Přehled posledních diskuzních příspěvků

Marta - zase na Valdštejně

Zuzana Pivcová 11.5. 16:48
Moc hezké, na Valdštejn bych se ráda podívala, protože při našem minisrazu v Českém ráji, který zorganizovala Jíťa C., bylo na Valdštejně zavřeno. Myslím, že si to nepletu s Hrubou Skálou.

Do kadeřnictví už nejdu!

Marie Ženatová 11.5. 11:43
Díky moc za Vás veselý článek* - hezky jsem se u něj pobavila*

Jaro, čas pěvců

Jana Šenbergerová 11.5. 08:22
Eleno, skvělé fotky se stejně skvělým úvodním slovem.

Mediální gramotnost. Nezbytná dovednost, kterou mnoho lidí neovládá

Martin Vrba 11.5. 07:51
Když mne bude někdo chtít školit, jak se mám chovat k informacím a bude sám zastávat nějaký názor, tak se nejedná o nic jiného, než že se dotyčná organizace zapojila do té informační války a chce nás oblobovat ve stylu té své – tedy té jedině správné ideologie a „Člověk v tísni“ je přesně tou organizací, o které jsem to napsal. :)

Něco o módě, o ženách, o závisti a o nevděku

Zuzana Pivcová 10.5. 13:50
Taky jsem si o sobě něco náhodně vyslechla, ale to už je přes půl století. Tehdy mi to bylo moc líto, protože to ještě snížilo mé i tak nízké sebevědomí. No, dnes bych se tím vůbec nezabývala, protože vizáž je mi srdečně jedno.

Cesty, co odněkud někam jdou

Jana Vargová 10.5. 10:15
Právě článek pí VJ mě inspiroval. Třeba si přečteme i další povídání od dalších íčkařů.

Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-5

Václav Soukup 10.5. 10:11
Je to už hodně dávno, co jsem viděl jugoslávský velkofilm / koprodukce s USA a Itálií / " Bitva na Neretvě ", z roku 1969. Hráli v něm tehdejší hvězdy všech tří zemí a pojednával o statečné operaci " Jugoslávské partyzánské armády " s Němci. Je zajímavé, že maršála Tita uznávali téměř všichni obyvatelé tehdejšího státu, bez ohledu na jejich národnost. Brzy po jeho smrti šlo všechno " do kopru "

Silueta dělá správné oblečení

Dana Puchalská 10.5. 08:21
Kdybych mohla,tak bych si pořídila model na čtvrtém snímku. Ale nevím,kam bych v něm vyrazila. :-) :-)

Jak jsem skončil

Oldřich Čepelka 9.5. 13:25
Diskuse? Není o čem diskutovat! Pochechtávat se a pochopit tu tragikomičnost. Výborné, paní autorko!

Žižkovské postcovidové ostříhání

Jana Šenbergerová 9.5. 11:26
To se máte, já si ještě chvíli počkám.

Výzva

Zuzana Pivcová 9.5. 09:09
Pobavila jsem se. Výjimečně jsem si přes e-shop objednala nějaké tričko, ale na prádlo bych si netroufla.

Obrázky z procházky

Zuzana Pivcová 9.5. 09:07
Moc hezké obrázky, je vidět, že Ti Stromovka trvale přirostla k srdci.

Lucerny a lampy okolo nás

Alena Švancarová 8.5. 11:20
Moc zajímavé.Ano člověk často jde zamyšlený do svých starostí a nevnímá.Až když procítne uvědomí si co zajímavostí míjí.Ty lucerny - skvělé.Miroslav Horníček napsal zase knihu Dobrý den,socho.Všímal si soch okolo sebe a přemýšlel nad jejich výrazem,co si asi ta socha myslí atd.Moc pěkné počtení.Jako tento Váš článek.

Jak jste na tom s tajemnem?

Jana Šenbergerová 8.5. 10:15
Za takovým místem nemusím nikam chodit, nosím si ho v sobě. Proto se občas "potkávám" s lidmi na stejné vlně, i když se osobně nikdy nepotkáme.

Koně

Zuzana Pivcová 8.5. 09:47
I moje myšlenky pádí, kulhají a jsou často na odstřel. Děkuji.

Den matek a moje vzpomínky

Daniela Řeřichová 8.5. 09:25
Paní Marie, děkuji za Váš dojemný příběh o soužití s laskavou babičkou. Máme štěstí, když můžeme s úctou a vděkem vzpomínat na ty, kteří nás provázeli životem. I já jsem měla báječné prarodiče a byla bych ráda, kdyby i po mně jednou zůstala dobrá vzpomínka.

Jak to naplánovat, do hotelu nebo do soukromí? All inclusive nebo nic? Letos je nutné dovolenou dobře promyslet

Milan Sova 8.5. 08:03
V případě Itálie je třeba si ohlídat datum, protože lidi očkovaní v lednu a v únoru by mohli mít problém ;-)

Plavební sezóna 2021 na Máchově jezeře začíná

Jitka Caklová 7.5. 21:25
HYNEK mi připomněl setkání i60 v Doksech, kdy jsme se na něm, na přímluvu Alenky Vávrové u kapitána, v květnu 2016 plavili po Máchově jezeře.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.