Přehled posledních diskuzních příspěvků
Vláda vytahuje proti koronaviru novou zbraň: lockdown. Pohyb lidí jen v rámci okresu, v noci se psem do 500 metrů od domu
Milan Sova 25.2. 23:08
Tak pane Mikušo, teď je ještě otázka, jak moc jsou ta data z Běloruska důvěrydoný ;-) Jinak nemusíte do Běloruska. Podstatně tvrdší uzavření než budete mit v ČR maji některé provincie v IT. U nás je to třetí týden, pohyb jen v rámci obce a to pouze ve čtyřech vyjmenovaných případech. Vždycky s vyplněným papírem ;-) Jinak do 500 metrů do bydliště. Na druhou stranu, proti jaru můžete aspoň do práce :-)
Vakcíny jsou již nyní dostupné chronicky nemocným lidem
Elena Valeriánová 25.2. 17:48
Děkuji za souhrnné a srozumitelně podané informace.
Někdy se mi líbí jiný výtvor, než vybrala porota
Jana Šenbergerová 25.2. 13:40
Pozorně jsem přečetla, protože jsem byla zvědavá, k čemu vaše snažení směřuje. Mám to podobně, nicméně nejvíce mě zaujala věta: "Inu, svět je jedno velké divadlo a my jsme v něm herci. Většinou." Nepochybuji o tom, že je to tak. Měníme role, převleky, jeviště. Navíc se přikláním k tomu, že je to tak vždycky. A také nepochybuji o tom, že to, co jsem teď napsala, se nebude líbit všem. :-)
BLOG - Závěť
Hana Nováková 25.2. 12:48
Někdy se ne nadarmo říká, že by pořádek měl být i ve věcech, které si do hrobu nevezmeme. A já jsem pro, sice pro živé to zrovna není jednoduché, ale musíme se přes tuto skutečnost nějak přenést.
Mužům rozvod často působí větší trápení než ženám. Podle psychologů je to i tím, že se méně svěřují se svým trápením
Rozvod Poradna 25.2. 09:57
Mnoho témat okolo rozvodů je podrobněji rozebráno na https://www.rozvod-poradna.cz.
Můžete si tam i vyrobit rozvodové dokumenty přímo on-line a rozvést se tak aniž byste navštívili advokáta.
Lidé se v době epidemie čím dál méně hýbou. Týká se to spíše mladší generace, senioři jsou na pohyb bez fitcenter zvyklí
Daniela Řeřichová 25.2. 07:51
Je to jiný životní styl, mnoho lidí si dnes bez fitka neumí pohyb představit, naprosto to respektuji. Sama jsem tam nikdy nebyla, dost dlouho jsem ale chodila do Sokola. Také cítím, že mi tuhne tělo u PC, i když se snažím chodit ven, včera 7 km.
Od pohádek ke snu
Daniela Řeřichová 25.2. 07:13
Děkuji, paní Hano, znám dobře ten pocit štěstí ve společnosti vnoučat. Napřed těch malých, bezmezně důvěřujících, pak větších, z nichž se stávají parťáci pro diskuze a dialogy o životě. Také jsme večer vyprávěli pohádky, každý den jinou, právě vymyšlenou. Občas ji chtějí i dnes, středoškoláci. Jsme schopni pak společně debatovat do noci, je to prima, člověk nemá šanci zestárnout.
Poddůstojnická škola a vánoce
Zuzana Pivcová 24.2. 13:56
Františku, dobře se to čte. Nepojímám to nijak ideově. Jen jako informace, jaké to bylo na vojně. Neměla jsem nikoho blízkého, kdo by mi o ní vyprávěl. Děkuji.
Fenomenální paměť
Jan Zelenka 24.2. 11:04
Z toho si nic nedělejte, bude hůř. To je bohužel rozdíl mezi krátkodobou a dlouhodobou pamětí. Já si taky pamatuju, co jsem dělal v první třídě, ale už nevím, co bylo včera. Pozitivní na tom je fakt, že život máme dnes samou novinku.
Můj mikrosvět je naprosto nepatrnou součástí celého Vesmíru
Jana Šenbergerová 24.2. 10:22
Dodávám, že souhlasím s naší "nepatrností", nicméně naše důležitost netkví ve velikosti, ale neoddělitelnosti od Vesmíru. Jsme jeho součástí, bez které by mozaika světa nebyla celá, tedy dokonalá. Vtip mě pobavil dvakrát. Nedalo se to přehrát přímo, tak jsem šla přes uvedenou adresu. Zapnu zvuk, vidím, že Zdenka Studénková mluví, ale neslyším o čem, protože do toho hlasitě hraje hudba. Samozřejmě jsem si nevšimla, že si Pavel něco přehrával, ale vypnul jen mikrofon a já to sama pustila. Upřímně ti přeji, Jitko, ať jsi ve všech vztazích v pohodě. Nepochybuji, že budeš, protože "úhel pohledu" už ovládáš.
Naše první kroky na ostrově (2. díl)
Dana Puchalská 24.2. 09:24
Jarko.Je vidět, že jsi profesionál. Bedekr pro ty, kteří se tam jen tak nedostanou. Děkuju.
Vladimíra (74): Být vdovou je třeba se naučit
Jana Hošková 24.2. 09:13
Smutné...a přece by stačilo tak málol Mít syny a jejich rodiny vedle sebe, být součástí jejich rodin. To je to, co člověka drží. Bohužel to leckdy nejde.
Fotoreportáž: Objev
Dana Puchalská 24.2. 07:20
Nad'o, děkuju za krásné fotky z kraje,kam jsem kdysi jezdila. A nutrii jsem našla.
Marta - a život jde dál
Daniela Řeřichová 23.2. 18:07
Zajímavě se příběh zaplétá a rozplétá, jsem zvědavá na další vývoj.
Monte Carlo, svět hazardu a Formule 1
Naděžda Špásová 23.2. 09:04
Byla jsem tam dvakrát a moc se mi tam líbilo. :-)
Doma vyrobená rouška či šátek nestačí, vláda nařídila nosit respirátory. Pro některé seniory to může být problém
Hana Řezáčová 22.2. 23:40
Respirátory nejsou cenově nedostupné, známá si koupila krabici za 140 Kč, tedy jeden 14 korun ... Respirátor má "výdrž" cca 8 hodin, tak tomu, kdo nechodí do práce a jde jenom nakoupit či na poštu, tak jistě vydrží na vícekrát (tím samozřejmě nemyslím dva měsíce!!!) - je třeba respirátor doma opatrně za gumičky sundat a někam pověsit, tím vyvětrat, neukládat jej hned do igelitového pytlíku ... Co se týká dýchání, samozřejmě je to bariéra, která není moc příjemná, ale chvíli při nákupu se to dá vydržet a "větrat" dýchací cesty můžeme někde na procházce v přírodě ... Nedá se prostě v současné době jinak, virus je infekčnější a je lepší vydržet trochu nepohodlí než se nakazit ...
Dobrodruzi v čase covidu - podívejte se na diskusi cestovatele, horolezce a jachtaře
Antonín Nebuželský 22.2. 19:56
Můžu je obdivovat, ale pro mě, důchodce to má jaký efekt??
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.