Přehled posledních diskuzních příspěvků

Předjaří v zaniklé obci Mnich

Jana Hošková 7.3. 11:22
Málokdo tuší, jak obrovské množství kulturních památek v zoufalém stavu se nachází v Krušnohoří - to je věta "Sudetského tuláka". Věnuje se zaniklým obcím v Severočeském kraji i kulturním památkám. Doporučuji ! Ráda čtu všechny články a tímto děkuji i za váš zajímavý příspěvek !

Velký trh v Arzacheně a výlet za Magdalénou (6. díl)

Zuzana Pivcová 7.3. 10:45
Nádhera na pokračování, mohla bych Tvé vyprávění číst bez přestávky vcelku jako knihu.

Velikonoce se blíží, je čas zapojit fantazii

Danka Rotyková 7.3. 10:28
Paní Hofmanové děkuji za pěkné nápady na výzdobu, Velikonoce jsou pro mne ty "NEJ" svátky. Za normálního stavu bych už vytvářela novou výzdobu domova, letos mi chybí chuť do tvůrčí práce, jedním slovem naladění. Ale třeba to ještě přijde.

O smyslu pro humor I

Daniela Řeřichová 7.3. 09:57
Mám ráda humor laskavý, humor, který neubližuje. Namátkou vzpomenu milé obrázky J. Čapka, humor Voskovce a Wericha, M. Horníčka, Cimrmanů, F. Nepila, J. Žáčka, M. Zoščenka atd. Spolupracuji s Českou unií karikaturistů, tak mám každý měsíc přiměřenou dávku kresleného humoru. Za velmi důležité považuji umět si udělat legraci ze sebe i pěstovat humor mezi partnery.

Českého lva získal film Šarlatán a také jeho představitel Ivan Trojan

Jaroslava Handlová 6.3. 23:42
Pěkně zpracovaný přehled. Teď už si jen pohlídat, kdy který film poběží. A o zábavu je postaráno.

Putování Tichomořím v roce 1995, díl 2: Kauai (Havajské ostrovy)

Zuzana Pivcová 6.3. 11:19
Jsem moc ráda, že si mohu číst o dalším Vašem putování. Vzpomněla jsem si při tom opět na vyprávění jedné starší krajanky, které bylo zveřejněno v Meduňce a už jsem se o něm zmiňovala. Ta se na nějaké slavnosti bavila s jedním mužem a on ji pak pozval jako hosta k sobě. Teprve pak zjistila, že je to nějaký princ. Nechal ji určitou dobu bydlet ve svém paláci. Jsem ráda, že se mi do slovníku dostala tamní běžná slova jako Omlouvám se, Odpusť mi, Děkuji, Miluji tě.

Pohádka o životě

Zuzana Pivcová 6.3. 10:30
Některé Andersenovy pohádky byly smutné, tak doufám, že se opravdu dočkáme dobrého konce té Tvé. Díky, Hani.

Malé fotohádání z domova i ze světa - ROZLUŠTĚNÍ

Zuzana Pivcová 6.3. 09:40
Tak napůl jsem pohořela, raději se nebudu moc chlubit.:-D

Sloní festival v Džájpúru

Daniela Řeřichová 5.3. 13:12
To je super reportáž o akci, mně do této chvíli neznámé. Pěkné, stručné, barvitě popsané.

Malé fotohádání z domova i ze světa

Vladislava Dejmková 5.3. 11:17
Skoro vše jsem poznala, jen u toho orloje si nejsem jistá, odkud je.

Babičko? aneb Kikirikí!

Jana Hošková 5.3. 09:46
Roztomilý článek, Zuzko, i když nejdřív jsem se lekla, že jste měla onen typ babičky, která nechce být nazývána babičkou, ale jménem :-)) Další pokračování mne uklidnilo. Stejné problémy s K jsem měla s jednou svou dcerou a musela jsem se zasmát i tomu KIKIRIKÍ, to je strašně zajímavé - udělala totiž pak to stejné jako ty - když se jednou vyspala po obědě a probudila se a já hned nereagovala, ozvalo se najednou z pokojíčku KIKIRIKÍ !!! To je zvláštní shoda náhod...:-))

Už jste si zkusili namíchat doma dobrý drink? 2. díl

Zuzana Pivcová 5.3. 09:08
Pamatuji si, že jsme i s Marcelou měly období "šejkru", když jsem přijížděla na víkend do Týna, vyráběly jsme si podle Vrabcovy Kuchařky mixované nápoje. Ale to je už víc jak 40 let. Všem zájemcům na dálku přeji dobrou chuť!

Cestovatelka Jaroslava Handlová: Až se současná situace uklidní, moje první cesta zamíří na Slovensko, které miluji

Daniela Řeřichová 5.3. 07:55
Děkuji za povzbudivý rozhovor a smekám před paní J. Handlovou, která vybudovala takovou prestižní firmu. Přeji jí, aby se po překlenutí překážek v podobě pandemie mohla zase naplno věnovat svému koníčku a profesi zároveň.

Hrrr na ně... Rocker s chraplavým hlasem Jiří Schelinger by 6. března oslavil sedmdesátiny

Danka Rotyková 4.3. 15:43
Jeho písničky mám ráda, občas si je pouštím. Dokážou mi i dnes zvednout náladu, než mi zase trochu spadne - a to když si uvědomím, jak krátce žil.

Vzpomínka na Skotsko (1. část - Cesta a Edinburgh)

Daniela Řeřichová 4.3. 11:24
Martino, děkuji, četla jsem článek se zatajeným dechem. Fotografie jako vždy nádherné. Přáli jsme si s manželem Skotsko navštívit, to se nepovedlo, ale vnuk tam byl tak nadšen, že by se do Skotska chtěl odstěhovat.☺

Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ I

Martina Růžičková 4.3. 08:21
Přeji vašemu literárnímu obýváku dlouhé trvání a plno bezva literárních počinů.

Kořeny

Daniela Řeřichová 4.3. 08:05
Moc hezká úvaha, vím, kde mám zapuštěné kořeny.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.