Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jiřina Bohdalová devadesátiletá. Jaký dárek by pro ni byl nejcennější?

Antonín Nebuželský 28.4. 08:11
Přeju paní jiřince hodně dalších let, pokud možno ve zdraví, jen se mi zdá, což není problém paní Bohdalové, že je na obrazovce v jednom kuse. To bude spíš tím, že se v téhle době nic pořádného nenatočilo. Ale třeba taková Fany, to je koncert. :-)

Kamenná slunce v Českém středohoří

Antonín Nebuželský 28.4. 08:05
Tam já se rychtuju už léta, snad se tam letos mrknu. Díky za připomenutí :-)

Připojte se ke kurzu posílení pánevního dna! Pro první tři čtenářky máme víkendový kurz zdarma

Silvie1 Koutcká 27.4. 14:46
Moc hezké, že probíhají taková cvičení, ale s mými dysfunkcemi pánevního dna bych se ráda svěřila do péče nějakého dobrého fyzioterapeuta.. Máte někdo prosím zkušenost s http://www.urogynekologie-otcenasek.cz/fyzioterapie/ ráda bych se na něco zeptala a budu moc ráda za rady.

Kadeřnictví "Dimi"

Zuzana Pivcová 27.4. 13:14
Dimkovi se to náhodou moc povedlo a viditelně jsi omládla. I na mezinárodních soutěžích kadeřníků velmi často vítězili muži. Máš to doma zajištěné, nemusíš nikam chodit a shánět antigenní test.

Putování Tichomořím v roce 1995, díl 5 – Nový Zéland, jižní ostrov

Vladislava Dejmková 27.4. 12:23
Cestování s vámi se mi moc líbí. Tam už se asi nikdy nepodívám, tak aspoň timto způsobem. Děkuji.

"Ty vole"

Zuzana Pivcová 27.4. 10:03
Haničko, tahle oslovení podle dobytka jsou nesmrtelná a asi je nic nenahradí. Už před mnoha lety mi vyprávěl jeden kolega, že stáli někde ve frontě a před nimi dva mládenci a samý "vůl". Pak jednomu něco upadlo, nevšiml si, a kolega ho oslovil: "Pane vole, něco jste ztratil". Kluk koukal, přece jen si to trochu uvědomil.

Žít v penzi na chatě. Tak vypadá sen většiny Čechů

Olga Škopánová 27.4. 08:55
Kdybych nemohla pracovat a chodit po kavárnách a obchodech to by mě z toho švihlo.

Cesta do neznámé krajiny mne vždy láká

Zuzana Pivcová 27.4. 08:21
Zvládla jsi to dobře a k tomu všemu jsi ještě pořídila plno krásných snímků.

Videoseriál: Jak využít QR čtečky ve svém chytrém mobilu

Martina Růžičková 27.4. 07:34
Díky za pokračování. QR kódy jsem zatím nijak nevyužívala, tak musím další díl určitě zkouknout :-).

Hra o štěstí

Jana Šenbergerová 27.4. 07:22
Krásné. Přesto nám dávám šanci a místo nicoty nabízím věčnost.

V ponorce s chytrým mobilem

Vlasta Ledlová 26.4. 12:22
I já se s chytrým telefonem kamarádím už delší dobu. Někdy nám to jde, jindy je to boj. Zkouším různé aplikace a baví mě to. I karty do obchodů mám stažené na jednom místě. S nabídkou od Alberta jsem se nedávno potkala také. Ale mají smůlu. Už jsem vyzkoušela totéž od Lidlu a zjistila jsem, že to není nic pro mě. Slevy pro uživatele se mi zdály tak nízké, že to ani nestálo za vytáhnutí telefonu z kabelky a navíc mě výběr zboží ve slevě vůbec neoslovoval. Byly to vesměs věci, které nikdy nekupuji. Možná to v jiných obchodech bude lepší, ale já už asi zůstanu u staromódního způsobu nakupování. Platba kartou nebo telefonem ano, ale bez aplikace .

Herec Jan Holík: Těším se na diváky a na jejich smích

Dana Divišová 26.4. 11:59
Cavemana jsem viděla dvakrát a klidně bych šla potřetí. Člověk musí sedět v prvních řadách, jinak pro smích v hledišti neslyší. Je to správná oddychovka. Na Vejšlap bych šla ráda, jen je obecně problém do Ungeltu sehnat vstupenky.

Věděli jste, že Salsify mají i léčivé účinky?

Naděžda Špásová 26.4. 11:16
V životě jsem o tom neslyšela a ani to neviděla.

Pocit nespokojenosti nesouvisí s věkem

Olga Škopánová 26.4. 09:50
Jsem stará protože se ženu za úspěchem?

Dotazníkové šetření Hlasu onkologických pacientů

Martin Vrba 26.4. 09:27
Jako by toho ti onkologičtí pacienti neměli už tak dost, co je potkalo, kdy už i při samotném počátku léčení například ženám odoperují rychle ta stále pěkně vypadající prsa, která tak hrdě léta nosily - jeden ze znaků ženství. A než se jim to stačí zahojit, tak už do nich pumpují koktejly - „chemošky“, které nemají nic společného s těmi v Koruně, je jim po nich na zvracení, ozařují je, stanou se ze všech nechtěně skinheadi a jsou neustále zmítáni nejistotou – náladu mají jako trosečník na voru v rozbořeném moři – jednou už vidí pevninu a pak zjistí, že to byla jen fata morgána a že musí plout - pádlovat zase dál. A do všech těch šíleností si na nich chce ještě zajezdit nějaký spolek? Nějaká organizace? To už byl snad lepší ten podnik - to sdružení všech Nováků, kde vybírali za členství a legitimaci 5 Kčs. Vždyť to podstatné přece mají doktoři ve svých záznamech, dokonce i o těch, kteří o svém stavu - o ničem nenapíšou už ani řádku. Dneska už úplně všichni mají nějakou organizaci a dokonce snad i ti, kteří se sdružují v té, která sdružuje všechny, kteří se nechtějí sdružovat. To píšu jen z důvodu, že mi je všech nemocných upřímně líto a chtěl bych je od zbytečného stresu uchránit a ne je v tom nechat ještě organizovaně babrat. Oni si totiž ti pacienti cestu k sobě najdou, své problémy si vyprávějí i kamarádi a kamarádky, kteří si tou nemocí prošli a netřeba si k tomu zakládat organizaci – předsedy a další „ouřední oudy“ , nebo si myslíte něco jiného?

Dalmatská pohoda končícího léta roku 2002-1

Daniela Řeřichová 25.4. 16:05
Oblíbená trasa mnoha Čechů. Krásná příroda, památky, srdeční lidé, nezapomenutelné zážitky.

BLOG: Smysl pro pořádek

Vladislava Dejmková 25.4. 12:05
Také jsem měla životní období, kdy jsem řešila “pořádek” dost často. Pořádek je hodně relativní pojem a každý to s ním máme jinak. Moje současné heslo ohledně pořádku je “všeho moc škodí”. Důležitější je, aby byl člověk spokojený a šťastný.

Super bio

Hana Šimková 25.4. 09:38
Moc pěkný článek a úplně jsem se viděla na své zahrádce, dokud jsem ji měla. Byla to krása , a dřina zároveň a výsledek téměř řádný. Možná, že já zasadím tedy né rukavici, ale možná ponožku do květináče za okno. Stejně mi těch lichých hodně zbývá . Možná, že také zbohatnu. Díky za tip.

Nějak jsi zestárla, má Japonečko malá

Hana Šimková 25.4. 09:19
Mluvíte mi z duše mého mládí. Kluk s kytarou a dokonce s Japonečkou byl mým snem.

Dědo, já nechci ven. To je častá věta, která přivádí starší generaci k šílenství

Marie Ženatová 25.4. 08:32
Díky za tento pravdivý článek odrážející často současnost. Od svých známých vím, že když tam mají nahodou vnoučata, tak skutečně moc jít ven nechtěji, spíše sedí doma u svých "přístrojů..." Dřív když jsem zde mívala menší vnoučátka tak jsme velmi často "hledali kešky" - bavilo nás to všechny, tak jako výlety kratší nebo delší... V současnosti když zde mám občas mladší vnoučátka - tak mi už častěji pomáhají jak v domácnosti tak i na zahradě - ovšem vnuci také velmi rádi lezou po vysokých stromech, protože to doma nemají - jsou všichni obratní a štíhlí *

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.