Přehled posledních diskuzních příspěvků
Hrad Windsor, poslední místo odpočinku prince Philipa, vévody z Edinburghu
Anna Potůčková 17.4. 17:07
Sledovala jsem pohřeb. Škoda že se nedožil 100 let. Necht vévoda odpočívá v pokoji!
Jako píchnutí špendlíkem
Zuzana Pivcová 17.4. 13:00
My jsme šly minulý víkend se sestrou pěšky dolů z Bohnic, ale to bylo v zoo ještě zavřeno. Šly jsme kolem plotu a já říkala, kdyby bylo vidět aspoň jedno zvíře. Teď už to bude veselejší. Řadě společenských zvířat také návštěvníci chyběli. Díky za inspirativní procházku.
Sadařův rok
Zuzana Pivcová 17.4. 12:34
I když sadařka nejsem, tak vždycky lituji, když pomrzne budoucí úroda.
Hemofilik Zdeněk Březina (70): Hraji s kartami, které mi život rozdal
Libuše Křapová 17.4. 09:19
Obdivuji všechny lidi, kteří bojují s daným osudem a nevzdávají se. I pan Zdeněk mezi ně patří :-)
Vzpomínka na idoly mládí
Daniela Řeřichová 17.4. 09:09
Hezké vzpomínání. Idoly jsem neměla, ale Pavla Nováka a Martu Kubišovou jsem také ráda poslouchala, i Hanu Hegerovou či Nováka Petra.
Romantické líbání nám dala evoluce, míní vědci
Daniela Řeřichová 16.4. 14:46
Krásné téma pro výzkum i pro život.
Jak jsem uklízela Česko
Hana Nováková 16.4. 13:16
Poděkování za článek, ale hlavně za vaši práci při úklidu přírody, posílám k vám. Je málo nás takových, kteří se snažíme udržet alespoň okolí obce v čistém stavu. Každý musí mít nádoby na odpad, ale pořád jsou v příkopech igelitové pytle s bordelem z domácnosti a pak, každá obec alespoň 1x ročně pšistavuje kontejner na věci z domácnosti, přesto vidíte kousek od silnice v lese sedačku. kamna, suť atd. To fakt můj mozek nebere, někteří lidé jsou fakt neskutečná prasata, ale jen tam, kde to není jejich, tedy za plotem. Nebo se mýlím?
Jeden z mojich pocitov
Jitka Caklová 16.4. 11:55
Děkuji za hezky napsaný článek. Včera u nás byla na návštěvě 4,5 letá vnučka se svými rodiči a společně jsme prožili nádherné odpoledne. Stále vnímám a na vlastní oči vidím, jak moudré a zároveň veselé děti přicházejí na svět. Když si jen vzpomenu, jaká jsem byla já v jejím věku, jaké byly moje děti, nedá se to vůbec srovnávat. Je to moje učitelka a já se s ní ráda vracím do dětství. Jen v hloubi Duše doufám, že dnešní rozhádaná společnost tyto moudré a veselé děti nestihne "zkazit".
Místo, kam se ráda vracím: Hrad Helfštýn
Zuzana Pivcová 16.4. 11:49
Krásný výlet. Kdybych měla blízko Český ráj, určitě bych se tam také často vracela. Tak snad se podívám zase někam jako obvykle v létě v jižních Čechách.
Pacienti s vážným průběhem nemoci covid-19 by měli rehabilitovat
Jitka Caklová 16.4. 09:00
Toto platí u KAŽDÉ nemoci, protože "ne/moc" je o vlastním postoji k životu a o vlastním rozhodování o sobě samém. Je to stejné, jako skalnímu kuřákovi vyprávět, že kouření škodí zdraví.
Prověřit, vytřídit, nechat kvalitní kusy. Pravidla, jak se ve stáří obklopit přáteli
Antonín Nebuželský 15.4. 14:02
Ve svém okolí se setkávám s lidmi, kteří už žádné přátele nemají...
Stehýnko nebo křidýlko?
Marie Měchurová 15.4. 13:14
Děkuju za krásné vzpomínání. Vyrůstala jsem na vesnici a dvorek byl plný drůbeže a ve chlívku chrochtalo prase. Byla jsem ale urypane děcko. Dnes bych si s chutí dala slepičí polévku, husí játra, bažanta na divoko, jelitko se zelím i husí krev s vajíčkem.
Máme, či nemáme?
Irena Mertová 15.4. 11:05
Naďo, ráda koukám tvýma očima, díky :-). Tak ať jste pozitivně negativní (to první duchem, to druhé ohledně covidu).
Moje další nové knihy
Zuzana Pivcová 15.4. 09:19
Gratuluji, jste obdivuhodně tvůrčí. Určitě Vás to hodně psychicky i fyzicky posiluje.
Příprava na penzi, to je povinnost
Jitka Caklová 14.4. 15:15
Na penzi jsem se vůbec nepřipravovala, jen jsem se na ni těšila. Nakonec jsem v důchodu skončila téměř ze dne na den a nemohu říci, ze bych byla něčím překvapená, z něčeho zklamaná a už vůbec ne zmatená. Důchodový věk beru jako nádhernou odměnu za svoje celoživotní dílo.
V červnu se snad opět sejdeme na třídním srazu!
Zuzana Pivcová 14.4. 11:33
Zvykla jsem si na srazy ze základní školy v Lomnici nad Popelkou a vždy se na ně těšila. Slibovali jsme si, že se budeme scházet když ne každý rok, tak alespoň po 2 letech. Naposledy jsme se viděli 2019. Mezitím, jak jsem se dověděla, zemřel další spolužák. Co bude dál? Vám přeji ještě hodně příjemných srazů.
Výstavu je možné navštívit i virtuálně, nabízeme vám několik tipů
Jana Šenbergerová 14.4. 10:22
Konečně nějaké výhody pro nás vzdálené. Už plánuji prohlídky. Díky!
Operace Krasnaja igla aneb jak to asi (ne)bude
Zuzana Pivcová 14.4. 09:12
Mně z toho moc do smíchu není, i když možná budu patřit k výjimkám.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.