Přehled posledních diskuzních příspěvků
Bez pravopisu to nejde!
Jan Zelenka 23.6. 08:36
Václave, s pravopisem si nedělejte vrásky. V íčkových článcích i komentářích bývá u více autorů celá řada chyb.
Volyňka
Anna Potůčková 23.6. 08:30
Mám ráda vodní toky, at už malé nebo velké. Kde je voda, tam je život ...... A fotky s vodními toky miluji. Díky za článek.
Kecky, tenisky, sneakersy. Každá generace jim říká jinak, ale jsou věčné
Věra Ježková 23.6. 08:28
Já říkám botasky.
Konečně! V nemocnicích se přestane vařit podle dietního systému z roku 1955, pacienti se mohou těšit na chutná jídla
Irena Mertová 22.6. 20:16
To zní dobře. Mohli by vydat kuchařku - koupila bych si ji :-)
Mostu Legií je 120 let
Zuzana Pivcová 22.6. 13:08
Děkuji za velmi užitečnou informaci. Co se týče mostů, mám s tím dost problémy, i když žiji v Praze už skoro 40 let. Názvy se mi pletou, k čemuž přispělo i přejmenování.
Odhalí krevní testy, kdy umřeme? Ne, nicméně z krve toho poznáme dost, říká biochemik a hematolog Jaroslav Racek
Věra Ježková 22.6. 12:56
Někdo by to chtěl vědět?
Lady in Orange
Jitka Hašková 22.6. 12:41
Ta oranžová ti výborně sluší na to fotce. Nechceš se k ní vrátit? To je bezvadná barva. Já má takto červené rádiovky, podle kterých mě lidé poznají z výjimkou léta.
Červnové barvy smíchané aneb 2x 50
Anna Čípová 22.6. 07:10
Díky za krásné vyznání červnovým barvám. Paleta opravdu pestrá.
Chvála pohybu a sexu zvlášť
Soňa Prachfeldová 21.6. 22:12
Čas oponou trhnul a pomohla by krásná sportovkyně i dnes ? :-)
Letní soutěžení na portále i60
Daniela Řeřichová 21.6. 17:41
Prima soutěže! Už se těším na příspěvky.
Zemřela herečka Nina Divíšková
Daniela Řeřichová 21.6. 15:23
Děkuji za připomenutí úžasné dámy a skvělé herečky, pro mne především divadelní. Upřímnou soustrast rodině.
Důvěra
Elena Valeriánová 21.6. 11:37
Ano, ta dětská důvěřivost je nádherná, jen se nesmí zklamat. Hezké povídání. Pamatuji si jak můj tehdy asi osmiletý syn přišel z venku a rezolutně prohlásil, že ať něco děláme, že on chce brášku, protože ty holky jsou fakt nanic. Nevím, čím ho mladší sestra tehdy naštvala. A pak, sedí u večeře a najednou prohlásí: ten kluk by byl nejdřív malý, že? Tak to ho nechci. S ním bych stejně nemohl hrát fotbal. A bylo vymalováno, děti máme dvě :-)
Modrá je dobrá - fotoreportáž
Elena Valeriánová 21.6. 10:22
Blanko, bezva modrá. Udělala jste mi radost, protože takto nějak jsem si to představovala. Fotky nafotit přímo pro tuto fotoreportáž. Člověk je překvapený, co toho najednou vidí, když má cíl. Ta branka je romantická a modrá prostě nepřehlédnutelná. Děkuji za zapojení.
Dořešte své zdravotní problémy po pandemii
Marie 00000 21.6. 10:00
Kdyby furt někdo neděsil lidi covidem a smrtí, tak to tak být nemuselo. A navíc - jen málokterý lékař opravdu ordinoval. Téměř vše se odehrávalo po telefonu. Toto není chyba pacientů, ale lékařů, televize a jiných médií, která pořád jen děsí, a manipulují s myšlením lidí.
Na Kočku bez pejska
Jitka Hašková 21.6. 09:19
Díky za přiblížení krásného místa a gratuluji k bezvadnému výletu.
Nebudeme si věrní, miláčku. Model vztahu, kterému se říká polyamorie, je v poslední době v módě
Olga Škopánová 21.6. 08:26
Je mi úplně jedno zda ten či onen žije v polyamorii, antiamorii nebo miniamorii.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.