Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak jsem se vyhnul své domestikaci
Hana Šimková 8.4. 13:04
Kdo si chce najít problémy, tak si je najde. Hlavně , že jste si je vyřešil.
Poslední přání starého seniora: dožít se odchodu premiéra a prezidenta a pak v klidu zemřít
Václav Soukup 8.4. 10:17
Premiér Babiš rozhodně nebyl příslušník STB, za to by jste mohl být úspěšně zažalován. Jako
každý, kdo v té době pracoval v zahraničí, musel pouze absolvovat vstupní pohovor. Tomu
nikdo neunikl a kdo tvrdí, že ano lže. Zvolte si koho chcete, ten s dredami udělá Prahu centrem " duhových pochodů " v Evropě, naše pole budou oseta konopím, postaví se konečně základna NATO a staneme se terčem odvetného jaderného úderu. Tak hurá
do toho !
Miniatury duše 1
Zuzana Pivcová 8.4. 08:51
Věrko, jsem moc ráda, že tu pomyslné "žezlo" převzali noví tvůrci. Ty jsi jedna z nich. Děkuji.
Simona (65): Život máme proto, abychom ho žili. S dalšími vdovami cestujeme, učíme se jazyky, žijeme naplno
Daniela Řeřichová 8.4. 08:28
Moudrý přístup k životu.
Když nemůžete vy za mnou, přijdu já za vámi, zve dnes pětapadesátiletá Lucie Bílá na svůj narozeninový koncert
Alena Tollarová 7.4. 14:06
To je lákavá pozvánka a díky za ni.
Poznáte naše česká města?
Naděžda Špásová 7.4. 12:50
Některá města znám osobně, přiznávám, že jsem to vzdala. Dobrý nápad, Maruško. :-)
Mytí vlasů je někdy věda a ne každý ji ovládá. Vlasy nesprávnou péčí trpí
Martin Vrba 7.4. 11:08
Mytí vlasů je někdy věda a ne každý ji ovládá, nejvíce o tom věděl Karel Hála https://www.youtube.com/watch?v=aS7xIFzEXfk
Fotoreportáž: ZPRÁVA O POČASÍ
Daniela Řeřichová 7.4. 08:14
Jedním slovem nádhera. Eleno, zachytila jste i TICHO.
Stalo se, co stát se nemělo
Soňa Prachfeldová 7.4. 07:33
Milý Zdeňku mnoho lidí tuto bolest prožívá a prožilo, jen čas to trochu utiší a zklidní a smutek bude snesitelnější. Milovaný člověk zůstává navždy s Vámi. Nejbližší jsou Vaše opora a jistota. Hodně sil.
Hurá do ZOO! Otevřou se také botanické zahrady či farmářské trhy. Další rozvolňování bude asi řídit nový ministr
Jitka Hašková 6.4. 16:08
Děkuji za informace. Ty zahrady a trhy mě moc potěšily. Ten neschválený Sputnik V se mi nelíbí ani pokusně.
Jak jsem „vyběhl“ nejen s pochodem, ale málem i sám se sebou
Zdenka Soukupová 6.4. 13:46
Františku, jsem ráda, že pochod dobře dopadl. Při čtení jsem čekala minimálně zápal plic. Tak ať Vám zdraví vydrží.
Manželství bez lásky. Je jich hodně, ale není to na nich vidět
Eva Kopecká 6.4. 11:04
Nikdo pořádně nevidí do manželství druhých...ale když jsou dva sehraní a vyhovuje jim to, ať si žijí podle svého. Spíš mě udivuje fakt, že dneska to bývá často spíše on, kdo na sex rezignuje dřív, než partnerka. Takže už ani moc neplatí to otřepané dneska ne, bolí mě hlava. Je opravdu trapné, když se jeden druhého musí doprošovat. A když jde o ženu, tak obzvlášť. Jak se má cítit ženská, která vypadá k světu a partner v ní vidí kuchařku, přadlenu, mámu svých dětí a uklízečku? To je lepší žít sama a jen se s někým vídat... Jasně, že po třiceti, čtyřiceti letech manželství s člověkem necloumají vášně. Ale když má ten pocit třeba padesátileta žena po krátkém soužití, nebo pětatřicetiletá s dětmi školního věku, je asi něco špatně.
Další zprávy z ponorky aneb čápi a sedm mostů
Marie Měchurová 6.4. 09:23
Na rozdíl od čapích manželů si se my dva v případě ponorky můžeme uklidit každý do jiné místnosti. Oni chudáci mají jen jedno hnízdo. Navíc si můžeme přitopit. Naši čápi (už je máme oba) měli dnes ráno peřinu ze sněhu. Milý článek - děkuju.
Vaše oči nepočkají, až covid pomine
Martin Vrba 5.4. 20:56
Neuvěřitelná povídka: Moje dvě nezapomenutelná setkání s optiky. Když mi bylo asi 40, tak mne potkalo několik životních ran, které jsem obtížně zvládal a to jen za odborné pomoci psychologů a léků. Prý ale celkem dobře, ostatní by se prý položili i po pouhé jedné podobné ráně. Do toho jsem zjistil už jen nepatrný nedostatek proti všem těm hororovým zážitkům, že vidím rozmazaně na své brýle a tak jsem navštívil úplně novou oční ordinaci na doporučení své obvoďačky. Šel jsem v určený čas hned po rozkapání očí na řadu – nikdo tam v překrásné barevné, svítící novotou čekárně nebyl a nebyl tam ani za dvě hodiny, když jsem odcházel. Byl jsem prý i prvním pacientem jedné moc pěkné doktorky na novém místě. Koukla se do papírů od mé obvoďačky, já musel dát bradu do toho „postroje“ na předepsané místečko a ona se mi koukala pomocí toho přístroje do očí a chtěla vidět i to, co beru za léky, že to může být za tou změnou, že na své brýle vidím hůře. Ale ona chtěla vědět něco i o mé zraněné duši a svěřila se, že si prožila nedávno také trauma, že se rozváděla. Já měřím skoro dva metry, ona nebyla také z těch nejmenších, ale ten přístroj mezi námi na nás (ne)byl zkonstruován a tak jsme do sebe začali narážet koleny, dál musím vynechat tu nejkrásnější pasáž, kde by ale každá erotická povídka začala teprve gradovat a budu muset pokračovat jen po lékařské linii, že jsem slzel já, ale překvapivě i ona. Já po tom rozkapání očí. Řekla, že to vše souvisí s těmi prášky a že se mám ozvat, až ty prášky přestanu užívat, a nebo když budu mít opravdu pocit, že přece jen budu potřebovat její zásah do mého nového pohledu na svět. Já jsem si ale na radu jiných doktorů koupil krásné horské kolo a začal s manželkou každý den jezdit na kole. :) Na jedné z projížděk jsem při při odpočinku na lavičce zapomněl brýle a tak jsem si chtěl v naší optice koupit jiné. Tam byl optik v náladě a vonící ne po „šanelu č.5“, ale jen po 12° pivu, který provedl zase to koukání do očí přes ten přístroj a já jsem si už svoje nohy uhlídal. On mi řekl, že ty dioptrie, které jsem mu nadiktoval, že už nesedí a že mi vyměří jiné. Od té doby jsem nosil ty brýle od něj vyměřené a viděl jsem dobře a rzjasnilo se mi i celkově, ale na tu doktorku jsem nezapomněl. Byl to totiž po dlouhé době konečně nějaký pěkný zážitek, který jsem si dokonce asi i zasloužil, zda to bylo na recept od mé obvoďačky napsaný latinsky a tedy i a na pokladnu, tak tu informaci nemám, latinsky neumím. Neodkládejte ani vy svou návštěvu očního lékaře, nemusíte tam spolu objevit jen šedý nebo zelený zákal, ale třeba i na vás tam může čekat nějaké dobrodružství? Nemusí být jen erotické, ale můžete potkat v čekárně kamarádku ze studentských let, která vám ještě nevrátila to elpíčko se zpěvákem jménem Dean Martin https://www.youtube.com/watch?v=K2b55FHt1bU
Koniklecová louka v Brně
Jana Šenbergerová 5.4. 13:48
Díky za tu krásu. Ve volné přírodě jsem je nikdy neviděla. Docela by mě zajímalo, jak takové sčítání na louce probíhá.
Jak se připravit na to, aby bylo v seniorském věku doma dobře
Helena Jelínková 5.4. 13:04
Byt mám naštěstí v osobním vlastnictví. Ale potřebuji místo vany sprchový kout. Jenom na něj finančně nedosáhnu, a půjčovat si nechci. Za týden mi bude 66 let a nevím jak bych to splácela. Snažím se ušetřit, ale rychle to s důchodem nejde. Musím tedy počkat.
Jakpak je dnes u nás doma?
Hana Šimková 5.4. 11:22
Evičko prošla jsem se ráda. U nás doma je dnes nevlídno a fouká ošklivý vítr.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.