Přehled posledních diskuzních příspěvků

Z Vesmíru přicházejí znamení

Daniela Řeřichová 7.5. 14:34
Přečetla jsem jedním dechem a smekám. Já bych asi zbaběle couvla.

Uspěli byste u přijímacích zkoušek na osmileté gymnázium? Vyzkoušejte si test

Jana Kollinová 7.5. 14:09
Nedomnívám se, že senioři nejsou cílovou skupinou, která by měla posuzovat vhodnost a obtížnost testů uchazečů o vyšší stupeň vzdělání.

Z našeho venkova

Jitka Caklová 7.5. 11:36
Maruško zdravím Vás a děkuji za krásné vyprávění. Také dnes už s úsměvem říkám, byl to krásný život, plný odříkání a těžké práce. K tomu, aby zůstal ve vzpomínkách krásný, jsem musela nejprve odpustit a to i sobě. Kdo dnes ví, co znamená, uživit se na rodné hroudě.

Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-4

Věra Ježková 7.5. 09:37
Jendo, ráda jsem si přečetla pokračování. Zajímavé, moc hezky napsané - jako všechny tvé cestopisy.

Pampelišky

Věra Ježková 7.5. 08:46
Hani, pampelišky nehubím. Taky se mi moc líbí. I na tvých fotkách. :-)

Mrkvová bábovka

Marie Novotná 7.5. 08:25
Děkuji za pozvání. Mé kroky už zavítaly do těch končin. Je tam krásně. A recept určitě vyzkouším.

Nic jsem nikdy v životě neměl úplně normální, ani vstup do Pionýra

Zuzana Pivcová 6.5. 14:10
Když přijímali žáky naší třídy do Pionýra, já jsem mezi nimi nebyla. Ne omylem, ale protože si to můj tatínek nepřál. Mě jako dítě to samozřejmě mrzelo. Problém nastal, když učitelka donesla do třídy dopisy sovětských dětí, které si chtěly dopisovat. Také jsem si vzala adresu dívky Světlany z Uralu. Bylo zvykem si měnit pionýrské šátky. Jenže já jsem žádný neměla. Takže šla maminka se mnou do krámu a šátek jsme koupily. Přišel mi za něj ruský, lehký hedvábný, jenže jsem ho nemohla nosit. Do Pionýra jsem vstoupila v 6. třídě těsně před tatínkovou smrtí, kdy už mu to bylo dost jedno. Díky za hezké vyprávění.

Kouzlo jara, vůní a barev

Naděžda Špásová 6.5. 13:20
Soni, tak hezké toulání, taky se na to těším, už si s dcerou plánujeme, kam se podíváme. Zatím to byl Plešivec a včera větrná Milada. Fotky máš, jako vždy, moc hezké. :-)

Kvalitu péče o paliativní pacienty zvýší podle Sue Ryder vzdělávání sociálních pracovníků

Helena Štěpánková 6.5. 11:00
Pracovníci v sociálních službách by měli být nejen dobře proškoleni, ale hlavně zaplaceni. Jejich práci obdivuji, namáhavá fyzicky i psychicky.

Místo, kam se ráda vracím: Milada

Zuzana Pivcová 6.5. 08:15
Naďo, Ty se k Miladě vždy ráda vracíš a ona už na Tě čeká a nabídne Ti pokaždé krásné možnosti fotografování.

Fotoreportáž: Dubnové vycházky

Zuzana Pivcová 6.5. 08:13
Aničko, jsi dobrá, že chodíš za každého počasí a ještě pořídíš takové krásné fotky. Za sebe děkuji.

Rakovina prostaty v Česku neustupuje. Urologové volají po plošném screeningu, pětina mužů přijde k lékaři pozdě

Libor Farský 5.5. 13:42
Ne všude jsou svědomití urologové. Já mám velmi špatné zkušenosti s nemocnicí v ČB. Až po letech potíží mi rakovinu prostaty zjistili .... Ten test PSA, spočívající jen v rozboru krevního vzorků v laboratoři, je pro mnohé z tamních lékařů prý finančně zatěžující a obvodní praktická lékařka se spoléhala na urologii. Naštěstí můj syn objevil až v Praze specializované Proton centrum, kde mě pak po 5 týdnů ozařovali a dodnes není jisté jestli již nebylo pozdě, já na operaci s narkózou nemohu. Kdyby někdo z čtenářů i60 potřeboval více informací, napište mi na exin.farsky@seznam.cz. Také mi o tom i zde již vyšel článek „Musíme si pomáhat aneb Jak jsem bojoval s rakovinou“.

Jen chuť pěstovat rajčata nám nestačila

Jana Šenbergerová 5.5. 11:31
Vzhledem k tomu, že touha a chuť jsou hybnou pákou k činnosti, nepochybuji, že časem naleznete, v čem skutečně vyniknete. Myslím, že využiji vaší zkušenosti a s rajčaty na balkoně nezačnu, i když i mě ta myšlenka už dlouho láká.

Žižkovské rozvolňování

Jana Šenbergerová 5.5. 11:23
Žijete, sledujete, píšete - vše je jak má být. :-)

Místo, kam se ráda vracím: město Kroměříž

Daniela Řeřichová 5.5. 08:23
Překrásné fotografie a poutavý článek. Kroměříž je opravdu mimořádně zajímavé moderní historické město, navštěvovali jsme s manželem opakovaně.

Jsou kočky léčitelky?

Marie 00000 5.5. 08:01
I kdyby kočky nebyly léčitelky, tak jsou to velmi milá, příjemná zvířátka - ale ony léčit umí, už svou krásou, jemným kožíškem... .

Cesty 1

Zuzana Pivcová 4.5. 09:09
Díky, Věrko, krásné. Každá cesta někam vede a má svůj konec a k tomu dříve či později dojdeme.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.