Přehled posledních diskuzních příspěvků

Kolotoč štěstí

Hana Rypáčková 15.3. 09:10
Hodně štěstí a radosti ze života Meginko.

Fotogalerie: Vysoké Tatry. Duše pláče, srdce bolí...

Dana Kolářová 14.3. 23:44
Nádherné fotografie krajiny Vysokých Tater. Vichřice měla pustošivou sílu, ale doufejme v sílu přírody, i když obnova bude jistě trvat déle.

Milenecký defekt

Alena Vávrová 14.3. 21:13
Konec dobrý, všecko dobré. Já jsem teď také pár dní stála, píchla jsem, ani nevím kde, možná až někde doma, dojela jsem naposledy normálně. Duši zalepit umím, ale na výměnu bych si netroufla. Naštěstí se přeci jen objevil "mechanik", duši vyměnil a já jsem zase staré kolo, na kterém už je to dost dřina, mohla zastrčit do kouta.

Jaro je tady, ale potom se ochladí

Soňa Prachfeldová 14.3. 19:17
Počasí nelze než přijmout. Jaro patří k nejkrásnějšímu období roku a trocha chladu nás nerozhodí. Budiž jaro pochváleno !

Lásky se dotýkám

Jana Šenbergerová 14.3. 17:15
Zuzko, jsem moc ráda, že nás stále provází tvá láskyplná poezie.

Zúčastněte se soutěže Magnesia Litera 2015

Hana Rypáčková 14.3. 16:41
Díky , ráda si tipnu a porovnám s oceněním.

Výr terorista byl odchycen

Hana Rypáčková 14.3. 15:30
Chudák hladovej. Spletl si lidi s kořistí? To muselo bolet.Hitchcock by koukal!

Šok pondělního rána

Eva Balúchová 14.3. 13:28
To je mě vás úpřimně líto.Já jedu do práce hodinu poloprázdným autobusem.Cestou si prohlížím jak se firmě daří likvidovat polámané dřeviny od lednové ledovky.A v Brně nenasednu na šalinu,ale jdu svižným tempem asi 15 minut a užívám si hezkého rána.

Čeští vědci hlásí objev ve výzkumu rakoviny

Soňa Prachfeldová 14.3. 08:40
Kéž, by se už našlo něco převratného, aby na to tolik lidí neumíralo a to se píše, že výskyt rakoviny se bude ještě navyšovat...

V Babiččině údolí

Hana Rypáčková 14.3. 08:05
Hezké a pravdivé.Cítila jsem lehkou únavu už jako dítě-připadalo mi to dlouhé.Teprve jako čtenářka Babičky jsem si cestu vychutnala..

Zkáza mého oblíbeného parku

Hana Rypáčková 14.3. 08:02
Je mi Hani líto, že se kácejí stromy .Ale když ta Volyňka -Třeštilka se tak ráda rozlévá z břehů.Je ohrožena i krásná prvorepubliková plovárna.Kulturní život, na kterém se podílejí sami lidé a mladí lidé, se mi líbí. Jezdíme do Volyně často... http://www.volynevdolyne.cz/2015/01/25/protipovodnova-opatreni-ve-volyni/

Po zlatě, stříbře a bronzu přišlo zklamání: ženy zradila střelba

Eva Balúchová 13.3. 21:31
Holky tentokrát medaile nezískaly,ale přesto je obdivuji.Když jsem viděla jak je to náročné,hlavně běh do kopce a pak se soustředit na střelbu. Pokaždé se nezadaří,ale i tak jim patří dík.

Mé setkání s ještěrem

Zuzana Pivcová 13.3. 19:23
Moc hezké, dějově i přírodopisně poutavé vyprávění. Vzpomínám si, jak jsme byli u Adelaide v rezervaci a já jsem měla s sebou kromě kabelky ještě igelitovou tašku. Najednou za mnou začal chodit veliký pštros, doslova mě pronásledoval. Také už jsem z neznalosti začínala mít obavy, co udělá. Byl zřejmě zvyklý od turistů na různé lahůdky. Když se u mě nemohl dočkat, najednou mi chňapnul po igelitce a roztrhal ji. Pokud ještě máte další příhody a poznatky, určitě je zveřejněte. Díky.

Kouzlo časů minulých: Úžasné řecké tanečky

Hana Rypáčková 13.3. 12:54
Znám Řeky, co tu zakotvili v manželství.A s mužem chodili do třídy Janis Pavlidis, Zisis Melios /"Esi isi matematikos vlakas" a Petros Cironis/básník z Holoubkova. V Řecku se mi moc líbí...Ráda si tam zatancuji...

Kubismus? Tak to je Josef Gočár

Zuzana Pivcová 13.3. 12:38
A Gočárovy domy jsou také už nějakou dobu v pražské ZOO.

Když estébáci zatkli hokejové mistry světa

Hana Šorejsová 13.3. 11:23
Z literatury faktu doporučuji Kauza Zábrodský a Na oltáři komunismu, byla to hrozná doba , znám z vyprávění mého taťky, který řekl "bylo to trauma pro český hokej", hokejové legendy to odnesly svými životy. Čest jejich památce. A redakci díky, za připomenutí.

Když láska tiká

Hana Rypáčková 13.3. 08:03
Zuzko, díky za to časté připomenutí. Už dlouho jsem neotevřela svou oblíbenou knížku Stezky a cesty poezie...

Město králů najdete v budějovickém archivu

Zuzana Pivcová 13.3. 07:34
To mě tedy opravdu mrzí, že se jedná pouze o velmi krátkodobou výstavu, ani ne do konce března, protože bych se na ni za jiných okolností velice ráda podívala.

Relax na Lipně

Zuzana Pivcová 13.3. 07:18
Je to, Soňo, oprávdu krásný kraj, i když Vyšší Brod, respektive léčebna Hrudkov nad městem, je pro mě provždy spojena s koncem mé maminky. Ale jinak, už dávno se na jižní Čechy neškaredím.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.