Přehled posledních diskuzních příspěvků

Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-7

Věra Ježková 16.5. 14:56
Jendo, pokud vím, jazykovou bariérou netrpíš. Alkohol jistě poněkud zmenšuje zábrany. Chřipka je prevít; vaše motivace musela být skutečně velká. Díky za celé vyprávění a hezké fotky.

Den neúspěšných chvilek

Jaroslav Kolín 16.5. 10:05
No potěš koště! Tolik malérů za jeden den, to člověka dorazí. Pěkně a s nadhledem napsané!!! Jen mi nesedí ten taxík - jízdenka MHD stojí (tuším) 32 Kč.

FEJETON: Jazyku rodný, promiň

Martin Vrba 16.5. 07:54
„Hrozně dobrej článek vo tchánovi, kterej, když to slyší, tak tam dole asi samozřejmě rotuje, jako špulka vod Singerovky.“

Neklidný nebo klidný dědek?

Vlasta Ledlová 15.5. 10:06
To se vám paní Vlaďko povedlo. Krásný úsměvný článek.

Déšť léčivý

Zuzana Pivcová 15.5. 09:19
Někdy na déšť stěžujeme, když je ho moc, ale má svůj smysl. Ne nadarmo se říká, že déšť odplaví smutky, starosti a další. Moc hezká báseň, Jituš!

Mezinárodní den rodin

Daniela Řeřichová 15.5. 08:21
Souzním s Vaším životním krédem, paní Marie, rodina a děti byly pro mne také vždy na prvním místě. Dnes zažívají některé děti velmi komplikované vztahy, paradoxně některým je lépe v DD.

VIDEOSERIÁL: Jak vložit slevové karty do chytrého telefonu a jak je využívat

Daniela Řeřichová 15.5. 08:13
Dřív jsem kvůli věrnostním kartám měla extra pouzdra, dnes je prima mít všechno v mobilu.

To já nebyl - na 50 slov

Jana Šenbergerová 14.5. 15:23
Život tropí hlouposti. :-) Na každého někdy dojde.

Vzhůru do stovky, letos i s kamínky!

Daniela Řeřichová 14.5. 09:14
Ráda se zúčastním výletu do Prokopského údolí.

Místo, kam se ráda vracím, aneb Vyznání Vojankám

Jana Hošková 14.5. 08:11
Perfektní ! Článek i fotky. Nejvíc se mi ovšem líbila ta krmička pávů :-)) :-)) To se povedlo, Martino ! Vojanovy sady zařazuji do svých plánů.

Letáková středa

Jana Hošková 14.5. 08:08
Bezva! Pobavila jsem se :-))

Život seniorů: zapojte se do průzkumu

Jaroslava Handlová 13.5. 11:47
Když to pomůže dobré věci, tak do toho jdu. Ovšem nechám si to vyplnění až na některý večer.

Místo, kam se ráda vracím - Památná hora Říp

Věra Ježková 13.5. 09:19
Ali, jsem moc ráda, že jsem s tebou a děvčaty na Říp vystoupala. Pokaždé, když okolo něj jedu do a z Litoměřic, vzpomenu si. :-)

Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-6

Zuzana Pivcová 13.5. 08:41
Krásné vyprávění, krásné fotky, krásné vzpomínky na krásnou dovolenou.

Bořeň - tajuplný mystický vrch

Vladislava Dejmková 13.5. 07:20
Ráda se dostávám alespoň tímto způsobem do krajiny, kterou jsem na vlastní oči nikdy nepoznala. Děkuji moc.

Inkontinence je řešitelný problém a nemusí být tabu

Věra Pokorná 12.5. 12:53
Hezký článek a souhlasím s názorem, že je to stále velké tabu pro většinu lidí. Měla jsem s tím bohužel také dlouhodobé problémy a nakonec mi pomohli až v ordinaci doktora Otčenáška (http://www.urogynekologie-otcenasek.cz/inkontinence/) za sebe určitě mohu doporučit

Důstojnost, otevřenost, management a atmosféra – to je projekt D.O.M.A.

Olga Škopánová 12.5. 11:37
Užasné na projekt nemají peníze a ani pořádně nevědí co nejstarší občané potřebují. Hlavně že ví jak to manažersky, týmově a systémově uchopit.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.