Přehled posledních diskuzních příspěvků
Tohle ti uháčkovala tvoje babička. Líbí?
Daniela Řeřichová 14.3. 08:27
Nejsem trpělivá a zručná. Obdivuji rukodělné výrobky třeba na jarmarku, ale háčkované věci jsem nikdy nemusela.
Naše dovolená na Slovensku
Daniela Řeřichová 13.3. 13:27
Hezký článek, některá místa znám, ráda bych se vrátila.
Osud jako běsnící sopka
Daniela Řeřichová 13.3. 13:24
To je silný příběh o velké bolesti i o velké lásce. Přeji Jarmile hodně síly , věřím, že jí jsou vnoučata radostí a morální oporou.
Zase spolu: společný projekt lékařů a umělců na podporu očkování
Daniela Řeřichová 13.3. 13:14
Dobrý nápad oslovit veřejnost. Samozřejmě se nechám naočkovat, protože chci žít a ne přežívat.
Putování Tichomořím v roce 1995, díl 3: Fa'a Samoa aneb život po samojsku
Vladislava Dejmková 13.3. 10:58
Ráda jsem si sem na chvíli odskočila a bylo to fajn.
Z povinného testování i přednostního očkování vypadli pracovníci sociálních služeb sloužící v terénu
Pavel Kozelský 13.3. 10:08
Tím, že vláda očkuje jen represivní složky, dává najevo, že se bude svému konci bude bránit zuby nehty. Na lidi a jejich potřeby zjevně kašle. Nás je mnoho soudruhu předsedo vlády!
O vycházkové holi
Hana Šimková 13.3. 08:50
Moc hezká báseň. Kde se taková hůl dá koupit? Teď asi nikde.
Bára Štěpánová: Nechci skončit v domácím vězení, ke svému životu potřebuji kontakt s lidmi
Daniela Řeřichová 13.3. 08:20
Zajímavý článek. Souhlasím s Bárou, že zdraví fyzické a mentální má být v souladu. Kalokagathia patří i k mému životnímu krédu. Bez kontaktu s nejbližšími bych nemohla fungovat.
Mám věci zbytné i nezbytné
Jana Šenbergerová 12.3. 14:24
Tak tady mám problém. Nehromadím, ale neumím vyhazovat věci, které mohou ještě sloužit, ale nikdo je nechce, protože si raději koupí modernější. Za každou věcí vidím lidi, kteří jí vdechli život, i ty, kteří mi ji třeba darovali. A tak stárnou se mnou a zatímco můj osud je zcela jistý, jejich je stále nejistý. Věci zbytné už dávno nekupuji a evidentně doslouživší vyhazuji. Hezky jste to napsala, asi si budu článek občast číst znovu. Také jsem došla k názoru, že toho, co opravdu potřebuji, je stále méně a méně.
Lež nemá krátké nohy
Zuzana Pivcová 12.3. 10:03
Haničko, jsi nápaditá, ty Tvé pohíádky, úvahy a další jsou čím dál lepší.
Ředitel domova pro seniory Lukáš Stárek: Budoucností je mezigenerační bydlení
Václav Soukup 12.3. 09:57
Tuto nabídku je třeba uvítat ! Znám několik mých vrstevníků, kteří se v sedmdesáti letech
starají o rodiče 90 + a netají se tím, že už jsou sami " na dně svých fyzických a zejména
psychických sil. V Praze a v ostatních velkých městech se jistě tato zařízení rychle zaplní,
ale na venkově i v menších městech to může být problém finančního rázu.
Slova útěchy. Najít ta správná je velmi těžké. Co radí odborníci, abyste situaci ještě nezhoršili?
Daniela Řeřichová 12.3. 08:54
Velm rozumný a empatický článek, děkuji.
Jak jsme hledali studánku
Hana Šimková 12.3. 08:27
Fotky jsou pěkné, ráda bych se prošla, ale bohužel.
Za bráchou na vojně
Naděžda Špásová 11.3. 14:36
Hezké vzpomínky. Myslím, že takový půlrok povinné vojenské služby by dnešní mládeži rozhodně neublížil. Trocha disciplíny není nikdy na škodu.
Projít si Vatikán
Václav Soukup 11.3. 13:57
Pamatuji si na ten posvátný pocit, když jsem poprvé stanul na Svatopetrském náměstí. I když
jsem ateista, mám už z úcty ke svým předkům ke křesťanství velmi tolerantní vztah. Díky za
tento článek !
Kdosi vyjádřil svůj pocit na plechový plot
Václav Soukup 11.3. 09:40
Kdyby nás v současné době " nedejbože / navštívili mimozemšťané, asi by celou naši planetu
důkladně vydezinfikovali a spolu s covidem bychom zmizeli i my lidé. Takové články a úvahy
mám rád. Vnášejí do duše úlevu po výlevech nenávisti známého " vakcionologa " p. Váchy.
Zemřel písničkář a spisovatel Jan Vodňanský
Irena Mertová 11.3. 09:36
Chodívali jsem na jeho hry jako studenti k stání.... měli jsme ho rádi...
Ranní kolečko kolem rybníka
Daniela Řeřichová 11.3. 08:32
Takovou procházku bych si dala líbit. A těch opeřenců! Paráda!
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.