Přehled posledních diskuzních příspěvků
Aktivisté protestovali v Praze proti kožešinovým farmám
Zdenka Jírová 29.5. 23:58
Jsem rozhodně pro zákaz chovu těchto zvířat. Viděla jsem chovné klece, je to děs.
Jaroslav Uhlíř: Dnes už pohádka není vzácnost
Zdenka Jírová 29.5. 23:50
M á m r á d a jeho písničky i jeho pořady, které měl s Karlem Šípem. Jeho účast v programu zaručuje dobrou náladu.
Giacomo Puccini: mistr nádherných operních árií
Zdenka Jírová 29.5. 23:46
Myslím, že u jeho kritiků to byly takové "kyselé hrozny". Jeho hudba to vypovídá sama.
Jarní fotopříběh: "Co bychom se báli na Sasko-Švýcarské skály"
Marie Novotná 29.5. 21:14
Nádherný výlet a kouzelné fotky.Miniatury jsou krásné i u Mariánských lázní -,,Park Boheminium". A další-miniatury na zámku ,,Berchtold".
Věda podaná zajímavě i zábavně
Libor Farský 29.5. 20:28
Právě tohle jsou okamžiky, kdy mi vadí, že už nežiju v Praze. Leccos internet nemůže nahradit.
Katka
Lidmila Nejedlá 29.5. 17:58
Další zajímavý příběh, Míšo. Je to věčné dilema vztahů mužů a žen. Díky.
Proč je pro nás důležitý Den boje proti rakovině
Zuzana Pivcová 29.5. 17:19
Každý, kdo něco takového prožil sám nebo u svých nejbližších či přátel, ví, co to znamená. Mojí mamince tehdy před lety neřekli diagnózu, pouze nám, ale ona to stejně pochopila a vyslovila. Myslím, že je dobře vědět pravdu, ale zároveň s ní mít i naději a také víru v samouzdravovací schopnosti.
Nad New Yorkem se otevřela vyhlídka ve výšce 400 metrů
Zuzana Pivcová 29.5. 17:14
Vypadá to velkolepě. tak hlavně, ať má lepší osud než Dvojčata.
Cesta za Pilávkou
Alena Vávrová 29.5. 12:34
Růženko, moc hezké pohádkové vyprávění a hezké místečko se studánkou a studánkovou vílou Pilávkou, které jsi navštívila a seznámila nás s ním. Dík!
Jan Malýpetr byl velký propagátor tělocviku
Hana Rypáčková 29.5. 12:12
Vůbec jsem netušila, proč maminko Sokolka o každém, kdo učil tělocvik říkala ,že je malý Petr....
Jarní fotopříběh: Rozhlédni se, člověče!
Hana Rypáčková 29.5. 08:33
Jak ráda mám turistické příspěvky! Jen bych potřebovala se všude zastavit a prožít si to.Byla jsem tam kdysi, ale tak jsem si to nevychutnávala.Pro mne už zájezdy nejsou. Jsem moc ráda ,Soňo.Je to tam bezva.
Volno
Hana Rypáčková 29.5. 08:29
Mně to tedy potěšilo.Dokument - všechno bude i borůvky budou!
Jak snadné, podívat se na tvé fotky...Hezké.
Helfštýn bude knihovnou pod širým nebem
Marie Magdalena Klosová 28.5. 23:05
Hrad Helfštýn stojí i za opětovnou návštěvu kdykoliv,s atraktivním programem i bez něj.Je úžasný!
Vezměte svá vnoučata na mistrovství v lovu kaprů
Lidmila Nejedlá 28.5. 22:31
Škoda, že nemám zrovna čas. A že by měl kapr 34 kilogramů??? Myslela jsem, že rybáři přehánějí jen délkovou míru.
Kolik utrácíte za psa či kočku?
Naděžda Špásová 28.5. 18:42
Myslím, že není žádná hanba věnovat zvířatům lásku a péči. Na rozdíl od lidí jsou vděční a tu náklonnost vám s radostí vrací. Máme dva pejsky a nedali bychom je za nic na světě.
Fotografie na Hlavním nádraží přiblíží Hanzelku a Zikmunda
Jana Šenbergerová 28.5. 16:33
Byli dobří a zajímavě o svých cestách psali.
Kouzelná Praha
Jana Šenbergerová 28.5. 15:16
Maruško, s chutí jsem si početla, jak jste s vnukem objevovali krásy Prahy, ale marně se snažím prohlédnout si Fotodokumentaci - odkaz nefunguje. Pomóc!
Jarní fotopříběh: Konkurz do soutěže AZ- kvíz v Brně
Jaroslava Handlová 28.5. 12:25
Když nejsem někde odjetá, tak ráda doma sleduji AZ kvíz.
Baví mne poměřovat svoje vědomosti se soutěžícími. Často vyhrávám, ale vím, že na ostro by to jako naschvál nemuselo dobře dopadnout. Držím Vám pěsti.
Baťův kanál
Marie Seitlová 28.5. 09:54
Plavba po Baťovu kanálu je zajímavá a celý zájezd byl pěkný. Hanka měla super počasí a já jela se svou skupinou toto úterý a už jsme to štěstí neměli. Sice jsme nezmokli, ale sluníčko nevykouklo. Ale i tak se seniorům líbilo a těší se na další zájezd v červnu do Lešné na zámek a zoo.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.