Přehled posledních diskuzních příspěvků
V Česku vzniknou trasy po stopách slavných filmů
Zdenka Jírová 1.7. 00:18
To je velmi dobrý nápad. Díky filmovým scénářům objevíme krásy naší vlasti, o kterých jsme třeba ani neslyšeli.
Naše tipy měsíce aneb Co se dá dělat v červenci
Alena Tollarová 1.7. 00:15
Fakt je každému jedno, jak na pláži vypadá? Mně teda ne. Ale teď, poučena, to povadlé břicho klidně sebevědomě vystrčím! A co takhle rozšířit naši legraci s pokrývkami hlavy na kreace plážové?
Já nejsem já
Zuzana Pivcová 30.6. 19:53
Haničko, změna je život, a tahle vnější změna Ti podle mého sluší. A že bys i jinak "už Ty nebyla Ty" (viz Tvé Já už nejsem já), tak toho se rozhodně neobávám!!
Lásko má v konečné podobě
Jitka Chodorová 30.6. 19:14
Mně už dávno docházejí slova při čtení tvých básní, tak snad jen 1***** Díky Zuzko.
Odpoledne na zámku Světlá nad Sázavou
Zuzana Pivcová 30.6. 12:28
Ty jsi, Maruško, klasická všestranná cestovatelka, které jen tak něco neunikne. To zaslouží ocenění. I to, jak o všem dokážeš povyprávět.
Můj tip na dovolenou: Kréta
Blanka Hlobilová 30.6. 12:11
Souhlasím, byla jsem na Krétě loni v září s kamarádkou. Krásná příroda, hezký hotel, plno jídla a pití. Nemohly jsme si stěžovat. Na výlety jsme jezdily samy. Doporučuji!
Můj tip na dovolenou: Lodí Silva po Jadranu
Zdenka Jírová 29.6. 23:40
Takovou dovolenou je dovoleno závidět. Také miluji Chorvatsko, i když jsem tam byla jen třikrát. Několik Vámi jmenovaných míst jsem také navštívila - Hvar, Krku, Dubrovník aj. O takovéto možnosti cesty lodí jsem nikdy neslyšela.
Ladislav Chudík: u nás primář Sova, doma divadelní pojem
Dagmar Bartušková 29.6. 19:18
Herec s vysokou úrovní - tak to byl Ladislav Chudík alias primář Sova.
Pivovarská pouť
Jitka Chodorová 29.6. 17:17
Do Strakonic jsme jezdívali na slavnosti piva, když byly ještě spojené s dětmi, a vnuci domácí byli ještě malí kloučkové, doprovodný program a neckyáda tam táhly lidi, užili si taťkové, dědové i děti. Pak prý do toho někdo zasáhl, že to není vhodné,aby dětské hry se konaly společně s pivními slavnostmi,ale nám se to všem líbilo, už jenom ta procházka při řece je pěkný zážitek. Díky Hanko za přiblížení letošní atmosféry.
Politiku v seriálech přebíjel Dietl mezilidskými vztahy
Elena Valeriánová 29.6. 15:24
Byl to mistr svého řemesla. Myslím, že našincům takovéto seriály více pasují (viz Policie Modrava) než ty cizokrajné telenovely a nebo kriminálky, kde jsou jen světelné efekty a přeblýskávání. Mistrně vše vyřeší z mikroskopické kapičky krve unylá blondýna na jehlách a v sexi kostýmku.
Prázdniny
Elena Valeriánová 29.6. 11:20
Vtipné, veselé, prima.
I když nejsem kantorka
lákala by mě třeba Mallorka,
jeli bychom rádi
taky na Kanáry.
Láry fáry
zůstaneme doma
a budeme rádi.
Začíná nejslavnější tenisový turnaj a tipovačka o Nordic walking hole!
Miroslav Štorch 29.6. 09:33
Tenisoví odborníci ve světě upozorňují na tři nebezpečné Češky, které se mohou prosadit ve Wimbledonu - obhájkyně Kvitová, finalistka z letošní Paříže Šafářová a letošní finalistka na trávě z Birminghamu Plíšková. Budou to letos zajímavá utkání.
Naše boxerka
Zuzana Pivcová 29.6. 07:43
Moc pěkné, mám ráda vyprávění, kde informátorem je samo zvířátko!
Hrad Křivoklát je mezi hosty stále oblíbenější
Zdenka Jírová 28.6. 22:33
Křivoklád je perlou mezi našimi hrady. Moje dcera tu měla svatbu a byla opravdu krásná.Personál byl v dobových krojích, slavnostní síň byla nádherná. Pro podobný účel vřele doporučuji.
Hrad kruté Čachtické paní je znovu otevřen
Zdenka Jírová 28.6. 22:29
Četla jsem kdysi skvělou knihu od Nižnanského Čachtická paní, kde se čtenář zevrubně seznamuje s pověstí i s historickými daty o kruté paní. Těšila jsem se na filmové zpracování, mělo velkou reklamu, ale ve skutečnosti mne, ale i další diváky film zklamal.Divím se, že se Juraj Jakubisko více nedržel známých událostí, takto byl film mnohdy nesrozumitelný a v rozporu s knihou.Proto asi neměl velký úspěch.
Dejte pozor, aby vysněná dovolená nebyla za trest
Jaroslava Handlová 28.6. 20:06
Všem přeji hezké léto a dovolenou bez nehod. Gratuluji výhercům soutěží.
Nejen letní rychlovka aneb Ovesná kaše
Alena Várošová 28.6. 18:01
Paní Dano,díky,díky.Znám tuto chutnou ovesnou kaši,ale dělám ji odhadem.Dávám vždy malou lžíci medu,místo cukru.Dobrá mňamka s čerstvým ovovem jedinečná.
Můj tip na dovolenou: Egypt
Dagmar Bartušková 28.6. 14:48
Paní Aleno, naprostý souhlas. V Hurghadě bylo božsky. Bydleli jsme v ohromném hotelu Sea Gull a tak jak píšete, i my si to tam náležitě užívali. Jeden zlatník, který si říkal Max, mě chtěl koupit za 12 velbloudů. Pro blondýnky dost nebezpečno!!! :)))
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.