Přehled posledních diskuzních příspěvků
Jak jsme přišli o Podkarpatskou Rus
Dagmar Bartušková 28.6. 09:40
Můj děda - jako mladý učitel, dostal na jeden rok umístěnku do Podkarpatské Rusi. Často jsem chtěla, aby mi vyprávěl, jaké to tam bylo a co prožíval. Nikdy nelitoval toho, že byl takovou dálku od domova - od Jičína.
Pravé léto začne s prázdninami
Dagmar Bartušková 28.6. 07:28
Z extrému do extrému. V létě je pro mě pětadvacítka stupňů tak akorát.
Je libo skandinávský, retro nebo rustikální styl nábytku?
Zdenka Jírová 27.6. 23:48
Tento článek i články související jsou jako neplacená reklama všech prodejních řetězců - jsou zde všechny vyjmenovány. Myslela jsem, že to bude něco o zručnosti ne o reklamě. Promiňte, že to tak píši, ale reklam mám dost z televize. A ty jejich slevy jsou většinou dost problematické. Nebo myslíte, že to dělají z lásky ?
Stezka Jáchymovské peklo připomíná historii lágrů
Zuzana Pivcová 27.6. 19:45
To by mě velmi zajímalo.
Praha pro mimopražské
Radovan Cakl 27.6. 18:40
Jaru, moc hezky napsaný článek se spoustou užitečných informací. A těch pěkných fotek. To nemá chybu.
Bartoška a Balzerová se objeví v nové komedii
Vladka Steinová 27.6. 17:14
Přesně tento článěk vyšel v Č eských novinách v rubrice kultura a v dalších denících.Také o něm byla zajímavá reportáž na komerční TV stanici Kino Svět. Pan Bartoška je po těžké nemoci a po náročných chemoterapiích, jistě sám ví, zda natáčení zvládne. Snad nepůjde o průměrný film typu Líbáš jako bůh a Líbáš jako ďábel. Paní Balzerovou mám moc ráda, ale více se mi líbá na divade např. v perfektní inscenaci Šumař na střeše na Fildovačce, kde hrála po boku Tomáše Topffera a kde oba podali vynikající výkon.
Výlet do kouzelného údolí Na Pilce
Hana Rypáčková 27.6. 10:46
Moc hezké, tak jsem se namlsala , líbilo by se mi tam pobývat a šmejdit...Byla jsem v Chrudimi, Slatiňanech, ale tento kout neznám.Na Pilce -docela levné ubytování s plnou penzí...
Závist
Zuzana Pivcová 27.6. 09:11
Já si, Haničko, vůbec nemyslím, že by měla závist místo speciálně u Tebe. Rozhodně ne z Tvé strany. Jsi hodně kritická i sama k sobě, ale máš právo na to, mít se ráda v té podobě, v jaké se zde ukazuješ i nám. Každý se nějak srovnává s tím, co ho potkalo, a volí k tomu postup sobě vlastní. Ale Ty jsi fajn a lidi zde Tě mají nepředstíraně rádi.
Antonie Nedošinská, hvězda prvorepublikového filmu
Vladka Steinová 27.6. 05:48
Vynikajííc herečka, ztvárnila nespočet maminek a dobrých žen,hlavně po boku T.Pištěka, s nímž de facto na plátně vytvořila nezapomunetelnou dvojici. Žel, nedožila se vysokého věku.Na filmy, kde ona exceluje, se vždy ráda podívám.
Konopný olej na péči o vlasy? Vetřete a stanou se zázraky
Hana Rypáčková 26.6. 20:02
Zrovna mi Soňa vyprávěla, jak si užívá v konopných lázních a jak má vláčnou pleť.Obdivovala jsem její opálení.Možná i vlivem oleje...
Zemřela legenda českého komiksu Kája Saudek
Zuzana Pivcová 26.6. 17:56
Pan Kája Saudek byl asi menší bohém než jeho batr Jan, rozhodně ale ne menší talent. V ulici 28. října, téměř na Můstku, je nyní jeho muzeum. Pro mě zůstane nejvíc spjat s filmem z 60. let Kdo chce zabít Jessii, který tehdy působil mezi "obvyklými" filmy jako bomba. Je ale pravda, že sešitové komiksy jsem neznala.
Bylo, nebylo...
Zuzana Pivcová 26.6. 17:46
Připomněl jste tu zkratkovitě něco o dávné historii a ještě se vyznal z lásky k naší zemi, navíc velmi poeticky. Je dobře, že i přes různé novodobé minusy si v sobě mnozí zdejší lidé zachovali vlastenectví. Myslím, že člověk, který hodně jezdí, má možnost srovnání a v závěru dá svůj "hlas" své zemi, to myslí upřímně.
Horoskopičiny - Raci
Zuzana Pivcová 26.6. 13:04
Na Tebe to asi sedí, když jsi to sama napsala. A někomu z mých známých z minula byla tahle široká charakteristika také jak střižená na míru.
Můj tip na dovolenou: La Manga del Mar Menor, ráj mezi moři
Zuzana Pivcová 26.6. 12:39
Mrtvé moře a bahno by mě lákalo moc. Vím jen, že kdysi, když jsme byly v Rumunsku v Eforii-Sud, tam kousek od moře bylo jezero Techirghiol (asi už to píšu nesprávně po těch letech) a někteří rekreanti kombinovali během pobytu léčivé bahno jezera se slanou mořskou vodou. Já tehdy ne, dnes by to bylo fajn. Vaše nabídka dovolené se mi moc líbí.
Ondřej Neff: sci-fi, internet a noviny
Hana Rypáčková 26.6. 10:53
Ač Sci-fi nečtu, jeho internetové stránky ano. Jako učitel fotografovaní je skvělý.
Kouzlo časů minulých: Modrá knížka
Zuzana Pivcová 26.6. 07:43
Váš příběh je opravdu jako kronika tehdejší doby, bez přehánění, bez velkých pochval i kritik, pohled na dobu očima tehdejšího mladého muže, který se měl co ohánět.
Mám už se zastavit?
Miroslava Jachimová 26.6. 06:53
Moc krásné, sice mi chybí "hlas" přednášející, ale zase mohu lépe než ve Ville Pellé vstřebat obsah slov
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.