Přehled posledních diskuzních příspěvků
"Plesniváče" znovu v módě
Zdenka Jírová 18.3. 22:23
Retro móda je nejvíc patrná v oblékání.Mnohé šaty mladých dívek jsem také coby mladá dívčina nosila Ani kromě materiálu na nich není nic pozměněno. Co by si také pořád vymýšleli návrháři, že.
Sluneční bouře
Zuzana Pivcová 18.3. 19:19
Taky jsem dost špatně spala a dnes mě bolela hlava. Připisovala jsem to blížící se studené vlně. Tak jsem ráda, žes mi to vysvětlila, díky.
V Česku se chystají veřejná pozorování zatmění Slunce
Marie Magdalena Klosová 18.3. 16:33
Mám připraven filtr ze starého rentgenového snímku - černá část.Radili to na odborných stránkách.
Spánek, to je věda
Jana Šenbergerová 18.3. 15:00
U mně je potřeba spánku přímo závislá na způsobu stravování. Jako vitariánce mi bohatě stačilo spát pět hodin denně. Coby vařící všežravec potřebuji nejméně sedm, ale jsem schopna spát i déle, obzvláště když je dlouho tma.
Letem světem (2): Melbourne
Zuzana Pivcová 18.3. 11:31
Melbourne už neznám vůbec, spojuji si ho pouze s tenisem, tak jsem si s chutí přečetla mnoho dalších informací.
Krkavčí matka aneb Jak vychovat syna
Zuzana Pivcová 18.3. 11:28
Kéž by takových "krkavčích" matek bylo víc.
Žraločí tornádo
Libuše Křapová 18.3. 10:37
Pane Nekvasile, a vy jste se na to opravdu vydržel dívat? My doma na to jen klikli, pak ještě jednou omylem při přepínání - zrovna tam byla vámi popisovaná scéna s motorovou pilou. Opravdu obdivuji vaši výdrž, nám ten kýč zabral pozornost jen na pár minut
Rakovina, mor posledních 200 let
Jiří Libánský 18.3. 07:56
Po přečtení tohoto článku je každý kuřák naprosto nevyvratitelně přesvědčen, že právě on je ten, který rakovinu nedostane. Mám pravdu, kuřáci?
Jaro na dosah
Jitka Chodorová 18.3. 07:56
Prosím redakci,pokud je to možné,v první sloce,třetím verši vyměnit slovo jak,za tak.Děkuji.
Vítejte v Ruzyni
Jiří Libánský 18.3. 07:45
Nebýt Zuzany, málokdo z nás by věděl, jak zajímavou a užitečnou institucí je Vojenský ústřední archiv.
XXXL porcelán ve Stodůlkách
Růžena Antlová 18.3. 07:07
to je krása asi bych neodolala jen ta cena za celou soupravu ,ale dá se koupit i jednotlivě třeba ta konvice s motýlky tak to by šlo. Díky za krásné pokoukáníčko.
Dědku, nečum!
Zuzana Pivcová 17.3. 21:29
Teda, Františku, Vy se nezdáte! Ale napsal jste to hezky a ať Vás tahle "hra" ještě dlouho baví. Alespoň ta hra.
Pohádky pro Honzíka 7: Jarní tání
Hana Šorejsová 17.3. 20:50
Jééé , tak máme na zítra pohádku, prima a díky moc Libuško.
Všechny jsme princezny
Jiří Libánský 17.3. 14:27
Zuzano, v Tobě je ta princezna zaštrachaná hóóódně hluboko. Ale je tam. Je tam i s korunkou. A já o ní vim. Heč.
:-)
Letem světem (1): Sydney
Dagmar Králová 17.3. 14:11
Díky za pěkný článek, který nás seznamuje podrobněji s historií Sydney a osobními zážitky z pobytu u protinožců. Takové informace v turistických průvodcích nenajdeme.
Od vítání k rozloučení
Alena Várošová 17.3. 13:54
Lidmilko,krásná báseń a zase jako vždy o lásce a ty červené růže hádhera.Všechno v životě visí na háčku i ta láska i život.
Test: Znáte české filmové komedie?
Hana Rypáčková 17.3. 08:56
Dobrý Radku, hlavně, že to nebylo ze současných seriálů. To bych vyhořela....
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.