Přehled posledních diskuzních příspěvků
Z odříkaného jsem si ukrojila pořádně velký kus
Jana Šenbergerová 1.5. 18:37
Tak to vás obdivuji. Já jezdím na kole ráda, ale nohy napevno bych nezkoušela. Každou chvíli mě něco zaujme a zastavím, abych se pokochala. Při mé zapomnětlivosti bych asi víc padala než jezdila. Je dobře, že jste to zvládla. Hezky si jízdy užívejte.
Svádění (volné pokračování Pražáků na výletě)
Daniela Řeřichová 1.5. 11:53
Hezká vtipná povídka ze života, díky.
Naučná stezka Klobouček: Cesta okolo studánek do budoucnosti brdských lesů
Daniela Řeřichová 1.5. 11:14
Zjaímavý článek, zajímavý turistický projekt, děkuji.
Políbení z druhé strany od usměvavého anděla
Vladislava Dejmková 1.5. 08:06
Také někdy přemýšlím, proč se některé věci v mém životě staly a zdá se mi, že jsou spojené s někým, kdo tu už není. Je to možná jen nějaká reakce mozku, ale i já si to “spojuji”.
V ponorce s Kubou a Betynkou
Eva Mužíková 30.4. 13:35
Vlaďko, přečetla jsem jedním dechem. Z Tvých řádků je cítit opravdové nadšení a láska k těmto tvorečkům. také jsem zvědavá, jestli se jim na poprvé odchov mladých podaří.
Čas, který prožijeme v penzi, se stále prodlužuje. Má to i negativní stránky
Olga Škopánová 30.4. 12:32
Mnoho lidí jde do dúchodu proto, že je zaměstnavatel vykopne.
Zahrádka
Marie Doušová 30.4. 10:19
Moc hezky napsáno ,vždyť každá zahrádka plná květin k nám promlouvá. Dík....
Spisovatelka Martina Málková: Někoho stáří překvapí už v pětačtyřiceti, jiný se v sedmdesáti věku vysmívá
Marie Ženatová 30.4. 07:54
Díky moc za hezký rozhovor...* I já musím z vlastní zkušenosti potvrdit, že z těžkých životních etap se dá skutečně vypsat - pomáhalo mi to už i v mladším školním věku.
Podrobný deník si píši od svých 25 let - po roce 1989 jsem některé věci použila jako podklad při psaní a vydání svých pěti publikací...
Letos mi už bude 75 let, ale život se se mnou stále ještě nezačal mazlit, takže si deník píši neustále a tím si často pomáhám nabírat sílu k dalšímu životu...
Nejdříve ostříhat, pak na výstavu, za týden na nákupy, za dva týdny na kafíčko
Alena Tollarová 29.4. 21:48
Budete se možná smát, ale dřív než prošoupané toulavé botky si půjdu koupit nové náušnice. Tam - doufám - nával nebude. Já jsem totiž při nošení roušek dvě náušnice ztratila.
Abeceda vzdělávání pro seniory
Vladislava Dejmková 29.4. 18:08
Dobrá nabídka. Teď už záleží jen na seniorech, zda kurzy absolvují.
Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-2
Věra Ježková 29.4. 15:49
Jendo, tvé cestopisy čtu ráda; nikdy jsem neměla příležitost moře moc prožít. Obdivuji tvoji lingvistickou odvahu mluvit kostrbatou chorvatštinou. Pajdulák cestovatel je bezva.
Balkán mně přirostl k srdci
Jan Zelenka 29.4. 13:26
Pane Soukup, díky, ale jako "leader" se skutečně necítím. Co ale cítím pořád velmi silně, to je moje náklonnost k Chorvatsku. Učil jsem se chorvatsky, abych mohl komunikovat s místními. Když s nimi člověk mluví jejich řečí, jsou úžasní. Byli jsme tam těsně po válce, když poblíž Kninu byly ještě ojedinělé útoky a s domácími jsem probíral hlavně uplynulou válku. Tak, jak ubývalo rakije v lahvi, byl rozhovor čím dál, tím víc neformálnější. A ve vinotéce jsem měl prémiové víno. Bylo mi staříkem řečeno: "Vi čete dobiti nešto bolje." A tak jsme si užívali těžké dalmatské červené.
Mandelinka byla rychlejší
Jana Šenbergerová 29.4. 09:04
Zuzko, pobavila jsi mě. Napsala jsi to moc hezky. :-)
Předpověď na KVĚTEN podle znamení zvěrokruhu
Jana Šenbergerová 29.4. 08:55
Milé jako vždy. Teď ještě aby nám slunce svítilo a počasí moc nezlobilo.
Tři důchodci a mladice
František Matoušek 29.4. 08:54
Díky za procházku neznámým krajem a krásné fotky z této procházky. Mě tedy nohy vůbec nebolely.
Tykání čím dál více proniká do našich životů. Je vůči starším lidem neuctivé?
Olga Škopánová 29.4. 08:25
Dle mého názoru je neuctivé tykat cizímu člověku ať je jakéhokoliv věku. A co se týče angličtiny tak to je velký mýtus i když nerozlišuje tykání a vykání tak má zase jiné prostředky jak vyjádřit odstup od neznámého člověka.
Pražáci na výletě
Naděžda Špásová 28.4. 11:50
Dobře napsané, jen mě trochu překvapil ten vůl. Kdyby u toho byly ještě fotky, bylo by to dokonalé. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.