Přehled posledních diskuzních příspěvků
Pokaká mě beránek?
Věra Ježková 5.4. 09:35
Hani, myslím, že to budeš mít u beránka dobré díky novému hezkému článku o něm. :-) My jsme na to s maminkou dbaly, já sama ještě pár let poté, co jsem s ní už nebydlela.
Fotoreportáž: Březen 2021
František Matoušek 5.4. 08:54
Hezký , stručný příspěvek doplněný krásnými fotkami. Rád jsem se prošel.
Marta - tentokrát trochu romantiky
Daniela Řeřichová 4.4. 17:09
Vlaďko, dobře nás držíš v napětí. Těším se na pokračování.
Velikonoce na chatě
Daniela Řeřichová 4.4. 09:03
Děkuji za moudré rozjímání, máte můj souhlas. Vzkříšení Krista i jara je novým začátkem.
Zmrtvýchvstání seniora Zemana
Hana Šimková 4.4. 08:32
Pane Zemane až jsem se z toho článku zapotila. Zkouším, jak se mi dýchá a jestli mě ten covid také nepřepadl. Raději nepůjdu ven vůbec a doufám, že mě nerozbolí zub. Gratuluji, že jste to zvládl a že Vás ten prevít nezdolal
FEJETON: Tramvajový predátor
Hana Šimková 4.4. 08:24
Tak zvídavý byl můj syn a kolikrát jsem se potila v nějakém dopravním prostředku. Připadalo mi to, že ho baví jak koktám a tak vždy přidal na hlase, aby to slyšel celý vagon.
Včera, dnes a zítra po pražsku
Zuzana Pivcová 3.4. 13:51
Ano, se zastávkou Holešovice to náhodou vím, ale jen proto, že někdo známý, když jede od Roztok, tak vystupuje občas v Holešovicích, a není to na nádraží. Ale ta pokladní by to také mohla vysvětlit hned. To už mi opravdu připomíná scénku s Vlastou Burianem, kterou jsem slyšela v dětství, kdy místo názvu stanice na dotaz, kam jede, neustále opakoval, že "k starýmu Berounskýmu". :-D
Koronavirová výprava na litoměřický Střelecký ostrov
Věra Ježková 3.4. 11:17
Jendo, ráda jsem se s tebou prošla, i ve vzpomínkách. Doufám, že brzy už to bude procházka skutečná. Nutrie jsou kouzelné. Znáš obraz Savrasova: Přiletěli havrani (грачи прилетели)? Moc se mi líbí.
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ IV
Vladislava Dejmková 3.4. 07:57
Chaos a improvizace mají své kouzlo. Ale občas je třeba si uklidit. Mysl, soubory v počítači i byt.
Jaroslava Panýrková: Výhodou stáří, možná jedinou, je nadhled
Daniela Řeřichová 3.4. 07:43
Paní Panýrkové jsem si vždy moc vážila a přeji jí hodně radosti a pevé zdraví.
Pohoří El Torcal ve španělské Andalusii
Helena Přibilová 2.4. 20:51
Děkuji za přiblížení dalšího zajímavého místa, které jsme během naší návštěvy Andalusie neviděli. Také fotografie jsou pěkné.
Velký pátek je připomínkou Ježíšova ukřižování a dnem přísného půstu
Elena Valeriánová 2.4. 12:22
I mně se líbí tento článek. Jednoduché a jasné shrnutí. Děkuji.
Dokážete si v téhle době ještě zazpívat?
Zuzana Pivcová 2.4. 12:20
Někdy si zazpívám se sestrou při kytaře, hlavně folkové písničky. Ale můj hlas za moc nestojí. Moravští lidoví zpěváci jsou báječní.
Zklidnit nervovou soustavu i dýchací cesty pomohou bylinky
Daniela Řeřichová 2.4. 09:05
Bylinky mají u mne místo v mnoha podobách. Kopřivový a meduňkový čaj, v létě nedám dopustit na džbán s vodou, mátou a citronem atd. Bylinky jsou tělu prospěšné, ale v některých případech je nutné konzultovat jejich užívání kvůli kontraindikacím s léky.
Jak jsme se potkali
Jana Šenbergerová 1.4. 14:47
Libore, poctivě jsem to přečetla a v hlavě mi naskočilo ???. Jasně, také nemusím rozumět všemu.
Recepty na netradiční velikonoční pochoutky, kterými potěšíte malé i velké
Jana Šenbergerová 1.4. 13:35
Líbí se mi všechny recepty, ale tentokrát se asi pustím do jidášů podle tohoto receptu, i když jsem měla připravený jiný. Přestože už jsem po zelenočtvrtečním obědě, sbíhají se mi sliny.
Kombinací vakcín vznikl omlazovací koktejl. Chyba v americkém očkovacím centru možná spustí revoluci v medicíně
Marcela Broumová 1.4. 11:02
Dobrá varianta, díky za milé odlehčení. Také mě baví úvaha o nemodernosti Big Benu a převodu tamních hodin na digitální.
Vzpomínka na Skotsko (5. část - Ostrov Skye)
Zuzana Pivcová 1.4. 09:07
Krásné barvité pokračování cestopisu a můj obdivný dík jako vždy.
Ze šuplíku zapomenuté
Zuzana Pivcová 1.4. 09:05
Je to krásné, i když desítky let staré vyznání, které by mělo mít obecnou platnost pro všechny vztahy. Děkuji i za velikonoční přání a srdečně ho opětuji.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.