Přehled posledních diskuzních příspěvků

Tichá dolina

Zuzana Pivcová 21.4. 11:55
Krásné, škoda, že je to pro mě tak daleko.

Na zemi nezůstanu

Libuše Křapová 21.4. 09:28
Jo jo, vstávat, když člověk padne, je docela těžké. V přímém i přeneseném smyslu :-) Hani, ale pokud jde o tvůj případ, existují různé techniky právě pro nás starší. Nezkoušela jsi je? Mně vstávání ze země dělá také trochu problémy, musela jsem se to rovněž naučit :-)

Déšť

Vladislava Dejmková 21.4. 08:09
Je krásné, když někdo umí tak kouzelně vyjádřit svůj pocit ze špatného počasí. Já osobně jen dokážu mlčet, protože jinak bych na téma počasí používala jen samá nehezká slova. Musím se polepšit, dík za inspiraci.

Až mi bude 120, začnu běhat za holkama, říká kastelán zámku Linhartovy

Daniela Řeřichová 21.4. 07:14
Děkuji za radostný rozhovor s tak pozoruhodným a činorodým člověkem. Pan Hrubý dělá radost druhým i sobě a zaslouží si naše uznání. Ať se mu daří!

Musí být muž nutně vyšší než žena? Podle průzkumu je to přání většiny žen, mužům tolik na výšce nezáleží

Jana Šenbergerová 20.4. 12:17
I k tomuto článku mám vlastní zkušenost. Manžel byl o chlup menší než já, která také do té doby, než jsme se poznali, byla přesvědčená, že menší muž nikdy. První věc, kterou jsem udělala, než jsem s ním poprvé vyšla mezi lidi, bylo odstranění kusu podpatků. Tehdy se nosily mimo jiné boty s vrstvenými podpatky, tak si je sama zmenšila. Odstraněním ale došlo k nemilému jevu, zvedaly se špičky. Vadilo mi to míň, než příliš přečuhovat. Nakonec mě začalo bavit, když jsme potkávali podobné páry a já viděla, jak se ženy hned narovnaly, když nás potkaly a viděly, že v tom nejsou samy. Moje maminka se s tím velmi těžko vyrovnávala. A když dcery dorostly do výšky, kdy ten malý rozdíl také viděly, byly z toho pořádně vyvedené z míry. Výrok "Tatínek musí být vždycky větší" asi slyšely od spolužáků. Teď by byla moje maminka určitě moc spokojená. Můj současný muž mě převyšuje, a to nejen výškou. Můj kamarád cíleně vyhledával větší partnerky a kupodivu míval u nich úspěch. Já získala zkušenost, že nezáleží na výšce postavy, ale na "velikosti" srdce. ♥ :-)

Moje e-knihy

Zuzana Pivcová 20.4. 09:50
Věřím, že tvorba Vám hodně pomůže, moc Vám to přeji.

Třemšín - místo, kam se ráda vracím

Václav Soukup 20.4. 09:35
To jste mně paní Ireno potěšila ! Sloužil jsem tam na začátku 70-tých let na vojně a byly tam kruté a dlouhé zimy. Přiroda je tam ovšem krásná. Až " padnou " všechna omezení, pojedu se tam podívat.

Ospalost, ekzém, nevolnost. Chybějící vitamíny s námi mohou pěkně zamávat. Kdy je vhodný rozbor krve?

Jitka Caklová 20.4. 08:17
Dost dobrá reklama na nákup vitamínů a na rozbory krve. Tělo si řekne co potřebuje, jen mu umět naslouchat. Lidé jsou zblblí reklamami a vůbec nevědí, jak je může nepříznivě ovlivnit a když si to včas neuvědomí i poškodit Hypervitaminóza. Hlavně, když se vyprázdní sklady :-(

Marta - každý den nemusí být šedivý

Zuzana Pivcová 19.4. 16:12
Vlaďko, já jim všem fandím, i když je to je jen příběh. Tak snad už se chýlí k dobrému konci.

FEJETON: Opatrně s pohádkami

Milena Znamenáčková 19.4. 13:39
Také doporučuji rozbor pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků od pánů Vodňanského a Skoumala. :-)

Láska k ovdovělému muži je komplikovaný druh vztahu

Jindřich Berka 19.4. 13:22
Dobrý den, já chlapům radím: "Hledejte vdovy, ty umí žít v páru, jsou tolerantní, mají větší sebereflexi a vím, že nikdo není dokonalý může být jen přizpůsobivý. Rozvedené (recyklované) mají těchto vlastností poskrovnu. Jindra

Jak je možné si zjednodušit darování květin

Vladislava Dejmková 19.4. 11:11
Většinu květin si také koupím/vypěstuji sama. Spíš je dostávám od synů než od manžela. Ale občas přece jen.

Jarní květena Bílých strání

Martina Růžičková 19.4. 08:39
Děkuji za seznámení s kouzelným kouskem přírody. Přeji vám vydařený výlet za letošními květy.

Umění diskuse

Václav Soukup 18.4. 14:42
Diskuse mám též velmi rád, ale pouze s přáteli, kteří dokážou vyslechnout a respektovat názory druhé strany. Tam, kde opakovaně slyším, že na Internetu nebo v TV říkali to a to raději debatu ukončím. Napsala jste to moc hezky !

Svatby v době koronaviru a v minulém století

Daniela Řeřichová 18.4. 12:21
Moc hezký článek. Přeji novomanželům, aby jejich společná cesta byla navzdory současným překážkám radostná a šťastná.

Po Vrběticích Dukovany? Rusko může přes českou jadernou elektrárnu vydírat celou Evropu

Jaroslav Kolín 18.4. 10:45
Pane Vácho, víte, kdo dodává palivo do obou našich jaderných elektráren?

Fotoreportáž: Jarní den

Vladislava Dejmková 18.4. 08:16
Hezký fotografický pohled na detaily. Nejvíce mě zaujala ta zlatice s kapkou zmrzlé vody. Snad to ta příroda nějak zvládne.

Cítit mořský vzduch můžete i ve vlastním křesle díky speciálním brýlím

Daniela Řeřichová 18.4. 07:51
Super nápad, fandím těmto technologiím, které pomohou méně pohyblivým vnímat příjemné prožitky.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.