Přehled posledních diskuzních příspěvků

Sen, který se zrodil v lese

Jana Šenbergerová 1.6. 23:32
Takovým podnikatelům fandím a držím pěsti, ať mají stále dost spokojených zákazníků. ♥

Z rebelky hospodyňkou

Zuzana Pivcová 1.6. 13:46
Je prima, když to někdo bere takto s humorem. Dřív jsem se často snažila dělat ze svých nedostatků své přednosti. Dnes už je všechno jinak.

Marta - den svatební

Zuzana Pivcová 1.6. 13:41
Tak jsme dospěli ke šťastnému konci, kdopak by ho nechtěl? I když možná to není konec, Vlaďko, dala sis neskutečnou práci, za kterou se sluší poděkovat.

Fotoreportáž. Málkova vyhlídka

Anna Potůčková 1.6. 12:43
Nadi moc hezká a na fotky bohatá fotoreportáž. Alespon díky fotkám člověk vidí krásy naší vlasti

Vláda schválila zvýšení důchodů o 300 korun nad rámec valorizace. Průměrná penze by v roce 2021 vzrostla na 16 159 korun

Alena Švancarová 1.6. 11:46
Neměli by čekat do konce roku,ale zvednout důchody jíž ted,vždyt se všechno rapidně zdražuje,veškeré úniky musíme zaplatit MY.

Český národ se konečně dočkal…

Václav Soukup 1.6. 09:51
Úředníci na ministerstvech neznají reálný život normálních lidí ! Chtěl jsem jít do sauny, ale smí tam pouze 30 % z celkové kapacity ! Pro provozovatele je lepší nechat jí zavřenou.

Jak naučit vnoučata hospodařit? Radí odborník na finanční gramotnost

Milan Pepo 1.6. 07:59
Jaká výuka finanční gramotnosti. Myslím, že všeobecně můžu říct za generaci nás ,,sátníků." Od malička jsme byli vedení k tomu, že si nemůžeme koupit to co nepotřebujeme za peníze které nemáme. PS: Jinak mi přijdou smíchu různé programy vlády k výuce finanční gramotnosti tu k sociálně slabým, tu ke studentům, tu k seniorům. Finanční gramotnosti nás chce učit vláda, která je na úrovni účetnictví krachujícího JZD. A ,,programy" finančních domů? Na Seznamu byl jednou článek jisté banky právě k výuce dětí finanční gramotnosti. Přečetl jsem si jej celý, ale něco mi ,,nehrálo". Po druhém přečtení jsem na to přišel. V posledním odstavci byla taková podprahová zmínka o vhodnosti ,,dětského" účtu, jak jinak zavedeného právě u nich.

Nedělní podvečer u nás

Daniela Řeřichová 31.5. 17:04
Krásné fotografie, moc děkuji.

Zaplaťte si předem za pohřeb bez obřadu, láká firma. Předseda Asociace pohřebních služeb před nabídkou varuje

Jan Skryja 31.5. 13:56
Služba rozhodně pro spoustu lidí smysl dává a je to osvěžujicí změna trhu. Naopak se mi příliš nelíbí komentář pana Mangla, který nevybíravě používá označení "prodejci hrnců" a tímto argumentačním faulem trochu snižuje kvalitu vlastního tvrzení.

Místo, kam se ráda vracím - Praha

Eva Mužíková 31.5. 13:33
Paní Blanko, potěšila jsem se nejen fotkami z Prokopského údolí, ale i nádhernými fotkami z částí Prahy. Ti pávi nemají chybu....

Co nevíte o svém tatínkovi

Jarmila Komberec Jakubcová 31.5. 10:10
Hezké vyprávění. Ráda jsem si příběh přečetla.

ÍČKAŘKY ŠLAPOU (chodník ne, proboha)

Blanka Lazarová 31.5. 08:06
Moc pěkně zpracované, vtipné glosy, bude se nám hezky vzpomínat na tento výlet. Dík.

Ukončení hlasování DČR 2021

Daniela Řeřichová 31.5. 07:36
Jitko, držím palce a přeji úspěch.

Tři soutěže, deset vítězů. Kdo byl vybrán v našich jarních kláních?

Daniela Řeřichová 30.5. 20:53
Gratuluji oceněným, všechny soutěžní příspěvky byly na vysoké úrovni, redakce měla těžké rozhodování. Těším se na další soutěže a akce.

Prší, proto máme špatnou náladu. Je vliv počasí na psychiku mýtus nebo realita?

Věra Ježková 30.5. 17:00
Jestliže nějaké počasí ve mně vyvolá špatnou náladu, nemýlím se. Prostě to tak vnímám, cítím. Deprese počasí jistě nezpůsobuje. Ty mají mnohem důležitější spouštěče. Déšť mám ráda, dělá mi dobře na duši. Už jsem to zde napsala několikrát.

Seniorům, kteří chtějí více porozumět technologiím, pomůže na dálku DigiSen

Jana Šenbergerová 30.5. 13:42
Myslím si, že je to chvályhodná činnost. Digitálně negramotných sice ubývá, ale technologie jdou rychle kupředu.

Čtyři hádanky

Jana Šenbergerová 30.5. 13:27
Pěkné hádanky. První tři možná mám, ale jistá si nejsem.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.