Přehled posledních diskuzních příspěvků

Poznáte, kdo tudy běžel? - rozluštění

Marie Měchurová 25.3. 11:25
Tak to jsem byla vedle, jak ta jedle. Správná čiperka.

Autorka bestselleru Šikmý kostel Karin Lednická: Miluji okamžik, kdy se podaří přenést myšlenku do slov

Elena Valeriánová 25.3. 09:54
Právě jsem začala číst první díl. A mohu říci, že je to velmi silné sugestivní dílo. Jsem teprve na 54. straně, ale mohu říci, že děj je plný emocí a silného příběhu hned od začátku. Na druhou stranu silně vnímám ten smutek a těžký život tehdejších hornických rodin. Knihu čtu jako druhá v rodině, první ji četl syn a byl z ní nadšený.

Poznáte naše moravská města?

Daniela Řeřichová 25.3. 08:28
Jedná se opravdu o perly Moravy, poznala jsem všechna. Mám dát tipy?

Krasliciáda

Daniela Řeřichová 25.3. 08:10
Krásný nápad a především realizace. Když se podaří oslovit spřízněné duše, je hned na světě líp. Věřím, že Krasliciáda bude mít mnohé následovníky a určitě udělá lidem radost. Fandím všem, kteří dělají něco pro druhé a děkuji.

Gaudix - městečko pod zemí

Marie Měchurová 24.3. 12:10
Všude žijí lidé, někteří i pod zemí. Byl to jistě zajímavý zážitek navštívit tato neobvyklá bydlení. Posezení na terase takového podzemního domku bych určitě brala. Jiná zem - jiný mrav. Španělsko znám jen z okna autobusu - projížděli jsme vnitrozemím do Portugalska. Je to úchvatná krajina plná olivových hájů.

Jaro je tu, přivítejme ho

Irena Mertová 24.3. 09:12
Hezké fotky. Taky mě to často napadá - tolik tvorů, rostlin, jsou tu tak nesmírně dlouho - co my jsme to za tvory, že všechno dovedeme ničit tak rychle...

Poznáte, kdo tudy běžel?

Irena Mertová 24.3. 09:10
Tak to opravdu nevím, jsem zvědavá...

Bojím se, že ve stáří budu sám. Co když ke strachu není důvod? Single senioři žijí mnohdy spokojený život

Eva Kopecká 24.3. 07:33
Řekla bych, že 70 letá paní ovdověla v 58 letech. Jinak je to rozumně napsáno. To, že máme děti, nám nezaručí, že se o nás jednou budou starat.

Od středy se spustí očkování osob s chronickým onemocněním. Pro přihlášení je nutný unikátní kód

Elena Valeriánová 23.3. 18:32
Já myslím, že normální člověk se už v těch informacích ztrácí. A hlavně, praktici pořád většinou nemají čím očkovat. Na slovo "očkování" začínám být alergická.

Bájný chodník irského obra

Vladislava Dejmková 23.3. 15:49
Na chvíli ve Skotsku, pak zase v Isku! Děkuji, bylo to zajímavé. Takhle detailně jsem to ještě nikde nečetla.

Zemřela královna českého šansonu Hana Hegerová, bylo jí 89 let

Daniela Řeřichová 23.3. 15:05
Odpočívejte v pokoji, paní Hano. Odešla česká Edith Piaf, ale její Láska prokletá bude v mém srdci znít napořád.

Vzpomínka na Skotsko (4. část - Za hrady, jezerem a příšerou)

Jaroslav Kolín 23.3. 10:10
Opět velice pěkný článek, člověk si zavzpomíná a přijde na jiné myšlenky.

Šestasedmdesátiletá Eva Mužíková: Člověk by si měl užívat stáří, ale také myslet na dobu, kdy už to možné nebude

Libuše Křapová 23.3. 09:34
Evi, ty život zvládáš na jedničku. Jsi samostatná, pomáháš v okolí a nikdy s tebou není nuda. Jsi bezva holka.

Můj telefon blbec

Libuše Křapová 23.3. 08:03
Hanko, mám ráda tvé povídání a hlavně smysl pro humor. Ode mne palec nahoru :-)

Setkání s kání lesní

Daniela Řeřichová 23.3. 06:34
Aleno, krásný příběh a jako vždy nádherné fotografie. Musel to být silný zážitek setkat se s dravcem v takové situaci.

Velikonoce na chalupě či u babičky? Ne, vláda cestování mezi okresy do svátků zrušit nechce. Policie bude navíc kontrolovat dodržování karantény

Daniela Řeřichová 22.3. 18:35
Rozhodnutí považuji za správné. Přestože mi je líto dětí, že přijdou (již podruhé) o svou každoroční zábavu a my ostatní o možnost sdílení významných křesťanských svátků, stojí za to nadřadit vyšší zájem před naším osobním. Vydrželi jsme rok, tak snad zvládneme i toto nemilé omezení, abychom se mohli ve zdraví potkkávat v lepších časech.

Ke vstupence jsme dostali malý dárek

Daniela Řeřichová 22.3. 13:03
Pěkná aktivita, divadlo mám ráda a lidi kolem také. Přeji hodně dalších tvůrčích nápadů.

Tvůj otec celý život miloval mou sestru, řekla mi maminka na konci života

Daniela Řeřichová 22.3. 12:24
Paní Marie, děkuji za velmi silný a působivý příběh a za autentické dobové fotografie.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.