Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hudba se navrací do Kolína
Zuzana Pivcová 5.6. 09:27
I když, jak píšeš, to bude jen provizorní náhrada, Kmochova hudba je stále táž, bude to pěkné. Díky.
Ke štěstí stačí málo
Daniela Řeřichová 5.6. 08:06
Souhlasím nejen s titulkem. Fotografie krásné, díky, Naďo obláčková.
Čeští hokejisté na světovém šampionáti medaile nezískají, padli s Finy, rozhodl jediný gól
Jana Šenbergerová 4.6. 19:54
Gratuluji všem zdejším ženám, které jsou úspěšnější než naši reprezentanti.
Hledej, hledej, hadači
Zuzana Pivcová 4.6. 15:00
Jsem ráda, že si mohu tady také zasoutěžit, i když u Marcely doma jsem také musela předem hledat, květiny ani zvířata mi neprozradila. Mám všechno, i ten moravský tvar v č. 12. Díky.
Svou modlitbu si pořádně promyslete
František Matoušek 4.6. 11:18
Příběh přímo ze života. Někdy si osud s člověkem zahraje a zrovna, když by potřeboval aby druhému pohlaví nějak zaimponoval, tak to vyjde do ztracena. Jak je vidět, čekala na Vás ta "Vaše" pravá Alena. Hezky napsané.
Na procházce od Pražského hradu na Letnou aneb Jak si užít Prahu bez davů lidí
Helena Votíková 4.6. 10:51
Krásná procházka a nádherné fotky.
Senioři pijí alkohol méně často než zbytek národa. Závislých lidí na alkoholu je nejvíce ve velkých městech
Danka Rotyková 4.6. 06:39
Když se ta čísla dají na papír, je to dost drsné. Ale tahle statistika bude bohužel pravdivá.
Pozor na „doktora Googla“, varují lékaři
Jana Šenbergerová 3.6. 18:05
Nejvíce přesvědčí pár srdečních záchvatů v krátkém časovém rozpětí. Přesto mi vadí, že pacient dostane léky preventivně, a pak už je na nich závislý do konce života. Některé léky místo posílení zdraví, sníží schopnost těla vyrovnat se s neduhem přirozeně. Chemické léky rozhodně ničím přirozeným nejsou.
Odstartovala soutěž podporující obnovu českých památek
Jitka Hašková 3.6. 11:24
Děkuji za info. Ráda se zúčastním.
Jsem tlustá a jsem na to hrdá. Vychvalování obezity je trend
Olga Škopánová 3.6. 10:12
To je asi stejné jako kdybych já byla hrdá na to, že jsem krátkozraká.
Dopisování převážně (ne)vážné X
Blanka Lazarová 3.6. 09:04
Pěkně vám to spolu klape a rýmuje. Jen tak dál,... :-)
Jak bych chtěl prožít zbytek svého aktivního života
Libuše Křapová 3.6. 08:38
Václave, rozumné rozhodnutí a přeji vám hodně radostí při jeho uskutečňování. I když já sama nevím, kdy bude můj bod "Z", snažím se o něco podobného.
Putování Tichomořím v roce 1995 – díl 6: Austrálie (Sydney a okolí)
Naděžda Špásová 2.6. 14:41
Austrálie je moc zajímavá země, mám ráda dokumenty o tomto ostrově. :-)
Vzory kolem nás
Růžena Kuželková 2.6. 11:08
Oč krásnější byly "přebrepty" našich dětí,nezatíženými dnešními kreslenými filmy. Můj syn se dožadoval od dědy - ozabáče(správně pohrabáč) - a přišla paní isponožka(listonoška),nó není to krásné a traduje se to už 50 let.
Neuvěřitelná povídka
Václav Soukup 2.6. 09:27
To se Vám povedlo a já jsem se pobavil. Škoda, že jsem začal chodit na oční už jako stařec !
Videoseriál: Jak si nainstalovat a používat aplikaci Můj vlak
Antonín Nebuželský 2.6. 08:41
Děkuji za návod. Aplikaci mám už dlouho, používám hlavně na zjištění spojení. Jízdenky jsem si zatím nekupoval. A tu MHD jsem nevěděl, to se bude hodit. I když pro důchodce nad sedmdesát je to většinou zdarma. I když výjimka potvrzuje pravidlo, viz Ústí nad Labem, kdo to zná. Ale to je už něco jiného.
Výlet do Prokopského údolí očima Moraváků
Helenka Vambleki 2.6. 08:24
A ještě jednou "Prokopák" jinými slovy a jinýma očima :-) Paráda!!!
Sen, který se zrodil v lese
Jana Šenbergerová 1.6. 23:32
Takovým podnikatelům fandím a držím pěsti, ať mají stále dost spokojených zákazníků. ♥
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.