Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vzpomínka na Skotsko (7. část - bitevní pole, architektonické skvosty i zázrak techniky)

Zuzana Pivcová 24.4. 12:32
Moc hezké putování, Martino, ke kterému jsem se ráda tímto způsobem připojila. Pro pousmání zavzpomínám na jeden zážitek z doby 70. let, kdy jsem učila na jazykové škole v Č. Bud. Jednou jsem odcházela na oběd a na schodech jsem potkala muže v sukni. Vůbec by mě nenapadlo, že by k nám mohl dojít Skot, tak jsem si říkala, že je asi nějaký nenormální. pak mě teprve poučila kolegyně angličtinářka. Dalšího Skota jsem viděla o nějaký rok později v tehdy ještě východním Berlíně v obchodním domě na Alexu. To byla pro mě ještě větší rarita, protože u něj byl ten kilt součástí uniformy. Berlín byl v té době ještě pod správou válečných vítězných mocností.

Co asi sdělí národu prezident Zeman

Soňa Prachfeldová 24.4. 09:46
Pane Vácho váš příspěvek se mi moc líbí a třeba se tak stane a něco podobného lidé uslyší. Možná byste mohl být rádcem z lidu. Už v pohádkách byli dobří rádcové i špatní. V neděli se to dozvíme.

Daniela Řeřichová: Život funguje jako ozvěna. Vrací se nám to, co vydáváme, dobré i špatné

Věra Ježková 24.4. 09:15
Děkuji za zajímavý rozhovor. Přeji Daniele hodně radosti a úspěchů při jejích aktivitách.

O přípravě jídla pro jednoho

Zuzana Pivcová 24.4. 08:20
To je můj případ, děkuji.

Pojďme na procházku do Dendrologické zahrady

Zuzana Pivcová 23.4. 13:14
Tak tady je druhý článek o návštěvě Průhonic. Opět krásné obrázky a celé pojetí. Možná, že jste se tam opravdu potkaly.

Snad to vyraší

Zdenka Soukupová 23.4. 13:08
Hanko, držím. A prosím pak fotečku s úrodou.... ☺

Místo, kam se ráda vracím: Kolín

Jan Zelenka 23.4. 09:29
Moc pěkný článek s krásnými fotkami. Přesto, že jsem jezdil do Kolína několik let pravidelně za obchodem, jsou to pro mne nové informace. Asi jsem se víc věnoval obchodu a jedné cukrárně u náměstí. Moc času jsem nikdy neměl. Krásné, Věrko!

Zoo Praha otevřela brány

Zuzana Pivcová 23.4. 08:31
Mám radost, že jsem alespoň díky Tvým krásným snímkům mohla konečně vidět pár známých i neznámých zvířat z pražské zoo. Pán u restaurace před vchodem mi nedávno, když jsme tudy šly na procházku, říkal, že i zvířatům viditelně scházejí návštěvníci. Tak už se snad dočkají, i v pavilonech.

Většina gelů na ruce bakterie a viry neničí. Jak vybrat opravdu účinnou dezinfekci?

Jitka Caklová 23.4. 08:23
Pandemie, nepandemie, žijeme s manželem ve stejném módu jako před "covidem". Když je v pořádku hlava, je v pořádku celé tělo i způsob života. Vždy jsem si vystačila s troškou sava do vody na vytírání podlahy. Pravda je pro mě jen to, co mám osobně zažité. Toť můj názor.

Svatba na Valašsku

Zuzana Pivcová 22.4. 14:24
Moc hezké líčení, Maruško. Je pěkné, když lidé brali svatbu tak vážně. Zajímalo by mě, jestli takovéto svazky vydržely opravdu celoživotně.

Vždy jsem doufal, že naše generace nezažije válku

Jan Zelenka 22.4. 13:16
Svět se blíží válce už hodně dlouho. Vrbětická kauza je jen malou součástí boje velmocí mezi sebou. Dál to raději nebudu rozebírat.

Byli tu a už nejsou - princezna a princ

Václav Soukup 22.4. 09:19
Nechci vám brát o princi Philipovi iluze a o mrtvých jen dobře. Ale takový chvalozpěv na člověka, o kterém jste jen něco málo četla mně připadá nepatřičný ! Mimochodem, značná část obyvatel VB volá již delší dobu po zrušení monarchie, protože nechtějí dále dotovat luxusní život tak rozsáhlé rodiny.

Dubnový pozdrav z Dendrologické zahrady v Průhonicích

Libuše Křapová 22.4. 08:48
Krásné těšení se na jaro :-) Kéž by se nebálo a řádilo už v plné síle. Díky, Vlasto, za podělení se o krásné fotky.

Tichá dolina

Zuzana Pivcová 21.4. 11:55
Krásné, škoda, že je to pro mě tak daleko.

Na zemi nezůstanu

Libuše Křapová 21.4. 09:28
Jo jo, vstávat, když člověk padne, je docela těžké. V přímém i přeneseném smyslu :-) Hani, ale pokud jde o tvůj případ, existují různé techniky právě pro nás starší. Nezkoušela jsi je? Mně vstávání ze země dělá také trochu problémy, musela jsem se to rovněž naučit :-)

Déšť

Vladislava Dejmková 21.4. 08:09
Je krásné, když někdo umí tak kouzelně vyjádřit svůj pocit ze špatného počasí. Já osobně jen dokážu mlčet, protože jinak bych na téma počasí používala jen samá nehezká slova. Musím se polepšit, dík za inspiraci.

Až mi bude 120, začnu běhat za holkama, říká kastelán zámku Linhartovy

Daniela Řeřichová 21.4. 07:14
Děkuji za radostný rozhovor s tak pozoruhodným a činorodým člověkem. Pan Hrubý dělá radost druhým i sobě a zaslouží si naše uznání. Ať se mu daří!

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.