Přehled posledních diskuzních příspěvků
Fenomén jménem aspirin. Dokáže potírat rakovinu?
Jana Šenbergerová 4.2. 16:20
Pojídám tu dobrotu kvůli srdci, ale radost z toho nemám. :-(
Festival jídla: zážitek pro všechny gurmány
Jana Šenbergerová 4.2. 15:18
Vando, ty snad máš atomový pohon. Co ty všechno nestíháš! A tvůj akční radius je také neskutečný. Nicméně dobře tak, aspoň se dovíme, co bychom jinak nevěděli. Muselo to být skvělé. Co ti nejvíc chutnalo, a co tě nejvíc překvapilo? :-)
Cestou necestou přes rumunský Fagaraš, II. díl
Alena Vávrová 4.2. 13:42
Tééda Zojo!! Škoda, že nemáš autentické fotky. Je to paráda, ale bohužel nic pro mne, ani v mladších letech jsem horolezcům do lezení nefušovala a dneska se na to nemůžu už ani dívat. Nahoru to člověk vždycky nějak dá, ale pak dolů...Ale jedno takové "zaseknutí" jsem taky zažila, a to za daleko mírnějších podmínek, tak vím, o čem píšeš.
Další důkaz: zelený čaj prospívá tělesné kondici
Hana Rypáčková 4.2. 08:09
To mi připomnělo, že mi zelený čaj po návštěvě došel...Musím dokoupit.
Vtipnější vyhrává: Já jsem ti to říkala!
Hana Rypáčková 4.2. 08:07
To by byla Zuzko škoda, kdybys to nenapsala. Opravdu by mne taky nenapadlo, že můj klíč najednou nefunguje!
Jste umělecky založení? Je nejvyšší čas to zjistit
Eva Mužíková 3.2. 22:59
Tak tohle by mne opravdu bavilo... jdu se poohlédnout, zda u nás něco podobného existuje...
Věra Martinová: první dáma české country
Soňa Prachfeldová 3.2. 16:14
Mám ráda country a její první dámu Věru Martinovou velmi.
Dcera zpěvačky Whitney Houstonové bojuje o život
Soňa Prachfeldová 3.2. 16:12
Přejme jí ať se z toho dostane, aby nešla ve stopách maminky, skvělá zpěvačka, škoda jí.
Pastelky
Jana Šenbergerová 3.2. 13:25
Další hezká, zcela jiná než všechny ostatní, které tu můžeme čítat. A barevná jak život sám. Povedla se!
Troškova kuchařka má Nebe v hubě
Hana Rypáčková 3.2. 09:01
Když se s ním setkám, tak je moc milý,když o něm čtu, je to jiný..Opravdu už nechtěl psát kuchařku....
Kokosky třikrát jinak
Hana Rypáčková 3.2. 08:52
Zajímavé, protože nikdo v rodině neholduje cukru, dělám jiný recept.Je to asi kalorická bomba...
Vtipnější vyhrává: Mýval
Zuzana Pivcová 3.2. 08:49
O téhle dlouhé cestě mývala informovaly před několika lety naše sdělovací prostředky. Náš nájemník v jižních Čechách měl několik let mývala, kterého choval od mláděte. Byl to jeho miláček a zábava pro návštěvníky, veselý, dovádivý, byla to sehraná dvojka. Pohyboval se celkem volně na dvoře a v bývalé maštali, na noc se nechal zavřít do voliéry. V dospělosti se v něm však čím dál víc začala ozývat touha po svobodě, vylezl do krovu mezi trámy a nechtěl se nechat chytit. I ke svému páníčkovi začal být agresivní. Pak zmizel beze stopy. Pán se dlouho trápil, představoval si, jak někde strádá, nikdy se už nedověděl, jak skončil.
Milan Lasica: noblesní muž s inteligentním humorem
Hana Šorejsová 2.2. 20:23
Ano, je to noblesní a milý člověk s velkým smyslem pro humor, a nejen , že umí bavit lidí v divadle, ve filmu, ale kdykoliv se objeví ve společnosti, je gentleman a bavič.
Vtipnější vyhrává: Zlatý pták
Olga Štolbová 2.2. 20:21
Přiznávám, i já bych ze zlatého ptáka oči nespustila...***
Ženy na svých hobby šetří více, než muži
Hana Rypáčková 2.2. 20:18
Je to pravda.Ve středním věku ženy víc myslí na rodinu a muž zajišťuje zábavu.Kamarádky manžel /potápěč/ jí citově vydíral:" To mě chceš ohrozit na životě, když nebudu mít kvalitní výzbroj? Pračka není tak důležitá, můžeš prát ve staré." Jasně , že už spolu nejsou a ona se diví, jak vystačí s penězi...
Češi jsou přeborníky ve sledování seriálů
Hana Rypáčková 2.2. 20:13
Já to tedy průzkumu zcela kazím.
Cestou necestou přes rumunský Fagaraš, I. díl
Zuzana Pivcová 2.2. 12:57
Tys byla a jistě i nadále jsi vyložená holka do nepohody. Těším se na pokračování.
Vtipnější vyhrává: Jak jsem se stala zlodějkou
Jana Šenbergerová 2.2. 12:34
Tak to obecenstvo vám nezávidím. Už mockrát se mi stalo, že jsem odešla ze samoobsluhy s košíkem, od lékaře s návleky na nohou a nedávno dokonce z restaurace bez placení. Rozhodně to nepokládám za výpadek paměti. Tak to dopadne, když člověk myslí na něco jiného. Na malém městě bývají obyvatelé shovívaví, obzvláště když vás znají. V nejbližší samoobsluze se zřejmě dost krade, protože zpřísnili opatření a prodavačky kontrolují, co mohou. Jedna z nich, moje bývalá žačka se mi omlouvala, že to musí dělat, i když ví, že jsem je ve škole vždy vedla k poctivosti.
Pěkně jste nám připomněla, že máme být ve střehu. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.