Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tchánové jsou hodní, tchyně semetriky. Proč tomuto mýtu podléhá tolik lidí?

Magda Škodová 20.5. 08:09
Něco podobného jako v prvním příběhu jsem také zažila. Tchyně zemřela v padesáti a tchán se rozhodl, že když mu odešel terč jeho urážek, tak si najde nový... Bohužel jsme s ním bydleli asi rok ve společné domácnosti, ale jakmile se našel volný miniaturní byt, tak jsme prchli. Potom jsme pravidelně jeho bo**el chodili uklízet, prát, pracovat na zahradě. Myslím, že jsem toho měla už dost - dvě malé děti, chodila jsem do práce, manžel byl řidič, takže pořád někde na cestách. Potom se oženil švagr a nastalo další kolo cirkusu pro moji švagrovou. Ovšem do doby, kdy ji obvinil, že mu krade peníze, šperky po tchyni, dokonce i jídlo ze spíže... Nakonec v tom hnojišti dožil sám, už i jeho děti se mu vyhýbaly. Tchyně byla anděl!

Co ta lípa komu udělala? Aneb měla jsem kliku

Irena Mertová 19.5. 13:32
Dano, tvůj anděl dělá svou práci dobře :-). Stromů je mi vždy líto. Někdy je kácení nutné, ale často není - to pak jde vždy o něčí zájmy.. myslím finanční. Snad má pravdu Ivana a anděl tě ochraňuje, aby na tebe nespadl vzrostlý strom :-)

Trochu směšné skutečnosti

Zdenka Soukupová 19.5. 13:25
Ivano, snad nezapomeneme. Já si to pro sichr pořád opakuju.... Hanko, moc veselá "rozvolněná" příhoda. ☺

Věční hledači štěstí jsou lidé, se kterými se těžko žije

Lenka Kočandrlová 19.5. 11:05
Nesnáším takové ty kecy o splění svých snů (za každou cenu!!!!), neustálé hledání štěstí (protože jsem četl/a že na to má každý právo!!!).....Dnes si kdekdo osobuje si plácat játra blbostmi,jen proto,že se pokaždé někdo najde,kdo se na to nachytá! Mám takové heslo,že pomocnou ruku vždy najdu na konci mého levého ramena,nedosažitelné věci nepotřebuji,spokojím se s málem,které mě těší,nezávidím,necítím nenávist, vnímám přírodu a to,co je na ní krásné. Nemusím viset na někom,nechávám žít a chci,aby mne druhý taky nechal . Jsem skromná,nepotřebuji spoustu věcí (např. jsem nikdy neměla a ani nechci mít mikrovlnku,kávovar,sušičku...a dalších X předmětů). Nebažím nikam cestovat: za mlada bych cestovala,jenže moc se nedalo,a dnes jsem ráda za své domácí pohodlí. Raději si posedávám na svých 7 lavičkách v zahradě a kochám se pohledem na květiny,hmyz,ptáky,stromy....

Prší, prší, jen se leje, tak na Ranou pojedeme

Zuzana Pivcová 19.5. 09:37
Tebe nic nezdolá. Je obdivuhodné, co vše dokážeš foťákem zachytit.

Fotoreportáž: Svatojánské slavnosti Navalis 2021

Daniela Řeřichová 19.5. 08:13
Díky za reportáž, letos jsem se nezúčastnila.

Moje neslušnost na padesát slov

Zdenka Soukupová 18.5. 13:38
No, ještě že jste neřekl něco pikantnějšího.... ☺

Která psí plemena se dožívají nejvyššího věku a jakými nemocemi staří psi nejčastěji trpí?

Zuzana Pivcová 18.5. 13:02
Zajímavý článek a pro chovatele psů určitě prospěšný. Nedávno mě zaujala publikace "Jak prodloužit život vašeho psa" od RNDr. Evžena Korce, ředitele Zoo Tábor. Sám je také nadšeným chovatelem psů. Myslím, že v běžném knihkupectví se kniha nedostane, ale určitě v e-shopu táborské zoo.

Najdete skrytá zvířata?

Helena Votíková 18.5. 11:26
To mě baví. Mám všechna zvířata, snad dobře, u 7 jsem si musela dohledat, zda takové zvíře existuje :-)

Nemám žádné kamarádky. Proč to lidé nechápou a připadám jim divná?

Jitka Caklová 17.5. 14:13
No tak o tomhle tématu, úmyslně píši tématu, protože toto nevnímám jako problém, bych mohla vyprávět :-). Nikdy jsem neměla opravdovou kamarádku. Na íčko jsem se zaregistrovala hlavně proto, že jsem si chtěla vyzkoušet roli modelky a případné přátelství by třebas nebylo na škodu. Jsem svá a dost stará na to abych se měnila jen proto, abych plnila očekávání někoho, pro koho stejně nikdy nebudu dost dobrá. Tak to opravdu ne. Spřízněné Duše, když se mají najít, tak se najdou i bez lámání přes koleno :-)

Izrael a Palestina

Zuzana Pivcová 17.5. 13:59
Děkuji, Jarmilko, za informaci i osobní postoj k problému.

Dezinformací na českém internetu přibývá. Věří jim především lidé starší, z menších měst a s nižšími příjmy

Martin Vrba 17.5. 13:12
Ano, soudruhu Nadační fonde české žurnalisty, jak si přejete – už se mi také rozjasnilo, když to říkáte Vy, tak nyní jasně vidím, že ten čtvereček je vlastně kolečko. Ještě, že Vás tu máme, jinak by nás západní imperialisté, pardon – východní imperialisté – ti západní – pardon – ti východní váleční štváči úplně zblbli. :)

Těším se na otevření bazénů a wellness!

Daniela Řeřichová 17.5. 11:52
Každoročně se těšívám na Aquaforum ve Františkových Lázních.

Fotoreportáž: Výlet do Terezína

Daniela Řeřichová 17.5. 10:07
Naďo, děkuji, ráda jsem se na Terezín podívala jinýma očima. Bohužel mám toto místo spjaté s návštěvami Malé a Hlavní pevnosti a to neskutečné utrpení zůstává navždy mezi zdmi.

A co dál..

Vladislava Dejmková 17.5. 08:44
Když se objeví váš příspěvek, neodolám a otevřu. Jsem zvědavá...

Krása dřeva

Daniela Řeřichová 17.5. 08:38
Věro, děkuji, osobnost a tvorbu Martina Patřičného obdivuji více než dvacet let a jeden kousek mám od něj doma. Některá jeho díla se dají koupit v galeriích.

Dočkali jsme se. Ode dneška je možné zajít s rodinou i přáteli na kávu či drink

Marie Ženatová 17.5. 06:46
Díky moc za aktuální informace. Asi to také už tento týden vyzkouším, jak to bude skutečně fungovat...?

Uhelná

Zuzana Pivcová 16.5. 19:07
No jo, Oldo, Ty jsi zázrak přírody. Když si vzpomenu, jak jsi během našeho srazu v Plzni šel běhat závod!

Vyhrají Češi letošní mistrovství světa? Tipujte na výsledky v naší tipovačce!

Martin Vrba 16.5. 15:31
To je skvělý nápad! Chtěl jsem něco takového navrhnout, ještě že jsem to neudělal, teprve před minutou jsem zjistil, že už tady typujete hokej a tenis (moje nejoblíbenější gaučové sporty) už od roku 2017. Já chtěl ale navrhnout udělat i takovou RETRO – HOUPAČKU. Něco na způsob soutěže „DVANÁCT NA HOUPAČCE“ (1964 - 1969) https://cs.wikipedia.org/wiki/Dvan%C3%A1ct_na_houpa%C4%8Dce To tu ještě nemáte – nemáme. A jen tak pro připomenutí, dnes už asi nikdo nebude vědět, jak dlouho se držela skladba „Vzdálené bubny“ v té soutěži? Bylo to ale pořádně dlouho! https://www.youtube.com/watch?v=VQwV_xEiOYU

Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-7

Věra Ježková 16.5. 14:56
Jendo, pokud vím, jazykovou bariérou netrpíš. Alkohol jistě poněkud zmenšuje zábrany. Chřipka je prevít; vaše motivace musela být skutečně velká. Díky za celé vyprávění a hezké fotky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.