Přehled posledních diskuzních příspěvků

V jednoduchosti je krása. Ve složité době to platí dvojnásob

Daniela Řeřichová 22.3. 07:07
Naprostý souhlas, i když mám skříň plnou, nejčastěji volím kalhoty, sako a tričko, k tomu šálku. Modely jsou moc pěkné.

Toužím se nadechnout

Daniela Řeřichová 22.3. 07:03
Zuzano, děkuji za poetické vyjádření našich současných pocitů.

Jak dopadla fotosoutěž Tři podoby zimy?

Anna Potůčková 21.3. 18:46
Všem oceněným velmi moc gratuluji a za sebe můžu říci, že se budu těšit na další fotosoutěž.

Jak jsem se mýlila

Libuše Křapová 21.3. 11:07
Jo jo, Věrko :-) Byly jsme mladé a trochu hloupé , on nás nakonec čas dostihl a poučil :-)

FEJETON: Guláši, neboj, neopustíme tě

Vladislava Dejmková 21.3. 10:12
Můj muž se nikdy nezajímal o to, co dávám do guláše. Je rád, když mu ho někdy uvařím. Po svém, a určitě mu chutná. Kdo umí nejlepší guláš, to je pro muže docela dobré téma. Ale radši uvařit a diskutovat až po ochutnávce.

Jen jeden den

Věra Ježková 21.3. 07:09
Moc hezké. Přeji vám ještě spoustu takových „obyčejných“ dnů. A víc těch bez roušky.

Exministr zdravotnictví Leoš Heger: Společnost utrpěla tím, že se vláda stala pro mnohé občany nedůvěryhodnou

Alena Vlčková 20.3. 12:25
Vláda se vůbec nestala nedůvěryhodnou, jak říká pan Heger. Nedůvěryhodná je pouze pro některá média! Ta by si přála, aby to tak společnost vnímala. Nikdy žádná vláda nebyla v tak složité situaci, před nikoho nebyla postavena tak obrovská tíha rozhodování. Podle mého názoru to zvládli a zvládají dobře. Každý někdy udělá chybu z neznalosti. Ale je ihned snaha nápravy. Držím palce, aby vakcinace byla dokončena a vrátilo se vše do starých kolejí. A naději, že bude brzy všechno jak má být máme určitě všichni.

Příběh na 50 slov: Vůně života VIII - O jaru

Jana Šenbergerová 20.3. 11:28
A my dnes slavíme 10. výročí společného života. Vůbec nám nevadí, že u nás vypadá jaro spíše zimně, protože důležitější je pro nás teplo domova, který jsme pro sebe navzájem vytvořili. Přesto se těšíme, až to bude tak, jak krásně píšeš. Díky za jarní pohodu, Dano. ♥♥

Když si muž myslí, že nabral druhý dech

Hana Šimková 20.3. 10:08
Ten pán to ale přežil. Já jsem znala jiného a velmi dobře, který si také našel o hodně mladší ženu, rozvedl se , znovu se oženil, udělal si dítě, možná, a jeho žena si našla mladšího. Vyhodila ho z bytu, rovnou na ulici a on se oběsil. Jo, nikdo se přeceňovat nemá.

Fotoreportáž: Stavitel roku

Daniela Řeřichová 20.3. 07:09
Eleno, krásné, děkuji za pohádku s dobrým koncem.

Tam, kde byl založen Řím

Zuzana Pivcová 19.3. 17:54
Tak tady jsem za svého krátkého pobytu rozzhodně nebyla. Než jsme s průvodkyní dorazili ke Colosseu, už byla málem tma. Hezké obrázky, díky!

Můj první „home office“ den

Jana Hošková 19.3. 11:06
Hezky napsáno ! Myslím, že leckde je to podobné... :-)) :-))

Co s námi bude po naší smrti?

Zuzana Pivcová 19.3. 09:41
Respektuji Vaše úvahy, i když za sebe doufám, že tady tou Zuzanou ve Vesmíru neskončím. Nevím, jak to proběhne, protože jsem si to narozdíl od některých ještě "nanečisto" nevyzkoušela. Děkuji a těším se i na různé reakce.

Čím dál více času s mobilem. I to je jeden z jevů současné doby covidové

Jitka Caklová 19.3. 08:09
Osobně mi nevadí co "Ivana", nebo "Radim". Je to každého soukromá věc, obzvláště, když sám se sebou si neví rady. Pro mě osobně, každá závislost na čemkoliv, je tou nejschůdnější cestou do "pekla". Přesto, že v lázních Jeseník cesta do Pekla a posezení v něm (před deseti lety po operaci) bylo příjemné, nemusím v něm uvíznout natrvalo.

Být tak vševědoucí jako Pýthia!

Jana Šenbergerová 18.3. 15:37
Asi bych nechtěla vědět všechno. Na životě se mi čím dál tím víc líbí to znovu/objevování. Dokonce i s tím rizikem, že narazím. Vždyť se dá narazit i na hezké věci, třeba na váš článek.

Fotohádání ze světa - ROZLUŠTĚNÍ

Zuzana Pivcová 18.3. 12:54
Děkuji. Na vlastní oči jsem viděla pouze bruselskou radnici, ostrov If je znám z Hraběte Monte Christa a u jména Hrabal bylo vidět něco psáno maďarsky a navíc v jiném z těchto států by asi po něm nic nepojmenovali.

Zkamenělý Dědek a Bába u Žihle

Hana Nováková 18.3. 11:17
Krásné, není balvan jako balvan, tohle by mě bavilo a zajisté i má vnoučata - děkuji za přiblížení

Herečka Ilona Svobodová: Po smrti Petra Skoumala mi pomohla hlavně práce

Věra Ježková 18.3. 10:20
Paní Ilona mi vždy byla velmi sympatická. Stejně jako její manžel. Přeji jí hezký život.

Evropským stromem roku se stal tisíciletý dub ze španělské Leciny

Martina Růžičková 17.3. 18:55
Moc děkuji za seznámení s výsledky letošní ankety. Žádný ze stromů, kterým jsem poslala hlas, sice nevyhrál, ale to je jedno. Všechny nominované stromy jsou jedinečné a krásné :-).

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.