Přehled posledních diskuzních příspěvků
Prší prší, jen se leje, za loupežníkem Štětkou pojedeme
Zuzana Pivcová 26.5. 12:25
Paráda. Nevím, jaké je Štětí dnes. V 80. letech, kdy jsem krátce bydlela na Mělníku, to bylo jedno z měst, která zamořovala ovzduší široko daleko. Ale krásná krajina a Tvé fotky taky.
Čím je žena starší, tím více rozumí mužům. Mohou za to hormony
Martin Vrba 26.5. 11:50
Nemám vůbec rád to období, kdy se z mužů stávají tak trochu báby a z žen tak trochu dědkové. Nepodlehněte tomu! Tady v článku je to vykresleno jako něco pěkného – konečně ideálního, kdy se muži a ženy stávají kamarádi – tak tomu ale v praxi není pravidlem, mohou to být v rodině naopak největší nepřátelé, protože odpadly zábrany a odpadla touha se tomu druhému pohlaví zalíbit. Kdybych byl svobodný „staroch“, tak bych si nehledal stejně starou kamarádku, ale minimálně o dvacet – třicet let mladší kočku a „čistě kamarádské vztahy“ se stejně starou bábou bych určitě oželel ve prospěch příjemného napětí a posledních záblesků pocitu svého „mládí“. :)
Když jsem viděl kdysi za mlada film „Faunovo velmi pozdní odpoledne, tak jsem ho tak nedocenil, jako když ho vidím dnes. Ano – muži jsou určitě častěji ve velké výhodě proti ženám. Když si uhlídají, aby neměli cejchu, tak vypadají déle přitažlivěji dokonce i pro mladší holky. V tom filmu je to ukázáno na té bábě – domovnici, na které je to stáří evidentně znát jak fyzicky, ale hlavně způsobem jednání a oblékání, kdežto ten chlap - Faun (skvěle ho zahrál Leoš Suchařípa), ač stejně starý, se sice bojí smrti a stáří, ale o to více se snaží o sebe až přehnaně dbát a hlavně ještě prohánět mladé holky – nevzdává to. Ale on se bojí i té staré báby, aby mu zase neřekla, že je Tatrman, protože si to možná i sám o sobě také myslí, ale bojuje o každý den pocitu, že ještě není přece tak starý. Kdo ten film neviděl, tak tady se na celý může podívat a je dobré si ho i připomenout, protože řekne o stárnutí mužů a žen více, a to s humorem, než nějaké vědecké sympozium. https://www.youtube.com/watch?v=-TmSjog178o&t=2253s
A zase znovu od Adama
Marie Měchurová 25.5. 19:42
Pěkně jste to popsal, tu naši každodenní realitu. do
Doufám a věřím, že voliči konečně prohlédnou.
Místo, kam se ráda vracím - Šumava
Zuzana Pivcová 25.5. 13:14
Hned jsem si vybavila menhiry zde na kraji Prahy, ale těch "Tvých" je mnohem víc, krásné. Celý pobyt na Šumavě!
Sousedské vztahy se změnily. Jsou méně vřelé, ale to neznamená, že vždy špatné
Lenka Kočandrlová 25.5. 11:29
Se sousedy vycházíme dobře,slušně,snažíme se domluvit,např. jsme si udělali společně plot. Všichni starousedlíci se znají,ale někteří noví,co se sem přikoupili,tak ti sotva pozdraví a dělají,že jsou více nóbl.
Neuvěřitelný výlet do Štramberka a Kopřivnice
Marie Seitlová 25.5. 11:17
Udělali jste si krásný výlet, Štramberk i Kopřivnice jsou opravdu krásná místa a je tam co vidět. Škoda, že jste neměli lepší počasí, ale vy jste to hravě zvládli.
Literární obývák „U mlsné Britney“ VI
Zuzana Pivcová 25.5. 09:16
Ráda vás tu zase vidím. Svítíte mi na dálku.
Diváci divadla Ungelt budou v létě jako v bavlnce. Letní scéna prošla rekonstrukcí
Daniela Řeřichová 25.5. 09:10
Ungelt je moje krevní skupina, zlomte vaz!
Pět'our maloúborný. Plevel, se kterým bojuje každý zahrádkář, ale i léčivka hojně používaná už Indiány
Eva Mužíková 25.5. 08:47
Tak to čučím, dobrá informace.
Program Pečuj doma podporuje lidi, kteří se starají o své blízké
Daniela Řeřichová 25.5. 07:14
Diakonie ČCE má mnoho smysluplných projektů, i tento pomáhá zaplnit mezeru v pečující oblasti.
Americký horolezec zdolal v 75 letech nejvyšší horu světa
Alena Švancarová 24.5. 20:08
No klobouk dolů!
Projděte se s námi
Naděžda Špásová 24.5. 13:53
Evi, to tvoje básnický střevo je fakt něco. Fotky jsou krásné, tak jen tak dál. (✷‿✷)
Místo, kam se ráda vracím - mám velmi, velmi blizoučko
Zuzana Pivcová 24.5. 13:24
Moc hezké vyprávění, Maruško, a ta socha, to je tedy unikát, hlavně tím, že se zachovala.
Život píše lepší příběhy, než televize scénáře
Zuzana Pivcová 24.5. 13:23
Zvláštní, že pachatelku odhalili až tak pozdě. Jste dobrý vypravěč, umíte pobavit.
Víc už od života nečekám
Daniela Řeřichová 24.5. 06:43
Děkuji za laskavé rozjímání a životní postoj, s nímž se ztotožňuji.
FEJETON: Dny jako korálky
Dana Puchalská 23.5. 18:22
Moc pěkný fejeton,líbil se mi,i když nejsem muž. Ti budou určitě psát delší příspěvky. :-)
Pomáhej bližnímu svému a budeš odměněn
Martin Vrba 23.5. 16:46
Tak to ten pouliční hudebník musel být veliký hrubián a hlavně neznalec lidských slabostí, protože dítě dokáže otevřít i sebelépe opancéřovanou peněženku, aby lidé nějaký ten „chlup“ upustili.Horší je, když tam něco chcete umělci přihodit a zrovna vám chybí drobný peníz, tak pak musíte zaplatit svou produkcí. https://www.youtube.com/watch?v=DUw-VpbebzU
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.