Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jarní fotopříběh: Sluneční paseka

Marie Novotná 12.5. 11:03
Zojo,to je moc krásná příroda.A co Pípalka?Nechce se mi věřit,že byla zavřená.Díky za pěkné počtení a hezkou fotodokumentaci.

Počteníčko o mládeži

Zuzana Pivcová 12.5. 09:23
To, co Tobě, Hanko, připadá při Tvé práci se seniory samozřejmé, pro jiné asi samozřejmé není. Dívky se mi mnohdy zdají horší než chlapci ve svém projevu, mluvě i ochotě vůči starším.

Kuchařské fígle

Radovan Cakl 12.5. 07:46
Jani, sdílím Tvé nadšení, to se mi bude hodit.

II. světová válka z vyprávění rodičů

Zuzana Pivcová 12.5. 07:09
Jsem moc ráda, že jste tenhle příspěvek napsala, protože mě zajímají všechny údaje, vztahující se k válce, a to nejen oficiální, naopak spíš z pohledu každodenního žití. Potvrzujete mi i fakta z dokumentů, týkající se německých uprchlických táborů z konce války nebo bombardování Drážďan. Díky.

Hrad Helfštýn bude hostit přehlídku historie vojenství

Anna Potůčková 12.5. 00:26
Opravdu stojí za to si tam udělat výlet. Já tam byla v sobotu 9.5. Konala se tam akce HELFŠTÝNSKÝ OKRUH, což je jízda auto a motoveteránů na tento hrad. A letos jich tam bylo opravdu moc. Bylo hezké počasí, bylo slunečno a tak hrad byl v obležení nejen veteránů ale také množstvím lidí.

Poděbradská mozaika

Marie Novotná 11.5. 21:10
Já Ti děkuji za to,že místa o kterých jsem neměla nejmenší tušení jsem viděla na vlastní oči ,pod Tvým vedením, s tak báječnou partou íčkařek .

Stezka korunami stromů čeká miliontého návštěvníka

Zuzana Pivcová 11.5. 19:17
O něčem podobném jsem četla prvně loni v létě při návštěvě muzea v Písku, ale vůbec jsem nevěděla, co to Stezka korunami stromů je. Teď už vím, musí to být moc hezké cestování.

Seniorky na cestách

Lidmila Nejedlá 11.5. 15:00
Přesně tak to bylo a s Bertíkem jsme si to užili. Díky děvčata.

Chcete mít své svatební šaty v Národním muzeu?

Alena Tollarová 11.5. 14:05
Já mám schované šaty i boty. Ale nejsou ještě až zase tak historické. 1977.

Hokejová tipovačka: šest soutěžících získalo 10 bodů

Dana Kolářová 11.5. 09:40
Blahopřeji všem soutěžícím v Tipovačce, kteří správně odpověděli na otázku - V jaké minutě padne první gól zápasu Česko - Německo.

Beznaděj

Zuzana Pivcová 11.5. 08:11
Je to velmi smutné, ale i ve svém smutku velmi krásné vyjádření, za které děkuji.

To není Kanada, ale Svatojánské proudy. Nirvána českého turisty

Hana Rypáčková 11.5. 07:57
Pěkně popsaný výlet...Kde je Svatojánským proudům konec.Ale asi by stejně byla řeka obtažená a prošpikovaná silnicemi s obr hotely a Ztracenka nadobro ztracená.Co se rodiče navyprávěli.Asi si dám jízdu tam i zpět některou neděli.Ovšem tlačenice lidí- to celé kazí.

Láska je jen sen

Vladka Steinová 10.5. 20:16
Krásné májové vyznání.

Utajený přesun ke krmelci lásky

Jana Šenbergerová 10.5. 10:44
I když na to špatně vidím, smát se mohu. :-)))

Smutný osud krásného nádraží Praha – Těšnov

Vladka Steinová 10.5. 10:07
Opravdu smutný konec krásného nádraží,"DENISKY," které muselo ustoupit magistrále. Je velká škoda, že nesprávným rozhodnutím se šmahem zničí nádhera a skvost architektury.

K tobě se přikovám

Libuše Křapová 10.5. 10:06
Ilustrační obrázek u básně mate, nesedí mi tam a báseň ztrácí smysl :-((( Prosím redakci, vyměňte ho

Na podporu hokejistů vznikly písně i videoklip

Květoslava HOUDKOVÁ 10.5. 03:16
Často teď městem projíždějí auta hokejových fandů s vlaječkami ČR. O to víc musíme dodržovat přechody pro chodce, aby nás ti pitomci nepřejeli. Mně i rodině je - naštěstí - hokej "ukradený" !

Konec války připomene řada vzpomínkových akcí

Květoslava HOUDKOVÁ 10.5. 03:11
U nás - v Kostelci nad Labem - byla také akce k Osvobození, navíc spojená se zprovozněním adaptovaného Domu volnočasových aktivit a Infocentra. Na náměstí 2 hod. hrála Vojenská hudba - pestrý repertoár vč. Abby =to jsem si smlsla! Požádala jsem o vizitku - tady kontakt na vedoucího: m.kuhn@vakmb.cz - bude mne mailem informovat, kde/kdy budou vystupovat = dám vědět prostř.i60. Pak ještě hrál "Original swing band" - taky mám kontakt: originalswingband@seznam.cz

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.