Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vdova Martina: Stála jsem na nové startovací čáře zatížená dluhem po manželovi a obrovskou nejistotou
Olga Škopánová 28.3. 12:23
Nějak tomu nerozumím, myslím, že pokud nebyli manželé tak dluhy partnera šly výhradně za ním.
Den Blbec, souputník navždy věrný
Hana Šimková 28.3. 12:14
Asi se Vám to nebude líbit ,ale den blbec neexistuje. Každý si své dny vytváří sám a svádět to na nějakého blbce je hodně blbé.
Manažerky versus laskavé matky
Jana Hošková 28.3. 09:53
Páni ! Do písmene s vámi souhlasím ! Jako bych ten článek napsala i já ! Když někdy vidím americký film, jak se tam někomu narodí dítě a oni ještě malé miminko svěří "chůvám", které mnohdy neumí třeba ani pořádně anglicky, protože jsou to "aupairky", tak mi naskakuje doslova husí kůže. Chápu, že to tam asi mají těžké. Nemají takové výhody,jaké tu máme my. O to víc bychom si toho měli vážit a užít si ten čas s dítětem - uteče to jako voda a je to nevratné.
Zralá generace si udržuje sportovní návyky i v době pandemie. Mladí sportují míň, motivaci a radu by mohli získat právě od seniorů
Jitka Caklová 28.3. 09:10
"Mladí sportují míň, motivaci a radu by mohli získat právě od seniorů" Moje řeč, řekla bych, že ne jen mladí, ale vyprávějte to někomu :-). Pro mě zdravotní procházka znamená, 7 km za hodinu a půl bez treking holí, po které se vracím domů, ve "funkčním" prádle, které moc nefunguje, protože se vracím domů úplně zpocená. Střídání chůze s jízdou na koloběžce, pro mně ideál. Nemusím nic a mohu všechno. Ať žije stáří :-)
Místo, kam se ráda vracím
Daniela Řeřichová 27.3. 13:53
Kouzelné, jako vždy. A hejno racků v protisvětle je třešinka na dortu.
Vzácná návštěva aneb když přilétly dlouhonosky
Jan Zelenka 27.3. 11:16
To musela být unikátní podívaná. ještě, že jste stihla pár fotek.
Fotoreportáž: Vycházka k řece Odře
Zuzana Pivcová 27.3. 09:18
Podle fotek to tu působí trochu opuštěně, ale stejně se mi to líbí. Příroda má své kouzlo všude.
Předpověď na DUBEN podle znamení zvěrokruhu
Zuzana Pivcová 27.3. 09:12
Hezké, i když, jak píšeš, vymyšlené. Přála bych si prožít duben podle svého horoskopu. :-D
Dar od Pána
Jitka Caklová 27.3. 07:58
Svatá pravda, s covidem či bez covidu, čeká to bez rozdílu každého. Lépe je odejít do světla smířený, než ve své temnotě věčné škodit na zemí ♥♥♥
Odletíme, neodletíme?
Jana Šenbergerová 26.3. 14:41
Vidím, že jsem v tomto životě o něco přišla, ale něčeho byla ušetřena. Asi už to tak zůstane a letadla nad svou hlavou budu sledovat v blízkosti a bezpečí pevné země pod nohama, i když se mi párkrát letělo dobře. Další pěkný článek i fotografie.
Všední odpoledne
Zuzana Pivcová 26.3. 12:28
Moc hezká vycházka jako vždy a vidím, že si s novým foťákem rozumíte dobře. :-D
Evropou prochází "strašidlo falešného rasismu"
Milan Sova 26.3. 12:17
"Pravidlo "presumpce" neviny musí platit pro všechny!" To je právě ten problém ;-) V Britanii a řekl bych, že nejen tam se v otázce rasizmu používá spíš presumpce viny! Je to stejný jako u politiků ;-)
Když nemáš talent, poodhal dvorce aneb jak se rodí celebrity
Jaroslav Kolín 26.3. 10:33
Přidávám se.
Den D - Očkování proti Covidu
Jaroslav Kolín 26.3. 10:31
My jsme byli očkováni včera v Thomayerově nemocnici. Šlo to svižně a zatím se nezdá, že bychom měli nějaké podstatné následky. Jen místo po vpichu trochu pobolívá.
Blýskání na lepší časy? Lockdown by mohl skončit týden po velikonočních svátcích, předpovídá ministr Jan Blatný
Daniela Řeřichová 26.3. 10:20
Také s napětím očekávám lepší zprávy a podmínky realizace větší kulturní akce v květnu.
Kolik lidí žije v České republice? Zítra začne povinné sčítání lidu. Jeden člen rodiny může sečíst i své nejbližší
Věra Ježková 26.3. 08:07
Honzo, díky. Už jsem připravena. Budu to mít snadné. Úvodní fotka je skvělá, ale děsí mě.
Vím...
Daniela Řeřichová 26.3. 07:45
Ano, náruč Vesmíru je nekonečná a každý zde máme své místo a poslání, děkuji.
Chvála a moc barev
Marie Měchurová 25.3. 14:02
Chtěla jsem na tom blbem chytrém mobilu začít psát komentář a vidím, že jsou tam tři hvězdičky u článku. Řikám si, kdo dal tak málo hvězdiček? Byla jsem to já - omylem. Omlouvám se. Článek se moc líbí, jsem milovnice kytek a kytic.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.