Přehled posledních diskuzních příspěvků
Preventivní prohlídky u lékaře. Jak často na ně chodit a co vás na nich čeká?
Pavel Maleček 17.6. 08:18
Preventivní prohlídka konkrétně u stomatologa je sice dobrá věc, ale k čemu mi to je, když mi žádný stomatolog nepřijme a jen jednou se mi to podařilo prostřednictvím ZPMV, byl jsem na prevenci, žádný zubní kámen mi neodstranili a za plomby u tří zubů po mě chtěli přes 9.000.-Kč, takže závěrem všichni ti v těch privátních ambulancích jsou vydřiduši, všichni hned po škole si zřizují privát s neuvěřitelnými ceníky. Tak jak z toho ven ???? To byste měli napsat a ne radit nesmysly. Pavel Maleček
Fotoreportáž: Zelené jaro
Daniela Řeřichová 17.6. 08:05
Kouzelná galerie zelené v mnoha podobách. Děkuji, Aničko.
Rozvod či líbánky? Jak to vypadá doma u česko-chorvatského páru před fotbalovým zápasem Čechů s Chorvaty
Daniela Řeřichová 17.6. 07:50
Hezký článek. Hlavně fair play - ve sportu i v životě.
Jak jsem k tomu asi zase přišel?
Zuzana Pivcová 16.6. 12:35
Pane Martine, já jsem si hodně nemocí také vybrala v dětském věku. Vybavuje se mi scéna z nemocnice v Jičíně, kde jsem byla jako čtyřletá nebo i trochu mladší hospitalizovaná na infekčním oddělení s černým kašlem a zápalem plic. Zamřížované okno a pod ním maminka, která mi mává, můj usedavý pláč, že ke mně nemůže. Potěšila mě až obrázková knížka od dědečka, tu museli nějak dezinfikovat?? Na vysvědčení jsem měla vždy tolik zameškaných hodin, že kdybych se dobře neučila, asi bych musela každou třídu opakovat. A co mi to do budoucna dalo? Obecně to, jak mi kdysi řekla jedna senzibilka: Byla to dobrá škola. Všechno. Díky.
Žijeme v době narcisů. Jak ji zvládnout, když člověk není mladý a zdravý
Naděžda Špásová 16.6. 09:49
Vidím to i kolem sebe, narcismus je poplatný době. Velkou roli v tom hrají peníze a rodiče. Dopřávat dítěti vše na co si vzpomene a utrvrzovat ho, že je něco víc, než ti ostatní, to z nich dělá, s prominutím, ty hajzlíky, kteří šikanují ty slabší a méně movité. A pak jsou tu sociální sítě. Myslím, že to mezi lidmi za pár let nebude zrovna jednoduché.
Konverzace nad hroby
Eva Mužíková 16.6. 08:36
Jendo, i takové "hřbitovní" vzpomínání, když je zakončeno líčením rozhovoru se starou dámou se smyslem pro humor, mne pobavilo.
Stýskání
Naděžda Špásová 15.6. 13:16
Hanko, není na světě člověk, kterému by se po něčem co měl, nebo zažil, nezastesklo. Je to normální přirozený jev, který patří k životu. Víš kolikrát já jsem na íčku chtěla skončit? Mockrát, ale neudělala jsem to, protože vím, že by mi chybělo. Ber to tak, že jsi byla na dovolené a teď jsi se vrátila. Tak tě vítám zpátky. :-)
Procházka v Botanické zahradě v Troji - ještě konec jara
Alena Tollarová 15.6. 11:05
To je krása! Pivoňky i kosatce mám ráda nejen pro jejich vzhled, ale i jemnou vůni. Ráda bych se podívala do Fata morgany na motýly.
Dvě Alenky na výletě (2) - Poděbrady
Naděžda Špásová 15.6. 09:31
V Poděbradech jsem byla víckrát, jezdila jsem tam na školení a pak s Petrem do lázní. Taky je mám ráda a vzpomínám na naše první íčkařské setkání. Tvoje fotky mi to připomněly. :-)
Fotoreportáž: Levandulová zahrada
Zuzana Pivcová 15.6. 08:23
To je překrásná zahrada, asi dá práci o ni pečovat, ale výsledek za to stojí. Celé to prostředí je nádherné, dobře jste si vybrali.
Láska nezná hranice v žádném věku. Helena Mandíková se zamilovala a už třetí rok žije s partnerem na Korsice
Daniela Řeřichová 15.6. 07:04
Zajímavá dáma.
Bylo nás pět (ukecaných)
Eva Mužíková 14.6. 11:23
No vida, zase jedno podařené setkání, jen tak dááál.
Jede, jede mašinka, kouří se jí z komínka...
Martin Vrba 14.6. 09:47
Krásně strávený čas, který vybízí k napodobení. Já to tedy doplním adresou, ze které se dozvíte o podobných jízdách historických vlaků: https://www.cdnostalgie.cz/kalendar-akci/akce.php
Vzpomínka na Prahu bez lidí
Dana Hošková 14.6. 07:42
Vloni jsme s kamarádem vyrazili do Prahy po první vlně covidu. Byla téměř liduprázdná. Nikdy předtím jsem si snad tak nevychutnala její atmosféru. Prázdno před orlojem, kolem ještě ne zcela dodělaného Mariánského sloupu... Celé město jako by dýchalo neobvyklou, silnou energií. Nezapomenutelné.
Modrá je dobrá. Ovšem nebeská je barva úplně nejlepší
Daniela Řeřichová 14.6. 07:25
Mám ráda modrou ve všech odstínech.
Co nového čeká návštěvníky na hradech a zámcích Středočeského kraje
Dana Hošková 13.6. 15:31
Děkuji za užitečné informace.
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ VII
Daniela Řeřichová 13.6. 11:13
Pěkný článeček. Ruská klasika je nezastupitelným fenoménem v literatuře i v dramatu. Mimořádná je i současná tvorba.
Víkend otevřených zahrad umožní podívat se na běžně nepřístupná místa
Vlasta Ledlová 13.6. 09:34
Díky za připomínku. Snad dnes odpoledne stihnu alespoň jednu navštívit.
Fotoreportáž: Když se červen ČERVENÁ
Zuzana Pivcová 13.6. 09:09
Červenou moc nevídám, akorát snad na autech. Ty si umíš dobře všímat a Tvé obrázky jsou krásné.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.