09:10
Martino, velmi vydařený hon. Někde to poznávám. :-)
Druhé čtvrtletí roku v kalendáři „íčka“
Daniela Řeřichová 24.6. 07:17
Krásná reflexe fotokalendáře, díky.
Fenomén Toyen
Vlasta Ledlová 23.6. 13:12
Děkuji za zajímavý článek a připomenutí této výstavy. Chystám se do zahrad Pražského hradu, tak to spojím dohromady a udělám si hezký kulturně-vycházkový den.
Tak to mám za sebou!
Dana Puchalská 23.6. 13:10
I já jsem se nechala naočkovat. A jsem ráda. Už žádné testy a hlavně mohu konečně vyrazit tam,kam jsem dosud nesměla.
Čas růží, čas barevného června
Zuzana Pivcová 23.6. 09:03
Samozřejmě se mi vybavila někdejší Gottova píseň Čas růží. Ale pro Tebe je to pojetí širší, zahrnuje celý krásný počátek léta. Díky, Soňo.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.