Přehled posledních diskuzních příspěvků

Už jste si zkusili namíchat doma dobrý drink ?

Vladislava Dejmková 1.3. 08:48
Dobrá inspirace, až skončím dnes práci, něco z toho si dám.

Sardinie je nazývána Karibikem Středomoří (4. díl)

Zuzana Pivcová 28.2. 13:28
To je dobře, že už jste byly zase v plném počtu. Takže vzhůru na další cesty.

Fotoreportáž: Ahoj z Pusteven

Danuše Onderková 28.2. 11:14
Aničko moc pěkné, ale asi jsme byli na výletě stejně, také jsem výlet měla v pondělí. S tím rozdílem, že ty dole a já v povětří.

Zážitky, které vám nikdo nevezme

Zuzana Pivcová 28.2. 09:03
Danko, Ty jsi hvězda! To tedy smekám. A určitě nejen já. Díky!!

Dopisování převážně vážné IX

Daniela Řeřichová 28.2. 08:10
Červené nebo bílé - spolu pít je vždy milé.

Kachnička mandarínská na Labi

Daniela Řeřichová 28.2. 08:05
Kouzelný příběh, děkuji, a k tomu nádherné fotografie jako bonus. Pro mne navíc premiéra - nikdy jsem kachničku mandarínskou neviděla.

Neposlušné botičky on má...

Marie Měchurová 27.2. 13:39
To znám. Bylo to ještě před koronavirem. Jeli jsme do Kroměříže na odpolední koncert do Květné zahrady. Kousek od nádraží se mi na jedné botě udělala velký žralok - celá přední část se odpojila od podrážky. Čekala jsem v parku na lavičce a manžel mi v papírnictví koupil izolepu stejné rezavé barvy, jakou měly boty. Botu jsem omotali a kultura byla zachráněna. Doma šly boty do koše a byl důvod koupit si nové.

Jak jsem přišla o deštník a málem i o manžela

Eva Mužíková 27.2. 11:38
Maru, prožívala jsem při čtení Tvé obavy, jako bych tam byla s vámi. I když mám ráda lidské hemžení, v tomto případě bych také zvolila pohodlí u TV.

Srovnání linií v Zoner Photo Studiu X

Jaroslav Kolín 27.2. 10:21
Tleskám, tenhle článek je užitečný a osvěty je třeba. Já osobně mám jen ZPS 18, protože jsem usoudil, že platit roční poplatek přes 1000 Kč za verzi X se mi nevyplatí, i když neustále dostávám nabídky na slevu. Takový fotoexpert zase nejsem, abych využil všech možností ZPS X a ZPS 18, za který jsem zaplatil jednou provždy, mi stačí. V článku popisované akce má také a hojně je využívám. | Jednou už jsem tady psal, že nejsem nadšen, když na obrázku teče moře s kopce a rovnoběžky se stýkají v konečnu. U toho vyrovnání kolinearity ale souhlasím s autorem v tom, že se nemá přehánět, protože může dojít ke zkreslení, ale neuškodí ji aspoň trochu využít.| Možná by bylo dobré upozornit na ještě jeden druh úprav - potlačení světel a projasnění stínů. To byste se divili, jak ten snímek prokoukne. | Vím, že většina používá jiné fotoeditory, které jsou zadarmo, ale nevím, jaké ty skýtají možnosti. Kdyby i takové, jako ZPS, bylo by dobré je využívat.

Leden na rampouchy hrál.....

Dana Puchalská 27.2. 08:19
Hezká básnička. Já ji nikdy neslyšela. Ale nevadí,nikdy není pozdě.

Čekací rýmovačka

Daniela Řeřichová 27.2. 07:03
Děkuji za naději, také se těším.

Zákony přírody platí všude – obvykle vyhrává ten silnější nebo chytřejší

Jana Šenbergerová 26.2. 14:45
Parádní fotografie i průvodní slovo. Přesto si myslím, že jste "ulovila" krásného krahujce.

Testování pláží východního pobřeží (3. díl)

Milan Sova 26.2. 11:14
Cesty z Posady do hor jsou opravdu výživný ;-) Místy až 18% stoupání :-)

Dobré duše byly s námi i v roce 2020

Daniela Řeřichová 26.2. 11:04
Jedná se o velmi smysluplný projekt a děkuji oceněným za jejich záslužnou činnost pro druhé. Vidím kolem sebe hodně dobrých duší, i když nejsou třeba někde evidovány. Nejsme na tom tak zle, jak někteří tvrdí.

Příběh na 50 slov: Odposlechnuto v pražské tramvaji

Jitka Hašková 26.2. 09:38
Vtipné, kéž by se dali takto usměrnit všichni, kteří v MHD otravují hlasitými telefonními rozhovory.

Předpověď na BŘEZEN podle znamení zvěrokruhu

Eva Mužíková 26.2. 08:24
Irenko, tak to jsi se u mne opravdu trefila!!! / střelec/ Zrovna v těchto dnech je můj horoskop pravdivý. Provokace dokáži přehlížet, nedám reakcí na ubohou pomluvu pisatelce šanci.. No a ty radosti těla:)))) Potěšila jsi mne.

Pomoc!!!

Dana Puchalská 26.2. 07:16
Hani, to je prostě smutná realita našich dní. A Ty jsi ji převedla do poezie.

Vláda vytahuje proti koronaviru novou zbraň: lockdown. Pohyb lidí jen v rámci okresu, v noci se psem do 500 metrů od domu

Milan Sova 25.2. 23:08
Tak pane Mikušo, teď je ještě otázka, jak moc jsou ta data z Běloruska důvěrydoný ;-) Jinak nemusíte do Běloruska. Podstatně tvrdší uzavření než budete mit v ČR maji některé provincie v IT. U nás je to třetí týden, pohyb jen v rámci obce a to pouze ve čtyřech vyjmenovaných případech. Vždycky s vyplněným papírem ;-) Jinak do 500 metrů do bydliště. Na druhou stranu, proti jaru můžete aspoň do práce :-)

Vakcíny jsou již nyní dostupné chronicky nemocným lidem

Elena Valeriánová 25.2. 17:48
Děkuji za souhrnné a srozumitelně podané informace.

Někdy se mi líbí jiný výtvor, než vybrala porota

Jana Šenbergerová 25.2. 13:40
Pozorně jsem přečetla, protože jsem byla zvědavá, k čemu vaše snažení směřuje. Mám to podobně, nicméně nejvíce mě zaujala věta: "Inu, svět je jedno velké divadlo a my jsme v něm herci. Většinou." Nepochybuji o tom, že je to tak. Měníme role, převleky, jeviště. Navíc se přikláním k tomu, že je to tak vždycky. A také nepochybuji o tom, že to, co jsem teď napsala, se nebude líbit všem. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.