Přehled posledních diskuzních příspěvků

Světovému hokeji vládne Kanada, Češi jako loni zůstali bez medaile

Miroslav Štorch 17.5. 19:59
Prohrát s lepšími soupeři není ostuda a naši hráči dali do hry srdce i hodně sil. Je to jej jedno z mnoha utkání, která hráči za kariéru odehrají. Nezískat doma medaile je smutné stejně jako v roce 2004 ve stejné hale. Politici chtějí lidem dopřát "chléb a hry" už od antiky, aby se příliš nestarali o politiku a rozkrádání státních peněz :-(

Obyčejné ráno

Eva Mužíková 17.5. 19:21
Elen, krásné vyznání.. fotky přímo od profíka... hezké, milé

Moje malování: není barva jako barva

Dana Kolářová 17.5. 18:49
Také mám ráda bílé stěny. Děkuji za příjemné čtení o vlastnoručním malování.

Jarní fotopříběh: Olomouc

Hana Rypáčková 17.5. 17:37
Líbí se mi mexické tkaniny.....Jen jsou dost těžké.

Laďa Kerndl: Sinatra z České republiky

Dagmar Bartušková 17.5. 14:15
S Laďou jsem se setkala face to face po jednom z jeho koncertů. Má ohromnė charisma a je to štramák. Se Sinatrou jsou šálek mé kávy.

Do "otevřeného domu" s otevřenýma očima

Elena Valeriánová 17.5. 14:02
Zuzko, děkuji za tento článek. My, mimopražští máme určitou nevýhodu (a máme jen ta obyčejná rána) a tak jsme rádi, když se něco dozvíme a podíváme se tam alespoň na fotkách. Strašně ráda čtu tvůj sloh, kde vidím, jak je čeština bohatá.

Stella Zázvorková: důvtipná herečka s nezdolnou energií

Dagmar Bartušková 17.5. 13:45
Herečka par excellence. V osobním životě jedna velká tragedie - ztráta dcery Jany, která se otrávila.

Cry - baby

Zuzana Pivcová 17.5. 08:46
Máte, Míšo, velké nadání ztvárnit celé příběhy lidí na situačně poměrně malé ploše. A i zde ve mně zaznělo něco, co jsem před lety podobně zažila. Jako svědkyně telefonátu, který jsem neměla slyšet a který byl začátkem konce. Díky.

Láska se rozpustila

Eva Mužíková 16.5. 22:15
Zuzko, všechny Tvé básničky , přestože jsou někdy i smutné a také jim vždy nerozumím, čtu velice ráda. Jsi vzácný člověk, moc si Tě vážím a jsem ráda, že jsem se s Tebou, byť krátce, mohla osobně setkat. Děkuji

Jste mistr všech mistrů, složil Gott poklonu Jágrovi

Miluše Hasenohrlová 16.5. 20:16
Ten Kája nám nějak zhubnul ???Zdá se mi, že mění podobu ???

Čeští hokejisté se utkají o bronz s Američany

Miroslav Štorch 16.5. 19:52
Jak byli rozhodčí k Česku tolerantní v utkání s Finskem, tak nám upřeli rozhodčí branku, která by v NHL byla uznána.n Ale to je sport a naše družstvo se musí soustředit o boj pro získání alespoň bronzových medailí.

Květiny na zámku Ctěnice

Elena Valeriánová 16.5. 18:00
Jsem zvědavá, musím si toho "Honzíka" najít. Tak se tam zítra mějte krásně.

O hokeji

Jaroslava Handlová 16.5. 10:55
Gratulace k medailím i veršům. Tak, ať zítra přibydou další!

Život Oldřicha Kaisera provází velký talent i boj s alkoholem

Zdeněk Horenský 16.5. 08:20
S Oldou jsme se jako mladí potkávali v době jeho studování v Brně v různých podnicích, vždy byl bezva do party a dokázal sešlosti bavit. Už tehdy začínal být "pan herec". A ty sešlosti bývaly povětšinou s přítomností alkoholu.

Open House Praha zpřístupní veřejnosti zajímavé budovy

VANDA Blaškovič 16.5. 06:40
Ještě upozorňuji na otevření Pražského hradu - dnes 16.5.2015 budou pro veřejnost otevřeny běžně nepřístupné reprezentační prostory Pražského hradu. Můžete tak navštívit Rothmayerův sál, Španělský sál, Rudolfovu galerii a mnohé salonky Jižního křídla Nového paláce. Po celé prohlídkové trase bude probíhat výklad o zařízení a využití sálů pracovníky průvodcovské služby Správy Pražského hradu. Začátek v 9 hod. Vstup z 1. nebo 2.nádvoří. Loni byla návštěvnost 55 tisíc lidí za den.....takže fronty....

Závěsná toaleta? Čím výše, tím lépe

Jana Šenbergerová 16.5. 00:15
V paneláku neni co řešit. Tady není kam zavěsit, protože nehodláme vrazit sto tisíc do rekonstrukce jádra. Raději děláme všechno pro to, aby klouby nezlobily.

Co dříve běžně nešlo

Hana Rypáčková 15.5. 19:06
Pilot a alkohol,životabol-to je špatná kombinace...

Farmářské trhy: nákup i zábava

Hana Rypáčková 15.5. 19:03
Máme trhy 2x za měsíc na hradě.Dobré zboží.Nakupuji tam.

Letem světem kolem hory Říp až na vrchol

Dana Kolářová 15.5. 18:22
Ráda jsem se prošla na Říp. Zajímavá reportáž a hezké fotky.

Máj

Zdenka Žichovská 15.5. 16:19
Líbí se mi, ale asi je připravená k vydání na zítřek. Dnes je teprve 15.5. Potěšilo mě, že nejsem sama kdo občas neví který je den.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.