Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pomáhej bližnímu svému a budeš odměněn
Martin Vrba 23.5. 16:46
Tak to ten pouliční hudebník musel být veliký hrubián a hlavně neznalec lidských slabostí, protože dítě dokáže otevřít i sebelépe opancéřovanou peněženku, aby lidé nějaký ten „chlup“ upustili.Horší je, když tam něco chcete umělci přihodit a zrovna vám chybí drobný peníz, tak pak musíte zaplatit svou produkcí. https://www.youtube.com/watch?v=DUw-VpbebzU
Místo, kam se ráda vracím - LES
Naděžda Špásová 23.5. 11:57
Eli, tak to je krásný, není k tomu co dodat. Fotky jsou jako vždy super. Raní ptáče, dál skáče. :-)
Jste stále unaveni? Možná máte anémii, která vzniká z nedostatku červených krvinek
Danka Rotyková 23.5. 10:19
Unavená jsem byla dříve často, dalo se to vysvětlit velkým pracovním vypětím. Dnes si zvýšenou únavu zdůvodňuji stárnutím, stačí si častěji odpočinout. Na prevenci chodím, snad by mne tedy pí doktorka na anémii upozornila.
Dobré filmy doma, zadarmo a legálně? Jde to. Tady je několik tipů na českou klasiku, romantiku i drama
Jana Šenbergerová 23.5. 10:08
Žádný ze zde uvedených neznám. Tipy se mohou hodit. Díky.
Co je na fotce?
Zuzana Pivcová 23.5. 09:58
Napadla mě pouze ulita od nějaké říční škeble, ale to asi nebude.
Místo, kam se ráda vracím: Střížák
Zuzana Pivcová 23.5. 09:54
Petrovi to nezávidím, ale jinak to je hezké místo, kam se stále vracíte, a to za každého počasí.
Místo, kam se ráda vracím - Nepomuk a okolí
Marie Ženatová 23.5. 08:26
Milá Soničko díky za zajímavý článek o kraji, který vůbec neznám. Fotografie jako vždy moc hezké*
Moje zahrádka
Daniela Řeřichová 22.5. 13:22
Laskavé vyprávění, laskavé fotografie o lásce k přírodě, děkuji.
Moje zahrada aneb Komu se nelení, tomu se zelení
Marie Ženatová 22.5. 11:08
Milá Soničko máš to skutečně nádherné a přímo obdivuhodné*. Vím moc dobře co to dá všechno přímo mravenčí práce, ale znám i tu zaslouženou radost.
Prší déšť
Zuzana Pivcová 22.5. 09:14
Věrko, pojala jsi déšť moc hezky a všestranně, jak je u Tě zvykem. Budu přemýšlet, jestli mě nějaký výraz napadne, zatím ne.
Máte také "svého člověka"?
Irena Mertová 22.5. 08:34
Něco jako sebereflexe, pohled druhých, zapadnutí mezi ostatní - je potřeba. A určitý odstup mi pomáhá i ve vypjatých situacích: podle vzoru snad Michala Viewegha si v tu chvíli představím situaci i sama sebe jako kreslený seriál, to mi někdy pomůže :-)
Služba Tísňová péče: tlačítko, které může seniorům zachránit život
Daniela Řeřichová 21.5. 18:18
Organizace Život 90 působí už několik desetiletí ve prospěch seniorů naprosto příkladně. Moc jim fandím.
Práce kvapná . . .a jak že je to dál?
Zdenka Soukupová 21.5. 14:15
Martine, chechtám se jako blázen. To by stálo za natočení. Vy jste díky bohu přežil, a co ten počítač?
Co bych dělal, kdybych se narodil o 15 let později
Antonín Nebuželský 21.5. 13:51
Jak říkala maminka :"probudil se a měl ruku v nočníku"... Jo jo, buďme rádi, že jsme rádi. Snad hlavně, že nám chutná. To člověk ocení časem.
Moje malá pěstitelská radost
Daniela Řeřichová 21.5. 09:18
To je velmi chvályhodná činnost, držím dál palce.
Chvála zahrad
Daniela Řeřichová 21.5. 08:40
Hezké vyznání. Mám podobné vzpomínky na zahrady našeho dětství. Byly sice spojené s prací, ale také s dobrodružstvím. U nás to byla tajemná zahrada nad Belárií. Během života jsme několik zahrad vybudovali, snažili jsme se zachovat venkovský ráz, žádné túje, ale vysokokmeny, pivoňky, srdíčka, bylinky. Zahrada je láska na celý život.
Nedělní procházka v okolí Pražského hradu
Daniela Řeřichová 20.5. 12:32
Hezká reportáž z míst mému srdci blízkých, díky.
Menhiry - ano či ne?
Helena Votíková 20.5. 08:20
Zuzko, to mám skoro za humny a nevím o tomto místě. Príma tip na odpolední výlet. Nazouvám boty toulavky a jdeme. Děkuji
O Janu Skácelovi
Zuzana Pivcová 20.5. 08:19
O Janu Skácelovi jsme se něco učili už na střední škole, čili ve 2. polovině 60. let. Vím, že jsme si uváděli sbírku "Metličky". Bohužel už víc nevím. Teď jste mi ho připomněl víc.
Tchánové jsou hodní, tchyně semetriky. Proč tomuto mýtu podléhá tolik lidí?
Magda Škodová 20.5. 08:09
Něco podobného jako v prvním příběhu jsem také zažila. Tchyně zemřela v padesáti a tchán se rozhodl, že když mu odešel terč jeho urážek, tak si najde nový... Bohužel jsme s ním bydleli asi rok ve společné domácnosti, ale jakmile se našel volný miniaturní byt, tak jsme prchli. Potom jsme pravidelně jeho bo**el chodili uklízet, prát, pracovat na zahradě. Myslím, že jsem toho měla už dost - dvě malé děti, chodila jsem do práce, manžel byl řidič, takže pořád někde na cestách. Potom se oženil švagr a nastalo další kolo cirkusu pro moji švagrovou. Ovšem do doby, kdy ji obvinil, že mu krade peníze, šperky po tchyni, dokonce i jídlo ze spíže... Nakonec v tom hnojišti dožil sám, už i jeho děti se mu vyhýbaly. Tchyně byla anděl!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.