Přehled posledních diskuzních příspěvků

Z odříkaného jsem si ukrojila pořádně velký kus

Jana Šenbergerová 1.5. 18:37
Tak to vás obdivuji. Já jezdím na kole ráda, ale nohy napevno bych nezkoušela. Každou chvíli mě něco zaujme a zastavím, abych se pokochala. Při mé zapomnětlivosti bych asi víc padala než jezdila. Je dobře, že jste to zvládla. Hezky si jízdy užívejte.

Naše zahrádka

Vladislava Dejmková 1.5. 08:07
Prima, krásně vyjádřeno!

Políbení z druhé strany od usměvavého anděla

Vladislava Dejmková 1.5. 08:06
Také někdy přemýšlím, proč se některé věci v mém životě staly a zdá se mi, že jsou spojené s někým, kdo tu už není. Je to možná jen nějaká reakce mozku, ale i já si to “spojuji”.

V ponorce s Kubou a Betynkou

Eva Mužíková 30.4. 13:35
Vlaďko, přečetla jsem jedním dechem. Z Tvých řádků je cítit opravdové nadšení a láska k těmto tvorečkům. také jsem zvědavá, jestli se jim na poprvé odchov mladých podaří.

Zahrádka

Marie Doušová 30.4. 10:19
Moc hezky napsáno ,vždyť každá zahrádka plná květin k nám promlouvá. Dík....

Šrám z lásky

Rostislav Mraček 30.4. 07:59
Zase jsem okouzlen vaším umem!

Spisovatelka Martina Málková: Někoho stáří překvapí už v pětačtyřiceti, jiný se v sedmdesáti věku vysmívá

Marie Ženatová 30.4. 07:54
Díky moc za hezký rozhovor...* I já musím z vlastní zkušenosti potvrdit, že z těžkých životních etap se dá skutečně vypsat - pomáhalo mi to už i v mladším školním věku. Podrobný deník si píši od svých 25 let - po roce 1989 jsem některé věci použila jako podklad při psaní a vydání svých pěti publikací... Letos mi už bude 75 let, ale život se se mnou stále ještě nezačal mazlit, takže si deník píši neustále a tím si často pomáhám nabírat sílu k dalšímu životu...

Nejdříve ostříhat, pak na výstavu, za týden na nákupy, za dva týdny na kafíčko

Alena Tollarová 29.4. 21:48
Budete se možná smát, ale dřív než prošoupané toulavé botky si půjdu koupit nové náušnice. Tam - doufám - nával nebude. Já jsem totiž při nošení roušek dvě náušnice ztratila.

Abeceda vzdělávání pro seniory

Vladislava Dejmková 29.4. 18:08
Dobrá nabídka. Teď už záleží jen na seniorech, zda kurzy absolvují.

Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-2

Věra Ježková 29.4. 15:49
Jendo, tvé cestopisy čtu ráda; nikdy jsem neměla příležitost moře moc prožít. Obdivuji tvoji lingvistickou odvahu mluvit kostrbatou chorvatštinou. Pajdulák cestovatel je bezva.

Balkán mně přirostl k srdci

Jan Zelenka 29.4. 13:26
Pane Soukup, díky, ale jako "leader" se skutečně necítím. Co ale cítím pořád velmi silně, to je moje náklonnost k Chorvatsku. Učil jsem se chorvatsky, abych mohl komunikovat s místními. Když s nimi člověk mluví jejich řečí, jsou úžasní. Byli jsme tam těsně po válce, když poblíž Kninu byly ještě ojedinělé útoky a s domácími jsem probíral hlavně uplynulou válku. Tak, jak ubývalo rakije v lahvi, byl rozhovor čím dál, tím víc neformálnější. A ve vinotéce jsem měl prémiové víno. Bylo mi staříkem řečeno: "Vi čete dobiti nešto bolje." A tak jsme si užívali těžké dalmatské červené.

Mandelinka byla rychlejší

Jana Šenbergerová 29.4. 09:04
Zuzko, pobavila jsi mě. Napsala jsi to moc hezky. :-)

Předpověď na KVĚTEN podle znamení zvěrokruhu

Jana Šenbergerová 29.4. 08:55
Milé jako vždy. Teď ještě aby nám slunce svítilo a počasí moc nezlobilo.

Tři důchodci a mladice

František Matoušek 29.4. 08:54
Díky za procházku neznámým krajem a krásné fotky z této procházky. Mě tedy nohy vůbec nebolely.

Tykání čím dál více proniká do našich životů. Je vůči starším lidem neuctivé?

Olga Škopánová 29.4. 08:25
Dle mého názoru je neuctivé tykat cizímu člověku ať je jakéhokoliv věku. A co se týče angličtiny tak to je velký mýtus i když nerozlišuje tykání a vykání tak má zase jiné prostředky jak vyjádřit odstup od neznámého člověka.

Pražáci na výletě

Naděžda Špásová 28.4. 11:50
Dobře napsané, jen mě trochu překvapil ten vůl. Kdyby u toho byly ještě fotky, bylo by to dokonalé. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.