Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vyjádření citu kytkou bývalo běžné, dnes to už zvykem není
Daniela Řeřichová 9.6. 07:16
Květomluvou se naše babičky opravdu zabývaly, bylo to zajímavé. Můj muž mi každou chvíli přinesl jednu růži. I na svatbě jsem měla jedinou bílou. Nemám ráda pugéty. A není nad rozkvetlou horskou louku.
Dvě Alenky na výletě - Liběchov a čertovy hlavy
Zuzana Pivcová 8.6. 13:12
Álo. Ty jsi nezdolná, ale ve dvou se asi přece jen cestuje bezpečněji. Moc hezký výlet a fotky z něj.
Jak jsem potkala cvrčka
Vladislava Dejmková 8.6. 13:05
Vidím cvrčka poprvé na této fotce, také jsem dítě z města. Ale mám pár zkušeností se sršněmi, které nám občas sídlí na půdičce chaty. Stačí nedráždit, samy neútočí.
Darvinka a Darwin? Toť záhada!
Zuzana Pivcová 8.6. 09:45
Zkusila jsem si tu jedničku. Něco mi vyšlo, ale na ostatní už nemám energii.
Tulipány. Jak se o ně postarat, aby příští rok zase krásně zdobily vaši zahradu
Miloslava Richterová 8.6. 08:50
Promiňte, nehodnotím sama sebe. Manžel četl, líbilo se mu a hodnotil, jenže mým jménem... :-)
Komentovaná prohlídka Národního divadla a jeho okolí pro registrované čtenáře a další akce pro Íčkaře
Daniela Řeřichová 8.6. 07:42
Děkuji za další možnost setkání a poznání. Hlásím se: 24.6. Komentovaná prohlídka ND, 29.6. Výlet na Skalku a zámek Mníšek pod Brdy. Moc se těším.
Takové (ne)normální dopoledne normálního seniora
Anna Čípová 7.6. 14:24
Pane Zelenko, dovedu si představit vaši bezradnost u parkovacího automatu. Stalo se mi něco podobného. Přijedu na parkoviště před nemocnici, kde naistalovali parkovací automaty /dříve tam nebyly/. Informace: nejnižší možná platba 20,- Kč a automat peníze nevrací. Měla jsem v peněžence mince v hodnotě deset a padesát Kč a před sebou objednané vyšetření. Musela jsem vypadat dost vyděšeně, protože mě oslovil mladý muž s otázkou, zda něco nepotřebuji. Když jsem mu přiblížila můj problém, tak mi daroval desetikorunovou minci. Dobrý člověk ještě žije. A přeji pohodové dny.
O smutku a radosti
Zuzana Pivcová 7.6. 11:13
U mě je to bez přetvářky tak, že čím hůře mi je, tím víc přeji ostatním, aby jim bylo dobře. Děkuji.
Trend přirozených účesů trvá, šedá barva je stále v módě
Jana Šenbergerová 7.6. 09:33
Pro mě velmi aktuální. Po roce bez kadeřnice konečně vidím stav svých šedin. Už jsem si na ně skoro zvykla, ale dlouhé vlasy mi s přibývajícím teplem vadí čím dál tím víc. Potřebuji kadeřnici, ale také rozhodnutí. Nejen jestli barvit a jak, ale také stříhat nebo nechat.
Je dobojováno. Šampionát v Rize i naše tipovačka mají své vítěze
Lenka Kočandrlová 7.6. 09:30
Na hokej ani jiné sporty se nedívám a nezajímají mne,ale tohle jsem čula dopředu,že po halasné reklamě se ukážou jako zcela neschopní a půjdou domů s pláčem....Řečičkami se nevyhrává!
Příběh starého šicího stroje
Lenka Kočandrlová 7.6. 09:11
My jsme si po svatbě ušetřili na přenosnou Veritasku,já tedy neumím šít,ale manžel ano.Vydržela nám cca 30 let,než se rozbila tak,že se to už nedá opravit. Nyní máme 4 roky jiný stroj,tak snad nám taky dlouho vydrží. Na památku máme taky starou Singrovku po mámě,šlapací,spíš na ozdobu. A z jednoho starého stroje,Bobbinu,máme pěkný stolek,ty litinové stojny se hodily jako nohy.
Demencí trpí dvakrát více žen než mužů
Dana Hošková 7.6. 06:41
Není to právě nejveselejší čtení k ranní kávě. :-(
Co číst? Tipy na nové knihy a audioknihy
Jana Šenbergerová 6.6. 15:34
Díky výhře ve zdejším kvízu, máme doma Sen noci svatojánské. Ještě jsme si nahrávku neposlechli, ale snad to do Svatého Jana stihneme. Jinak mám rozečtenou knihu Budoucnost a zatím z ní mám pocit, že se není na co těšit. Budoucnost je v ní více než děsivá. Kniha tužeb vypadá zajímavě. Díky za tipy.
Není Lešná jako Lešná
Anna Potůčková 6.6. 07:42
Aničko hezká fotoreportáž. Zde jsem ještě nebyla, blíže to mám do ZOO Lešná. Máš krásné makro fotografie květů, zejména pak těch s deštovými kapkami.
Fejeton: Holky, buďte jako Penelopé
Jana Šenbergerová 6.6. 07:34
Napadlo mě jen: "Když chceš muže míti, neodhaluj krytí." Jenže dnešní ženy, zdá se, už s muži hrají jiné hry. Např. dá-li se přistihnout, ať je přistižen. :-)
První vnouče znamená pro většinu babiček velkou radost, ale nemusí to tak být vždy
Renata Stolařová 5.6. 12:05
Přečteno na fcb. Dva starší manželské páry si píší : Přijedete zase tento víkend k nám na grilování ? Odpověd : My tento víkend nemůžeme, hlídáme malé teroristy . To mluví za vše.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.