Přehled posledních diskuzních příspěvků

Vzpomínka na Skotsko (3. část - Orkneje)

Věra Ježková 17.3. 12:50
Martino, to sis užívala, viď? Řekla bych, že ti chyběli jen lovci mamutů. :-)

Přemýšlejte

Eva Mužíková 17.3. 10:26
U psychotestu Bohnice mám 9 bodů, chybu v deváté otázce. Testy kde mi "šrotují" mozkové závity mám moc ráda.

Lásky nelaskavé, aneb husí hejno

Zuzana Pivcová 16.3. 13:41
Hani, připadá mi, jako bych už kdysi něco podobného od Tebe četla, ale pokud ano, nevadí, pobavila jsem se.

Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ II

Jitka Hašková 16.3. 12:01
Je to krásné, ale bohužel mě bolí oči, tak si to přečtu ráda někdy později.

Z dlouholetých přátelství ve vyšším věku někdy vzniká láska. Podle psychologů jde o nejstabilnější vztahy

Ján Zábranský 16.3. 09:34
Tak mne se to povedlo. V pozdním věku dospět k stabilnímu a laskavému vztahu k sobě samému.

Stráž nad Nežárkou nejen pro Emu Destinovou

Zuzana Pivcová 16.3. 09:05
Nikdy jsem tam nebyla, ale často si vzpomenu na báječnou kolegyni, angličtinářku z jazykové školy, která pocházela z Dolní Lhoty u Stráže nad Nežárkou. Byl to její domov a věřím, že tam žije dodnes. Děkuji za pěkný příspěvek.

Volba potravin dokáže zázraky. S jejich pečlivým výběrem můžeme začít u sebe a klidně ještě dnes

Olga Škopánová 16.3. 07:22
Riziko zavlečení kontaminantů ze třetích zemí není žádné, protože všechny dovážené výrobky musí splňovat standardy EU. Kupovat lokální potraviny je hezké, ale kdyby se tak chovali lidé ve všech zemích EU tak naši vývozci spláčou nad výdělkem.

Omezujeme výdaje a jsme na finančním dně, přiznali Češi v průzkumu. Nejvíce propad zasáhl Čechy ve věku nad 54 let

Antonín Nebuželský 15.3. 14:10
Kdysi jsem četl jakousi prvorepublikovou "rukověť mladého muže". Hned na začátku mě zaujala Rockefellerova rada. Znělo to asi :"první rada mladému muži jest aby šetřil". Což mi připadá jako trvalá hodnota. To je vše.

Marta - něco se pokazilo

Daniela Řeřichová 15.3. 13:07
Další dramatická zápletka, moc pěkné čtení ze současnosti. Vlaďko, těším se na pokračování.

Nová Bystřice

Pavel Kopřiva 15.3. 11:59
Váš článek vyvolal vzpomínky na jednu závodní rekreaci v těchto končinách. U rybníka v blízkosti jednokolejky byly umístěny asi tři maringotky, ve kterých jsme trávili týdenní pobyt nejen u vody, ale doslova ve vodě. Bylo to o prázdninách a lilo tak, že nám začalo zatékat a hrozilo, že se octneme se vším všudy v rybníku. To váš pohled na Novou Bystřici je mnohem radostnější.

Pozůstalostní řízení se kvůli covidu-19 mírně prodlužují, s notáři lze v mnoha případech komunikovat i na dálku

Věra Ježková 15.3. 10:56
Maminka zemřela v lednu. Závěť nenapsala. Jsem jediná dědička. Na vyřízení pozůstalosti nespěchám.

Ze současnosti do klidného bezčasí

Dana Puchalská 15.3. 09:04
Jsem asi "ostuda" že já v Praze narozená a stále tu žijící, jsem nikdy nebyla v Radlicích. Jen jsem přes ně přejížděla.

Přišla jsem

Daniela Řeřichová 15.3. 07:02
Silný příběh v několika slovech, děkuji.

My si to naše filmové zrcadlo nastavíme

Jana Vargová 15.3. 07:02
Kdy bude casting na hlavní roli? Počítáte s natáčením i v naší české kotlině? Přimlouvám se za Adršpašské skály. - Díky za mimořádně humorný nápad.

Jak jsme hráli divadlo

Zuzana Pivcová 14.3. 16:11
Mě taky. A pamatuji si různé výroky důstojníků, o kterých mi vyprávěl jeden kamarád. Třeba když velitel místo Nalejme si čistého vína říkal Soudruzi, nalejme si červeného vína. Díky za hezké vyprávění.

Pláž pod skalním převisem a jeskyně Mořského vola (8. díl)

Zuzana Pivcová 14.3. 11:21
To je škoda, Jarko, četla bych i nadále. Tak doufám, že budeš psát i o výletech u nás (třeba i o Týně:-D). Díky, moc mě to bavilo.

Takový zvláštní sen

Irena Mertová 14.3. 09:36
Hezké vyprávění, zajímavé. Ráda čtu o snech a taky ráda sny v noci prožívám. Kupodivu se mi nyní v té šedivé době zdají sny barevné a skoro dobrodružné. Jsou plné lidí ze všech období života. Nejhorší sny jsem měla, když v práci toho bylo hodně a já jsem celé noci "pracovala" ve snu :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.