Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak jedna velká rodina zažívala chvíle plné strachu
Vladislava Dejmková 21.6. 08:12
Připomnělo mi to jednu vlastní situaci. Moje dvě tehdy dost malé děti 2 a 4 roky si hrály dva metry ode mě na pískovišti, já seděla u nich na lavičce s hlavou plnou vlastních problémů. Najednou jsem zjistila, že mladší na pískovišti není. A ten starší jen odpovídal, že někam šel. Prohledala jsem pečlivě každý koutek parku a po zoufalém pobíhání jsem se rozhodla, že zavolám telefonem na policii /tehdy ještě nebyly mobily). Jaké bylo mé překvapení, když synek seděl u dveří našeho bytu a řekl mi, že se mu chtělo jít domů...
Jak ušetřit za topení a nemrznout
Silvie1 Koutcká 21.6. 08:05
Dobrý den, klíčové je zjistit si jaký mají výkon, k tomu jsem narazil na zajímavý článek zde: https://www.levnekrby.cz/zajimavosti/jak-vybrat-krbova-kamna/ - mohlo by Vám pomoci při výběru :)
Můj první polibek
Irena Mertová 20.6. 13:26
To je hezké, jak si to pamatujete. Já bohužel vůbec nevím, jak a kdy to u mne proběhlo :-)
Červnová žlutá je taky dobrá
Daniela Řeřichová 20.6. 11:07
Moc pěkné, Evo. Žlutá je veselá, do přírody a života patří všechny barvy.
FEJETON: Jsme jen trošičku porouchaní
Hana Šimková 20.6. 07:12
To jsem ráda, že nejsem sama. Já jsem odjela s obchodu s nákupním košíkem až k metru. Vůbec mi nevadilo drkotání na dláždění. Až když jsem zjistila, že by se mi špatně s ním jelo ze schodů, tak jsem se vzpamatovala. Zbaběle jsem nechala košík nad jezdícími schody a dělala, že jsem ho nikdy neviděla.
Španělskem přes Andorru do Francie aneb co vydrží česká škodovka a český turista
Daniela Řeřichová 19.6. 16:07
Děkuji, paní Jano, Vaše hezké vzpomínání a fotografie mi připomněly naše opakované cesty do Španělska, přespání ve Formuli 1, Costa Brava, Andorra, Tarragona, Barcelona, Madrid… etc. zavařenou stodvacítkou, ale vždy nespočet zážitků.
Pivo je živý organismus, jeho výroba není stereotyp, říká sládek jednoho z nejstarších pivovarů světa
Daniela Řeřichová 19.6. 13:02
Sládek je pro pivovar vždy nejdůležitější osobou. Nejsem znalec piva, ale ráda občas vyzkouším sortiment minipivovarů.
Červený červen – fotoreportáž
Věra Ježková 19.6. 09:25
Ali, budu pokračovat svými oblíbenými podzimními barvami. Pracovní název: zlatavá. :-)
K létu patří puntíky. Jde o vzor, který nikdy nevyšel z módy
Daniela Řeřichová 18.6. 13:11
Puntíky mám ráda.
Malý tip na výlet: zámek Libochovice
Zuzana Pivcová 18.6. 09:29
Moc hezký výlet. Interiéry zámků mě vyloženě nelákají, ale architektura, zahrada, okolí, to stojí za návštěvu, díky.
VIDEOSERIÁL: Jak se nenechat podvést od "šmejda" na telefonu
Antonín Nebuželský 18.6. 08:41
Děkuji za scénku. I když to vypadá trochu nepravděpodobně, může být. Tak hlavně, ať si to lidi poslechnou.
V digitálním světě se mohou dobře orientovat i dříve narození
Věra Ježková 17.6. 20:06
Bez chytrého telefonu se mi žije docela dobře, nechci ho. Aniž pak mobilní či elektronické bankovnictví. Nikoli proto, že bych se obávala, že se takové vymoženosti nenaučím ovládat.
Jsem nebezpečná
Zdenka Soukupová 17.6. 14:26
Hanko, snad se ve spolupráci s lékařem určitě nějaké řešení najde. To popisované v článku se mi totiž vůbec nelíbí a vyznívá velice pesimisticky. To snad ne!!!
Do Ploskovic přes Libochovice
Zuzana Pivcová 17.6. 09:27
Děkuji oběma, cestovatelé, fotografové a spisovatelé a hlavně přátelé.
Preventivní prohlídky u lékaře. Jak často na ně chodit a co vás na nich čeká?
Pavel Maleček 17.6. 08:18
Preventivní prohlídka konkrétně u stomatologa je sice dobrá věc, ale k čemu mi to je, když mi žádný stomatolog nepřijme a jen jednou se mi to podařilo prostřednictvím ZPMV, byl jsem na prevenci, žádný zubní kámen mi neodstranili a za plomby u tří zubů po mě chtěli přes 9.000.-Kč, takže závěrem všichni ti v těch privátních ambulancích jsou vydřiduši, všichni hned po škole si zřizují privát s neuvěřitelnými ceníky. Tak jak z toho ven ???? To byste měli napsat a ne radit nesmysly. Pavel Maleček
Fotoreportáž: Zelené jaro
Daniela Řeřichová 17.6. 08:05
Kouzelná galerie zelené v mnoha podobách. Děkuji, Aničko.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.