Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poznáte, kdo tudy běžel? - rozluštění
Marie Měchurová 25.3. 11:25
Tak to jsem byla vedle, jak ta jedle. Správná čiperka.
Autorka bestselleru Šikmý kostel Karin Lednická: Miluji okamžik, kdy se podaří přenést myšlenku do slov
Elena Valeriánová 25.3. 09:54
Právě jsem začala číst první díl. A mohu říci, že je to velmi silné sugestivní dílo. Jsem teprve na 54. straně, ale mohu říci, že děj je plný emocí a silného příběhu hned od začátku. Na druhou stranu silně vnímám ten smutek a těžký život tehdejších hornických rodin. Knihu čtu jako druhá v rodině, první ji četl syn a byl z ní nadšený.
Poznáte naše moravská města?
Daniela Řeřichová 25.3. 08:28
Jedná se opravdu o perly Moravy, poznala jsem všechna. Mám dát tipy?
Krasliciáda
Daniela Řeřichová 25.3. 08:10
Krásný nápad a především realizace. Když se podaří oslovit spřízněné duše, je hned na světě líp. Věřím, že Krasliciáda bude mít mnohé následovníky a určitě udělá lidem radost. Fandím všem, kteří dělají něco pro druhé a děkuji.
Gaudix - městečko pod zemí
Marie Měchurová 24.3. 12:10
Všude žijí lidé, někteří i pod zemí. Byl to jistě zajímavý zážitek navštívit tato neobvyklá bydlení. Posezení na terase takového podzemního domku bych určitě brala. Jiná zem - jiný mrav. Španělsko znám jen z okna autobusu - projížděli jsme vnitrozemím do Portugalska. Je to úchvatná krajina plná olivových hájů.
Jaro je tu, přivítejme ho
Irena Mertová 24.3. 09:12
Hezké fotky. Taky mě to často napadá - tolik tvorů, rostlin, jsou tu tak nesmírně dlouho - co my jsme to za tvory, že všechno dovedeme ničit tak rychle...
Bojím se, že ve stáří budu sám. Co když ke strachu není důvod? Single senioři žijí mnohdy spokojený život
Eva Kopecká 24.3. 07:33
Řekla bych, že 70 letá paní ovdověla v 58 letech. Jinak je to rozumně napsáno. To, že máme děti, nám nezaručí, že se o nás jednou budou starat.
Od středy se spustí očkování osob s chronickým onemocněním. Pro přihlášení je nutný unikátní kód
Elena Valeriánová 23.3. 18:32
Já myslím, že normální člověk se už v těch informacích ztrácí. A hlavně, praktici pořád většinou nemají čím očkovat. Na slovo "očkování" začínám být alergická.
Bájný chodník irského obra
Vladislava Dejmková 23.3. 15:49
Na chvíli ve Skotsku, pak zase v Isku! Děkuji, bylo to zajímavé. Takhle detailně jsem to ještě nikde nečetla.
Zemřela královna českého šansonu Hana Hegerová, bylo jí 89 let
Daniela Řeřichová 23.3. 15:05
Odpočívejte v pokoji, paní Hano. Odešla česká Edith Piaf, ale její Láska prokletá bude v mém srdci znít napořád.
Vzpomínka na Skotsko (4. část - Za hrady, jezerem a příšerou)
Jaroslav Kolín 23.3. 10:10
Opět velice pěkný článek, člověk si zavzpomíná a přijde na jiné myšlenky.
Šestasedmdesátiletá Eva Mužíková: Člověk by si měl užívat stáří, ale také myslet na dobu, kdy už to možné nebude
Libuše Křapová 23.3. 09:34
Evi, ty život zvládáš na jedničku. Jsi samostatná, pomáháš v okolí a nikdy s tebou není nuda. Jsi bezva holka.
Můj telefon blbec
Libuše Křapová 23.3. 08:03
Hanko, mám ráda tvé povídání a hlavně smysl pro humor. Ode mne palec nahoru :-)
Setkání s kání lesní
Daniela Řeřichová 23.3. 06:34
Aleno, krásný příběh a jako vždy nádherné fotografie. Musel to být silný zážitek setkat se s dravcem v takové situaci.
Velikonoce na chalupě či u babičky? Ne, vláda cestování mezi okresy do svátků zrušit nechce. Policie bude navíc kontrolovat dodržování karantény
Daniela Řeřichová 22.3. 18:35
Rozhodnutí považuji za správné. Přestože mi je líto dětí, že přijdou (již podruhé) o svou každoroční zábavu a my ostatní o možnost sdílení významných křesťanských svátků, stojí za to nadřadit vyšší zájem před naším osobním. Vydrželi jsme rok, tak snad zvládneme i toto nemilé omezení, abychom se mohli ve zdraví potkkávat v lepších časech.
Ke vstupence jsme dostali malý dárek
Daniela Řeřichová 22.3. 13:03
Pěkná aktivita, divadlo mám ráda a lidi kolem také. Přeji hodně dalších tvůrčích nápadů.
Tvůj otec celý život miloval mou sestru, řekla mi maminka na konci života
Daniela Řeřichová 22.3. 12:24
Paní Marie, děkuji za velmi silný a působivý příběh a za autentické dobové fotografie.
Fotoreportáž: Zima už je mezi vrátky, jaro klepe na dveře
Daniela Řeřichová 22.3. 08:05
Eleno, děkuji za krásnou fotoreportáž.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.