Přehled posledních diskuzních příspěvků
Ze šuplíku zapomenuté
Zuzana Pivcová 1.4. 09:05
Je to krásné, i když desítky let staré vyznání, které by mělo mít obecnou platnost pro všechny vztahy. Děkuji i za velikonoční přání a srdečně ho opětuji.
Čím je člověk starší, tím hůře se učí. Ukazuje se, že toto tvrzení je nesmysl. Zaměstnavatelé to však vidí jinak
Olga Škopánová 1.4. 08:54
To, že starší lidé se chtějí učit není jen v důsledku pandemie, tak to bylo i před covidem, jen zaměstnavatelé to nechtěli vidět.
První čtvrtletí roku v kalendáři „íčka“
Daniela Řeřichová 1.4. 07:08
Hezké asociace nad kalendářem íčka, děkuji.
Jarní soutěže portálu i60 pro fotografy, zahrádkáře i turisty
Jaroslava Handlová 31.3. 12:32
Těším se na jarní příspěvky. Všem v redakci přeji také krásné jarní dny a pohodové Velikonoční svátky.
První jarní výlet do Třebušína za bledulemi a do Ploskovic
Daniela Řeřichová 31.3. 09:03
Děkuji za reportáž do míst, která moc neznám. Fotografie přírody jsou skvostné. Podobné družiny pávů jsou ve Vojanových sadech.
Fotoreportáž: Výlet do Velké Polomi
Vladislava Dejmková 31.3. 08:58
Ještě že máme stále co objevovat ve svém okolí, i když v současné době jen v rámci okresu. Také ráda fotím podobná místa, kde je v době, kdy jsou stromy bez listí, pěkně vidět. A zároveň přemýšlím, kdo a jak tam kdysi žil. I já mívám sebou strážce, ale tem je dost netrpělivý a nechce se mu dlouho čekat. Ale v posledni době se dost vylepšil.
Tři básně, převážně nevážné
Věra Ježková 31.3. 08:13
Jendo, jsem ráda, že jsi básničky zveřejnil. Víš, že mě moc baví. :-)
VIDEOSERIÁL: Komunikujeme přes Whats App. Jak aplikaci nastavit a jak ji používat?
Antonín Nebuželský 31.3. 07:02
Tak tohle známe, ale díky.
Warfarinu odzvonilo, ke slovu se hlásí moderní léky. Tisícům pacientů odpadnou testy, dieta, zvýší se jejich bezpečnost
Irena Mertová 30.3. 14:12
Tak to jsem zvědava - beru NOAC, dosud jsem si lék musela hradit jako samoplátce, což mi odčerpává docela podstatnou část důchodu. Ale nevím, zda na úhradu - aspoň částečnou - dosáhnu nyní...
Den D - Očkování proti Covidu a jak to bylo dál
Jana Šenbergerová 30.3. 12:53
Díky, Libo. A tak to má být. Já řeknu svůj názor, ty řekneš svůj. Možná se shodneme, možná také ne. Zkušenosti mohou být různé a také jsou. Je dobře, že jste to zvládli v pohodě. Většinou se dá předpokládat, že ti, kteří mají nějaké potíže po jakémkoliv očkování, mohou je mít i teď, ale také nemusí. Přeji všem očkovaným, ať je pro ně očkování přínosem. Mě to možná čeká zítra, jsem v pořadí. :-)
Putování Tichomořím v roce 1995, díl 4: Aotearoa (Nový Zéland), severní ostrov
Zuzana Pivcová 30.3. 12:34
O Novém Zélandu jsem slyšela prvně díky verneovce Děti kapitána Granta. Určitě to je velmi různorodá země. Počátkem 90. let jsem potkala někdejší spolužačku, jejíž dcerka šla už jako středoškolačka studovat do USA. Vrátila se, nastoupila k nějaké firmě, ta ji poslala do Austrálie a odtud se jela díky výdělku podívat na Zéland, zatímco my s její mámou kdysi pracně šrotily němčinu a jely tak do NDR. Moc zajímavé vyprávění, za které děkuji.
Akroteleuton o smutku
Zuzana Pivcová 30.3. 08:26
Vyjádřit poeticky své emoce a ještě navíc dodržovat určité zásady verše, to bych skutečně neuměla. Vy ano, děkuji.
Červená vajíčka, lampiony. Řecké Velikonoce jsou jiné, doslova fascinující
Daniela Řeřichová 30.3. 07:55
Děkuji za zajímavý článek, o těchto tradicích jsem nevěděla. Mentalita Řeků je mi sympatická, umějí se radovat ze života.
Andalusie - stezka El Chorro -
Jana Šenbergerová 29.3. 12:17
Ještě před pár lety by mě taková procházka nadchla, teď už po adrenalinu netoužím. Nicméně ráda jsem se prošla aspoň virtuálně. Díky za úchvatný zážitek.
Moderní hladovění. Lidé znovu drží půst, stejně jako v minulosti
Margita Melegova 29.3. 11:32
Vyslovene pust nedrzim, jen par dni snizim porce na odlehceni.
Kapsy
Zuzana Pivcová 29.3. 09:12
Věrko, to je nápaditá úvaha, díky. Do kapes strkám akorát ruce, když mě zebou, ale jinak je v současnosti moc nepoužívám. Někdy pozoruji většinou muže, jak mají v zadní kapse kalhot zastrčené pouzdro s doklady a mobil. To bych nepovažovala za moc bezpečné. Jako mladá učitelka jsem také, jako se zmiňuješ, mívala kapesník v levém rukávu.
Smutný zajíček
Jana Šenbergerová 29.3. 08:14
Nebuď smutný zajíčku, pobuď s námi na íčku, možná se tu dostaneš i k nejednomu vajíčku.
Jdeme do muzea, zatím prostřednictvím počítače. Co všechno můžeme vidět? Tady je několik tipů
Martina Růžičková 29.3. 08:09
Děkuji za připomenutí této možnosti. Nabídka je lákavá, určitě do některého z muzeí virtuálně zavítám.
Vdova Martina: Stála jsem na nové startovací čáře zatížená dluhem po manželovi a obrovskou nejistotou
Olga Škopánová 28.3. 12:23
Nějak tomu nerozumím, myslím, že pokud nebyli manželé tak dluhy partnera šly výhradně za ním.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.