Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak jsem se smířila s krtkem
Daniela Řeřichová 11.4. 09:01
Hezký článek ze života. Krtek nám také ztrpčuje život, zejména když se natěšeni vracíme na jaře na chalupu a vítají nás stovky hromádek. Je to ale výborná zemina, kterou dáváme na záhony. Vyzkoušeli jsme různé metody k odpuzení a nejvíc se osvědčil ultrazvukový plašič. Přiznám se, že jsem krtka nikdy neviděla, na rozdíl od kuny, která se v noci pyšně promenuje po zídce. Jsou prostě v přírodě doma.
Co mi dělá radost
Vladislava Dejmková 11.4. 08:44
Děkuji za hezké vyjádŕení pocitů, mám to podobné. Stačí, když je človék otevřený a vnímá svět kolem sebe.
Antequera - španělské město s bohatou historií, největším počtem kostelů z celého Španělska a třemi dolmeny
Zuzana Pivcová 10.4. 14:24
Když už nebudu takhle cestovat, aspoň si budu číst jednotlivé cestopisy a prohlížet fotky. Díky.
Obědvala jsem s nosorožcem, žirafou a pelikánem.
Daniela Řeřichová 10.4. 11:07
Děkuji za pozvánku, je to hezký projekt a udělala jste radost sobě, ZOO i zvířátkům.
Soňa Prachfeldová: Až na stará kolena člověk pozná, jak jsou důležité dobré rodinné vztahy. Dávají pocit jistoty
Zuzana Pivcová 10.4. 09:20
Milá Soňo, svým životním postojem můžeš být pro mnoho lidí vzorem. Přeji Ti mnoho stálé vitality a ty taneční s vnukem se určitě povedou!!
Nevydařená vycházka aneb Co do přírody nepatří
Dana Puchalská 10.4. 08:52
Ano,lidi jsou někdy neuvěřitelní. Nikdy nepochopím,proč vytvářejí v přírodě takový binec.
Julius Špičák: Největší výhodou IKEM je organizační sevření a menší formálnost
Daniela Řeřichová 10.4. 05:57
Před IKEM klobouk dolů, je to institut světové úrovně.
i60rádio - nová služba pro naše čtenáře
Daniela Řeřichová 9.4. 16:07
Skvělý nápad, hned jsem vyzkoušela a funguje.
Ztrácí se mi slova
Marie Měchurová 9.4. 13:11
Je smutné, když zůstane někdo v této těžké době sám. Někdy je ale s pejskem lépe, než s nějakým morousem. Lidé už jsou netrpěliví, nervózní ze situace a projevuje se to i na vztazích v rodinách. Snad už vidíme světlo na konci tunelu.
Vzpomínka na Skotsko (6. část - Oban, Inveraray, Loch Lomond, Glasgow)
Věra Ježková 9.4. 11:05
Jejda, Martino, to bylo něco. :-)
Moje velikonoční neděle
Jana Šenbergerová 9.4. 09:44
My tuhle milou povinnost ještě nesplnili. Ani nejvyšší českou horu jsme ještě nenavštívili. Těch restů máme mnohem víc. S přibývajícími léty a ubývajícími silami bude stále těžší realizovat, co jsme nestihli, když jsme byli při síle. Tak aspoň pilně "procházím" naší krásnou krajinou virtuálně s těmi, kteří mi tak "půjčují " svoje nohy a oči, aby mé dluhy nebyly tak velké. Za to tobě, Ali, ale i všem ostatním, děkuji.
Jak jsem se vyhnul své domestikaci
Hana Šimková 8.4. 13:04
Kdo si chce najít problémy, tak si je najde. Hlavně , že jste si je vyřešil.
Poslední přání starého seniora: dožít se odchodu premiéra a prezidenta a pak v klidu zemřít
Václav Soukup 8.4. 10:17
Premiér Babiš rozhodně nebyl příslušník STB, za to by jste mohl být úspěšně zažalován. Jako
každý, kdo v té době pracoval v zahraničí, musel pouze absolvovat vstupní pohovor. Tomu
nikdo neunikl a kdo tvrdí, že ano lže. Zvolte si koho chcete, ten s dredami udělá Prahu centrem " duhových pochodů " v Evropě, naše pole budou oseta konopím, postaví se konečně základna NATO a staneme se terčem odvetného jaderného úderu. Tak hurá
do toho !
Miniatury duše 1
Zuzana Pivcová 8.4. 08:51
Věrko, jsem moc ráda, že tu pomyslné "žezlo" převzali noví tvůrci. Ty jsi jedna z nich. Děkuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.